Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

17 Δεκεμβρίου 2010

Τύχη για τον άνθρωπο είναι το ήθος του.

Μην τυχόν και βρεθεί κανείς και μου πει περί συνδικαλιστών συνδικαλιστικών δικαιωμάτων δημόσιας τηλεόρασης ελεύθερης δημοσιογραφίας κλπ γιατί στον λόγο μου θα τον φτύσω μέσα στα μούτρα κι ας είναι και ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Κι αν μου πείτε ποιος πρόεδρος θα σας πω εκείνο το μειράκιο που με μέμφθηκε λέει διότι δεν πήγα να ψηφίσω. Καλύτερα να μου κοπούν τα χέρια παρά να δώσω ψήφο!!! Καθάρματα! Απατεώνες! Καραγκιόζηδες δεξιοί και αριστεροί.

Λοιπόν, επεισόδιο πρώτο! Η βρωμερή σιχαμένη ελεεινή εκκλησία του ελλαδιστάν την Κυριακή που μας έρχεται θα αναγνώσει από τον άμβωνα (που σημαίνει χωρίς δικαίωμα διαλόγου) κείμενο το οποίο το οποίο απευθύνεται λέει στον… λαό κι έτσι θα δούμε το σιχαμένο παπαδαριό λουσμένο στα χρυσάφια αν και άεργο να μας… εξηγεί πως αυτοί που φταίνε για την δική μας πείνα δεν είναι αυτοί οι ίδιοι αλλά οι ξένοι! Οι δανειστές μας! Θα ακούσει δηλαδή το ποίμνιο ένα ρεμάλι κοπρόσκυλο τραγόπαπα από τον άμβωνα να του λέει πως δεν φταίνε οι θεσμοί που τώρα αυτό το δύστυχο ποίμνιο ο λαός πεινάει αλλά φταίνε οι ξένοι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί οι τραπεζίτες και οι παπάδες που δανειστήκαμε αλλά φταίνε εκείνοι που μας δάνεισαν! Θα ακούσουμε πως είμαστε υπό κατοχή των ξένων και όχι υπό την κατοχή των παπάδων των τραπεζιτών και των πολιτικών! Και το ποίμνιο θα πιστέψει τα θεία λόγια του βρωμερού άθλιου ψεύτη παπά και αντί να εξεγερθεί κατά των παπάδων που λούζονται στα χρυσάφια, αντί να εξεγερθεί το ποίμνιο εναντίων των τραπεζών που του ρουφούν το αίμα και των εξευτελισμένων ξευτιλισμένων πολιτικών που εκλέγει θα ξεσηκωθεί το ηλίθιο το ποίμνιο ενάντια στους δανειστές που μας δάνεισαν.

Η έξοδος από το ευρώ καταρχήν και από την ΕΕ αργότερα είναι μύχιος πόθος των σακατεμένων παπάδων αρχιμανδριτών αγελαδοτρόφων. Δεν αντέχουν και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε Ευρώπη και γι αυτό θα προσπαθήσουν να μας βγάλουν με όποιο κόστος. Θα στρέψουν τα καθάρματα τον λαό αντί εναντίον του ελεεινού ελληνικού κράτους θα μας στρέψουν εναντίον της ΕΕ. Τόσο άθλιοι ξεφτιλισμένοι είμαστε. Τόσο ζώα! Θα δουλεύουμε οι ηλίθιοι όχι για να φτιάξουμε σχολεία αλλά για να πληρώνουμε τα κοπρόσκυλα τους παπάδες. Και φυσικά τούτο καλύπτει και τα νώτα των πολιτικών και των τραπεζιτών και όλου του συναφιού αφού με μια πιθανή έξοδο από την ΕΕ θα εξιλεωθούν όλοι μαζί με τις πλάτες της εκκλησίας. Θα μας βγάλουν από το Ευρώ για να μας πείσουν πως δεν φταίνε.  Η ντόπια τρόικα εκκλησίας κράτους τραπεζών θέλει με κάθε τρόπο τα κεκτημένα της επί του ελληνικού ποιμνίου. Δυο τρόικες μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα, στα σβέρκα μας δηλαδή. Ε ρε καημένε ντουνιά…..

Ιεραρχία για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια υψώνει τους τόνους κατά της κυβέρνησης και μ' ένα κείμενο τεσσάρων σελίδων με τον γενικό τίτλο «Προς τον Λαό - Η Εκκλησία απέναντι στη σύγχρονη κρίση», κάνει λόγο για «πολιτικούς εντολοδόχους» των «δανειστών».

«Η Εκκλησία απέναντι στην κρίση» είναι ο τίτλος στο κείμενο που ενέκρινε η Ιεραρχία για να διαβαστεί στις εκκλησίες «Η Εκκλησία απέναντι στην κρίση» είναι ο τίτλος στο κείμενο που ενέκρινε η Ιεραρχία για να διαβαστεί στις εκκλησίες Σύμφωνα με τους ιεράρχες: «Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές της». Το τεσσάρων σελίδων κείμενο που θα διαβαστεί την Κυριακή στις Εκκλησίες μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είναι αλήθεια ότι αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας είναι πρωτόγνωρο και συνταρακτικό. Μαζί με την πνευματική, κοινωνική και οικονομική κρίση συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή. Πρόκειται για προσπάθεια εκρίζωσης και εκθεμελίωσης πολλών παραδεδομένων, τα οποία ώς τώρα θεωρούνταν αυτονόητα για τη ζωή του τόπου μας. Από κοινωνικής πλευράς επιχειρείται μια ανατροπή δεδομένων και δικαιωμάτων και μάλιστα με ένα πρωτοφανές επιχείρημα. Τα απαιτούν τα μέτρα οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυριάρχων - δανειστών μας».

Ασκεί κριτική στους πολιτικούς που «εδώ και δεκαετίες» είναι τα ίδια. Και αναρωτιούνται οι ιεράρχες «πώς τότε (σ.σ. στο παρελθόν) υπολόγιζαν το πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας ότι οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και σήμερα αισθάνονται ασφαλείς, γιατί ενεργούν ως εντολοδόχοι;».

Θ. ΤΣ

Ελευθεροτυπία

Και φυσικά από το κόλπο δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε η δημόσια τηλεόραση και τα κομματόσκυλα οι συνδικαλιστές της. Οι οποίοι –ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- διέκοψαν το ιερό δικαίωμα της απεργίας που έχουν χυθεί τόνοι αίμα για να κερδηθεί, ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ για να μεταδώσουν την… περιφορά ενός αηδιαστικού πτώματος. Ε ρε καθάρματα της ΕΡΤ αφού ρε το θέλετε έτσι να πάτε να ζητήσετε δουλειά από το αηδιαστικό αυτό ανθρώπινο κουφάρι του σιορ Νιόνιου που μεταδώσατε. Που να κλείσει η ΕΡΤ άχνα δε θα βγάλω ρε προδότες! Που να σας δω να ψοφάτε της πείνας δεν πρόκειται σημασία να δώσω. Να πάτε να σας ζήσει η εκκλησία ρουφιάνοι!

ΜΙΑ ΜΟΥΜΙΑ EΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !

Νάτη (ξανα)πετιέται η δεισιδαιμονία
και η βλακοκρατία τής Ρωμιοσύνης

Η απεργία έσπασε! Σας πληροφορούμε αγαπητοί αναγνώστες τής «Ελεύθερης Έρευνας», ότι ανακαλύψαμε το μοναδικό λόγο, που μπορεί να σπάσει μιά απεργία στη Ρωμιοσύνη. Ποιός είναι αυτός; Πτώχευση; Κήρυξη πολέμου ίσως; Θάνατος κάποιου μεγάλου ρωμιοηγέτη; Όχι, τίποτε από όλα αυτά. Ποιό μνημόνιο, Δ.Ν.Τ., αντιλαϊκά μέτρα και σαχλαμάρες; Η απεργία τής (β)ρωμιοσύνης έσπασε, προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά σήμερα πρωί - πρωί το βολτάρισμα μιας μούμιας στη Ζάκυνθο!

 

Η προετοιμασία για την πρωινή βόλτα ενός τεμαχισμένου, μουμιοποιημένου, στερεοποιημένου και ξεραμένου μέσα σε γυάλινο κουτί πτώματος περιείχε ψαλμούς τού Δαβίδ, τού Ιωακείμ, τής Άννης και λοιπών συγγενών, συστράτευση τών σωμάτων ασφαλείας μπάτσων και καραβανάδων, καθώς και των τοπικών πολιτικάντηδων, καράβια με κανόνια αραγμένα στο λιμάνι, μπάντες, στρατιωτικά αγήματα, που ξεροστάλιαζαν μεσ΄ τη βροχή, σχολεία, αντιπροσωπείες από δημοσίους υπαλλήλους, αλλά κυρίως το ευσεβές ρωμιοποίμνιο σε βαθειά κατάνυξη.

Το βολτάρισμα τής μούμιας έγινε από ευτραφείς ιερείς με κανονιοβολισμούς και βεγγαλικά από τα πλοία (βλ. Ένα ιερό πολεμικό ναυτικό και Δεν θηλάζεις, τα σπάζεις κι αγιάζεις...). Η μπάντα παιάνιζε τα γνωστά εθνικο - θρησκευτικά σουξέ, ενώ το θεοσεβούμενο ποίμνιο γονάτιζε και σταυροκοπιόταν, μόλις πέρναγε από κοντά του το κουτί με το μουμιοποιημένο πτώμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον τοπικό μητροπολίτη, που -δοθείσης τής ευκαιρίας- έβγαλε και λόγο, η οικονομική κρίση είναι προϊόν απώλειας τής πίστης μας προς το Χριστό, τής αγάπης προς τον πλησίον μας, αλλά και τής απομάκρυνσής μας από την Εκκλησία και από τούς διάφορους αγίους και τις μούμιες τους. 

* * *

Επομένως αγαπητοί(;) Ρωμιοί συμπολίτες μας: Αγαπήστε το Χριστό βαθειά κι αληθινά, αγαπηθείτε μεταξύ σας, πλησιάστε κι αγαπήστε τις άγιες μούμιες, νεκροφιλήστε τις, χαϊδέψτε με αγάπη και λατρεία τα κόκαλα, τα κρανία και τα άλλα τεμάχια πτωμάτων των εκκλησιών και των μοναστηριών τής περιοχής σας και όχι μόνον κι αφήστε κατά μέρος την απεργία, τις διαμαρτυρίες και τούς αγώνες εναντίον των αντιλαϊκών μέτρων τής κυβέρνησης, των τραπεζών και των εξουσιαστών. 

    Κάντε αυτό, που με σαφήνεια προστάζει το ιερό σας Ευαγγέλιο (Α΄ Πετρ., β΄ 13-14): Υποταχθείτε σε κάθε εξουσία!

Κωνσταντίνος Παραβάτης

Freeinquiry.gr-Ελεύθερη Έρευνα

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κάπου στον Πειραιά κάποιοι άλλοι ανώμαλοι νεκρόφιλοι ζώστηκαν με μαχαίρια και βγήκαν στους δρόμους! Δηλαδή γύρω μου ήδη συμβαίνει μια φρίκη από όλες τις απόψεις. Ζω μέσα σ’ έναν εφιάλτη δεν εξηγείται αλλιώς. Μουσουλμάνοι μουζαχεντίν αυτο μαχαιρώνονται στους δρόμους και κανείς και τίποτα δεν κινείται. Αύριο θα θέλουν και μουσουλμανικό νόμο και φερετζέδες στις γυναίκες κι εμείς για ανταπάντηση θα τους πετάμε την μούμια του σιορ Νιόνιου και λοιπά κόκαλα και νεκροκεφαλές! Θα γίνουμε πάλι βυζάντιο όνομα και πράγμα!!!  μα είναι δυνατόν; Από που και ως που εγώ και το παιδί μου είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τους ανώμαλους μέσα στην μέση του δρόμου να μαχαιρώνονται; Τι αίσχη είναι αυτά εδώ;!

Η εικόνα δεν έρχεται από την Καρμπάλα του Ιράκ, αλλά από τα Καμίνια του Πειραιά. Οπως συνηθίζεται εδώ και λίγα χρόνια, έτσι και εφέτος εκατοντάδες σιίτες από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Σωματείου Πακιστανών Μουσουλμάνων Σιιτών στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν. Οι πιστοί μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο του Πειραιά και σταδιακά πολλοί ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα- το Πάσχα των σιιτών-, ο εορτασμός της οποίας καταγράφεται στη χώρα μας από τα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=1&artId=242478&dt=08/01/2009#ixzz18OXULTvI

2 σχόλια:

  1. Και καλά οι παπάδες. Υποστηρίζουν το συμφέρον τους και είναι καλοί σε αυτό... Οι διάφοροι αριστεροί και μάλιστα κομμουνιστές(?) που συστρατεύονται με αυτό τον (τάχα μου) "εθνικο-απαλευθερωτικό" λόγο;
    Να δω πως θα ξεφύγουμε από τις δυο τρόικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα οι αριστεροί!!! χαχαχαχα όπως η Κανέλλη ή ο Αλαβάνος ας πούμε!
    Για να ξεφύγουμε πρέπει να τις πολεμήσουμε το ίδιο. Διμέτωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails