Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Δεκεμβρίου 2010

Παράνομοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες.

Ξεκίνησαν παρανομώντας από την πρώτη στιγμή αφού ο Καλλικράτης δεν προβλέπει θρησκευτικό όρκο αλλά πολιτικό όπως είναι το σωστότερο. Με το καλημέρα σας λοιπόν είναι ήδη παράνομοι οπότε μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε το τι κλεψιά τι ψευτιά και τι παρανομία έχει να ακολουθήσει. Ομιλώ φυσικά για δήμαρχους και περιφερειάρχες που κατά παράβαση των επιταγών του Καλλικράτη έδωσαν θρησκευτικό όρκο αναλαμβάνοντας τις θέσεις τους. Και φυσικά αφού οι εκλεγμένοι σας είναι παράνομοι και ξεκινούν παρανόμως κι επίσημα τότε έχω κάθε λόγο να θεωρώ πως θα πάει η απατεωνιά σύννεφο. Έχει να πέσει κλέψιμο και κοροϊδία που θα φρίξει και ο τελευταίος ευρωπαίος.  Και αφού λοιπόν εσείς οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες γράφετε τον νόμο εκεί που δεν πιάνει η μελάνη να δω με τι μούτρα θα εμποδίσετε όποιον άλλο παρανομήσει είτε κλέβοντας είτε φοροδιαφεύγοντας είτε είτε είτε... Ελλαδιστάν είπαμε!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 το πρωί η τελετή ορκομωσίας του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά, των Αντιπεριφερειαρχών και των Μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, παρόντων των τεσσάρων Μητροπολιτών από τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, την Ευρυτανία και τη Βοιωτία. Ο κ. Περγαντάς στον χαιρετισμό του εξέφρασε τη βούλησή να συμβάλει έτσι ώστε να ξεπεραστούν οι περιφερειακές ανισότητες και να[.....]                                               http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_6231.html

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων των Δημοτικών &Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων, του νέου ενιαίου Δήμου Λαμιέων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου.

lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails