Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

3 Μαρτίου 2009

Με ποιον τσοπάνη;

Σας το λέει κατάμουτρα o Ψωμιάδης πως είστε ζώα. Πόσο πιο λιανά μπορεί να το κάνει; Είστε ζώα ρε, ποίμνιο που θέλετε μαντρί, καταλάβετέ το πια μπας και ξεκουνήσετε ζωντόβολα. Οι παπάδες σας φωνάζουν ποίμνιο και οι πολιτικοί στήνουν μαντριά μεγάλα να σας μαντρώνουν. Όποιος ψηφίζει αυτούς τους λεχρίτες και όποιος προσκυνάει τους διεστραμμένους ας βελάζει κιόλας για να είναι ασορτί εντελώς. Για βοσκή δεν το συζητάω, είναι περίοδος κρίσης οπότε μπορείτε να ρέψετε από την πείνα μέχρι να έρθει η ώρα σας να σας καταπιούν οι τσοπαναραίοι τραπεζίτες παπάδες και σια οε οεεεεε οε οεεεεε.

Κι αν δεν μπορεί να έχουμε διακομματική συναίνεση, τότε να πάμε σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σε μια παράταξη που χωρά όποιον το θέλει. Και τον κ. Καρατζαφέρη και όλα τα στελέχη. Το μαντρί είναι πολύ μεγάλο. Χωράει τους πάντες. Όλοι μαζί ενωμένοι, με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή, που τον εμπιστεύεται ο λαός και οφείλει να προχωρήσει με τους άριστους και όχι με τους αρεστούς".

ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. ..KAI ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΔΕΙΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ - ΠΟΙΜΗΝ - ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ(;) ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΜΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΜΕΓΕΤΑΙ,ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ - ΛΥΚΩΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΜΟΝΟΝ ΒΕΛΑΖΕΙ!!.ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!. ΕΚΤΟΣ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΥ
    ΤΕΛΩΝ Π.ΣΞΝ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails