Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

6 Μαρτίου 2009

Ο Πλεύρης προσδοκά ανάσταση του... Χίτλερ

Σήμερα λέω να ασχοληθώ λίγο με τον υπάνθρωπο που ακούει στ’ όνομα Πλεύρης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προσδοκά όχι απλά… ανάσταση νεκρών αλλά ανάσταση του Χίτλερ για να μας «ταχτοποιήσει» λέει. Ήτοι θ’ ανάψει πάλι τους φούρνους και θα μας κάνει όλους εμάς σαπούνι για να μάθουμε άλλη φορά να μην ζητάμε δημοκρατία; Αυτό είναι τ’ όνειρο του Πλεύρη; Να μας κάνει σαπούνι; Το σημαίνον στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. άξια αντιπροσωπεύει επ’ αυτού το κόμμα του και μάλλον βρήκε και δικαστή ιδίων απόψεων. Είναι άλλωστε γνωστό πως το δικαστικό σώμα βρίθει τέτοιων.

Το χειρότερο όμως όλων είναι πως το θηλαστικό αυτό που ακούει στ’ όνομα Πλεύρης δηλώνει… Έλληνας. Θα μου πείτε και ο εφιάλτης έλληνας ήταν και οι γερμανοτσολιάδες έλληνες δήλωναν και οι χουντικοί επίσης. Ακόμα και το ΛΑ.Ο.Σ ελληνικό κόμμα λένε πως είναι. Άλλωστε σε αυτή την χώρα ότι δηλώσεις είσαι αλλά ας μην γελιόμαστε, η αλήθεια είναι πως εκεί που χέσανε οι Έλληνες φύτρωσαν αυτά τα κατακάθια.

«Αμα σηκωθεί από τον τάφο του (σ.σ. ο Χίτλερ) θα σας τακτοποιήσει», αναφώνησε χθες μέσα στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Αθήνας, κατά την πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος για «παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου», Κ. Πλεύρης.

 

Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη του Κ. Πλεύρη Και οι βαριές εκφράσεις συνεχίστηκαν προς τους συνολικά τρεις μάρτυρες, που κατέθεσαν ότι το βιβλίο «Εβραίοι -όλη η αλήθεια» του Κ. Πλεύρη αποτελεί κήρυγμα φυλετικού μίσους και διάκρισης, προτρέπει σε πράξεις βίας εναντίον των Εβραίων, αλλά και ότι περιέχει ψευδή ή παραποιημένα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας Ειρήνη Κούτελου υποστήριξε ότι «ως επί το πλείστον στο βιβλίο υπάρχουν διαστρεβλώσεις. Ο ιστορικός πρέπει να κρατάει πάντα μια απόσταση από το γεγονός, να το φωτίζει κάτω από το σωστό φως».

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, μίλησε για «ανύπαρκτο Ολοκαύτωμα», αναρωτήθηκε πώς γίνεται «εφόσον οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός, εγώ ως Ελλην να δεχτώ ότι θα γίνει νέος Παγκόσμιος Πόλεμος και θα έχω Εβραίο βασιλιά;» ενώ σε μία συγκεκριμένη μάρτυρα, που προσπαθούσε να τοποθετηθεί, είπε «μας γεμίζετε πύον».

Ο διάλογος

Χαρακτηριστικός ήταν και ο διάλογος ανάμεσα στον κατηγορούμενο και στη μάρτυρα Αννα Στάη, μέλος της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, την οποία λίγη ώρα αργότερα ο Κ. Πλεύρης είχε αποκαλέσει... «κομμουνίστρια»:

Πλεύρης: «Γιατί δεν μηνύσατε και τον Αδόλφο Χίτλερ για το βιβλίο «Ο Αγών μου»»;

Στάη: «Να τον αναστήσετε και θα τον μηνύσουμε».

Πλεύρης: «Αμα σηκωθεί από τον τάφο θα σας τακτοποιήσει».

Στάη: «Θα σας τακτοποιήσουν οι δημοκράτες πριν προλάβετε να κάνετε κιχ...».

Και όλα αυτά με την ανοχή της έδρας, η οποία φαίνεται πως δεν άκουσε ούτε έναν ακροατή να αποκαλεί τον κ. Πλεύρη «μέλος του ΛΑΟΣ», αλλά ούτε και την απάντηση του κατηγορούμενου «να μου το πεις αυτό μετά, όταν βγούμε...».

Ελευθεροτυπία

9 σχόλια:

 1. Και μετά διαμαρτύρεται ο Καρατζαφέρης για το χιτλερικό μουστάκι που του το μοστράρησε ο Λαζόπουλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ναι λες και δεν του ταιριάζει γάντι...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Aπό το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας δεν κατάλαβα ποιός μήνυσε τον Πλεύρη και για ποιο λόγο.
  Συμφωνώ ότι ο Πλεύρης είναι ένα εμετικό ελληνοχριστιανικό φασιστοειδές (και, ας μην ξεχνιόμαστε, μέλος του ΛΆΟΣ) αλλά, το να μιλάς για «ανύπαρκτο ολοκαύτωμα» είναι κάτι που α) δεν αντίκειται στην ελευθερία έκφρασης άποψης (και άρα δεν συνιστά αδίκημα και δεν μπορεί να τιμωρείται) και β) είναι ένα θέμα που πρώτοι το ανακίνησαν άνθρωποι αριστερών πεποιθήσεων και όχι φασίστες.

  Το υποτιθέμενο «ολοκαύτωμα» είναι ένας μύθος που επινοήθηκε από την ισραηλινή εξωτερική πολιτική στις αρχές της δεκαετίας του 1950 με σκοπό να προσφέρει ένα ανέξοδο επικοινωνιακό άλλοθι στον ισραηλινό επεκτατισμό. Άνθρωποι ακραιφνώς αριστεροί, και ευνοϊκότατα διακείμενοι προς τους Εβραίους και την υπόθεση τής ίδρυσης του ισραηλινού κράτους, όπως ο Ροζέ Γκαρωντύ (ο οποίος έχει «θητεύσει» και σε ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης) έχουν αποδείξει ότι ούτε θάλαμοι αερίων υπήρξαν, ούτε ο αριθμός των φερομένων ως Εβραίων θυμάτων είναι τόσο εξωπραγματικός όσο ισχυρίζεται η ισραηλινή προπαγάνδα.
  Εντάξει, ο Πλεύρης είναι φασίστας, πρωτοπαλήκαρο του Πατακού, καρικατούρα χιτλερικού μπράβου, γελοίος και γραφικός, μέλος του ΛΆΟΣ και ό, τι λέει εξυπηρετεί την προπαγάνδα του ναζισμού και του ελληνοχριστιανισμού αλλά, όταν η αλήθεια κάποιων ιστορικών γεγονότων τόν δικαιώνει γιατί να μην τα χρησιμοπoιήσει ως επιχειρήματα; Kαι μήπως τό ότι χρησιμοποιεί (όποτε τον βολεύει φυσικά) την ιστορική αλήθεια, (έστω κι αν το κάνει για τους σκοπούς του) πρέπει να μάς κάνει να αποστρέψουμε τα δικά μας μάτια από αυτήν;

  Και στο κάτω κάτω ο καυγάς μεταξύ σιωνισμού-ναζισμού δεν είναι παρά καυγάς μεταξύ δύο εξίσου εμετικών εθνικισμών. Γιατί να φιμώνουμε τον έναν και να μην τούς ενθαρρύνουμε και τους δύο να βγάλουν το συντομότερο τα μάτια τους (και μάλιστα με έναν ελεγχόμενο τρόπο που θα μας συμφέρει); Kάτι τέτοιο δεν σκεφτόταν και ο Ιουλιανός όταν απελευθέρωσε πλήρως την έκφραση όλων των χριστιανικών αιρέσεων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μεταξύ τους ας τα βγάλουν τα μάτια τους ποσώς με απασχολεί. Το θέμα όμως είναι πως και οι δύο θέλουν να βγάλουν τα δικά μας μάτια και απλώς τσακώνονται για το ποιός θα μας τα βγάλει πιό βαθιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 19:45

  Το Εφετείο για το πολύκροτο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις αίθουσες του Εφετείου (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως). Όπως συνήθως η υπόθεση ξεκίνησε με το αίτημα των δικηγόρων του Κ.Ι.Σ. και του κυρίου Δημητρά, να παραστούν ως πολιτική αγωγή. Αίτημα το οποίο για μία ακόμη φορά, απορρίφθηκε.
  Έτσι περάσαμε στο δεύτερο στάδιο της δίκης, την εξέταση δηλαδή των μαρτύρων, αρχίζοντας από τους μάρτυρες κατηγορίας. Πρώτη εξετάστηκε η μάρτυς Άννα Στάη, της «Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας». Αυτή ήταν και η μόνη που εξετάστηκε, καθώς λόγω ωραρίου η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου.
  Το Εφετείο του «Ελεύθερου Κόσμου» που διεξαγόταν στο ίδιο κτήριο, αλλά σε άλλη αίθουσα, την ίδια ακριβώς ώρα, για την υπόθεση σχετικά με τους «γύφτους, αθίγγανους, ρομά», - εσείς διαλέγετε - δεν ξεκίνησε γιατί ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι» και γνωστός διώκτης της εφημερίδος μας, δήλωσε κώλυμα καθώς ήταν μάρτυρας και στην δίκη του Κώστα Πλεύρη. Θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενες τόσες συμπτώσεις, με βάση των αριθμό των δικαστικών διώξεων που ασκεί ο κ. Δημητράς.
  Έτσι και αυτή η δίκη διεκόπη και θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας επετείου.

  Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2009 20:54 )

  http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=809:2009-03-04-19-49-56&catid=87:epikairotita&Itemid=277

  Σημείωση:Για το προσκήνιο & παρασκήνιο της έφεσης του καθηγητή κοινωνιολογίας Κωνσταντίνου Πλεύρη πρό της Ανοίξεως διαβάστε στο http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html
  Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της δικασίμου με την εξέταση & των 3 μελών της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ-Αντιναζιστική Πρωτοβουλία)ήτοι μιας σταλινοπενηντάρας,μιας Εβραίας & ενός κατά δήλωση του φιλολόγου που έπαιξε την ίδια ακριβώς κασέτα όπως & στο προηγούμενο δικαστήριο.Οι παλιοί ναζί έχουν αντικατασταθεί με τους Παλαιστίνιους & γενικώς τους Άραβες,τους Ιρανούς,τους Ρώσους,τους Κινέζους & όποιον απανταχού της γης ξεσκεπάζει την εβραιοκαφρίλα.Στο ακροατήριο σχολιάστηκε έντονα η παρουσία στην έδρα της ίδιας προέδρου όπως & το Χειμώνα που οσφυοκαμπτούσε προκλητικά υπέρ των Εβραίων & μάλιστα της είχε ζητηθεί από το Εβραιολόι στη λήξη της προηγούμενης δίκης να παρίσταται στο δικαστήριο για να λάβουν την απάντηση ΟΤΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ που ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΛΗΡΩΣΕ.Κόσμος που είχε παραστεί ή είχε ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στο προηγούμενο δικαστήριο άρχισε να αναρωτιέται μέχρι που φθάνει το μακρύ χέρι των Εβραίων στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί το ελληνικό κοινοβούλιο το ελέγχουν απόλυτα όπως διαπιστώσαμε & από τη γενοκτονία των Παλαιστινίων το χειμώνα αλλά & παλιότερα.Ήταν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό έντονη η μεροληψία της που της έκανε παρατήρηση ο ίδιος ο κ.Πλεύρης ότι η παρουσία της στη δίκη είναι προβληματική με τις συνεχείς διακοπές της στον κατηγορούμενο όταν ανέλυε τα μελανά σημεία των Εβραίων βλ.ΤΑΛΜΟΥΔ για να λάβει την απάντηση από τη δήθεν προσβεβλημένη πρόεδρο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; για να συμπληρώσει ο κ.Πλεύρης ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.Συνεχώς όταν άκουγε τη λέξη ΤΑΛΜΟΥΔ την έπιανε τέτοιο ταράκουλο που λέγε ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ...ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ...ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ για να λάβει πάλι την απάντηση από τον Πλεύρη ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;Την ίδια στιγμή στο ακροατήριο μεταξύ των Εβραίων επικρατούσε τέτοια χάβρα(φωνές,παρεμβάσεις επί των μαρτύρων,βρισιές για τον κατηγορούμενο)που διόλου δεν την ενοχλούσε μέχρι που ακούστηκε μια ηχηρή φωνή στην αίθουσα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ από το ακροατήριο για να αναγκαστεί να στείλει έναν αστυφύλακα να τους φυλάει.
  Αξιοσημείωτη δε ήταν η ομολογουμένως όχι γνωστή είδηση ότι κάψαν το δικηγορικό του γραφείο του κ.Πλεύρη προ 4μήνου οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ http://youtube.com/watch?v=Z2hIy7DNIEo όπως ακριβώς & τους ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ,ΠΕΛΑΣΓΟΣ http://hellas.wordpress.com/tag/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CF%82
  ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Οι Εβραίοι,όλη η αλήθεια" ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΙΜΩΣΗΣ.Αφού δεν κατάφεραν να απαγορέψουν το βιβλίο,θέλησαν να εξαφανίσουν 1 best seller που ήδη διανύει την τρίτη του έκδοση & έχει tirage 12.000 βιβλίων στην Ελλάδα & κυκλοφορεί μεταφρασμένο στο εξωτερικό.
  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.2009 ΣΤΟ Γ'ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΣΤΟΝ 4ο όροφο,αίθουσα 100Δ,επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14 στις 09.00

  http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_5561.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κανονικά ο Πλεύρης έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο και να γράφει τα βιβλία του απερίσπαστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλή ιδέα.
  Έτσι και τούς σιωνιστές θα ξεφτίλιζε (έστω και με την εμετική προπαγάνδα που συνηθίζει -άλλωστε κι αυτοί δεν κάνουν τίποτε καλύτερο) και ο ίδιος δεν θα γινόταν ήρωας (αφού κανείς δεν μπορεί να μηνύσει έναν ψυχικά διαταραγμένο). Επίσης και ο ίδιος θα αυτοξεφτιλιζόταν.

  Φαντάσου σκηνικό: από τη μιά τα σιωνιστικά φασιστόμουτρα, τα σύμμαχά τους σταλινομαοϊκά φασιστόμουτρα, τα επίσης σύμμαχά τους φασιστόμουτρα τής "πολιτικής ορθότητας" και από την άλλη τα χιτλεροελληνοχριστιανικά φασιστόμουτρα, να αλληλοτρώγονται χωρίς να μπορούν να κάνουν ούτε μιά μήνυση ο ένας κατά του άλλου...

  Το καλύτερο θα ήταν βέβαια να τους βάζαμε όλους σε μιαν αρένα. Μαζί με τη δικαστίνα (να δούμε τότε πώς θα δίκαζε…)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έχεις δει πολλούς δικαστές που να καταλαβαίνουν από δημοκρατία και ελευθερία; Οι περισσότεροι δικαστές είναι ανάξιοι να βρίσκονται στις θέσεις τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ούτε εγώ γουστάρω αυτόν τον υποκριτή αλλά εσάς σιχαίνομαι ακόμα και να σας φτύσω...

  Αν είναι δυνατόν να θεωρούν προδότη κάποιον που δηλώνει εθνικοσοσιαλιστής αυτοί που θέλουν να πνιγούμε στους σκατόδερμους. Ελεεινά σκυλιά της οχλοκρατίας και του αντιρατσισμού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails