Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

26 Φεβρουαρίου 2009

«Θρησκευτικό μενού»

Εδώ στο Ελλαδιστάν δεν τα ταΐζουμε καθόλου διότι αν τα ταΐζαμε θα είχαμε διαιτολόγιο ποιμνίου, αφού στην Ιταλία τα ταΐζουν μεν τα ζωντανά αλλά... διαιτολόγος θέλει να είναι ο πάπας.

Για να ελέγχει κάποιος την διάθεση στο ποίμνιο πρέπει να ελέγχει και τις ορέξεις του. Αυτό είναι κανόνας απαράβατος στην εκπαίδευση των... ζώων.

Η απόφαση ελήφθη από τη Λάουρα Μαρσίλιο, δημοτική σύμβουλο της Ρώμης, αρμόδια για εκπαιδευτικά θέματα. Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», η Μαρσίλιο ζήτησε μέσω φαξ από όλα τα δημοτικά και γυμνάσια της Ρώμης να σταματήσουν να σερβίρουν κρέας στους μαθητές μέχρι το τέλος της καθολικής Σαρακοστής. Η απαγόρευση δεν θα αφορά το καθημερινό διαιτολόγιο των μαθητών, αλλά θα εφαρμόζεται μόνο τις Παρασκευές. Όπως ακριβώς επιβάλλει η χριστιανική παράδοση, εν όψει του Πάσχα, που φέτος για τους καθολικούς «πέφτει» στις 12 Απριλίου.

...συνέχεια στο kathimerini.gr

4 σχόλια:

 1. Αυτή η Λάουρα πότε είχε για τελευταία φορά οργασμό;
  Oλόκληρη Ιταλία με τόσους άξιους εραστές, δεν βρέθηκε ούτε ένας φιλάνθρωπος να τό κάνει το ψυχικό;
  Ώστε να μην πληρώσουν τα παιδάκια την αγαμία τής Λάουρας;
  Απαράδεκτοι οι Ιταλοί εραστές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δηλαδή οι καθολικοί την Παρασκευή δεν πηδάνε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είναι υποχρεωτικό νάναι ανέραστη η κυρία δημοτική σύμβουλος. Μια χαρά ξέβωλο θα μπορούσε νάναι κι εντούτοις υπερσυντηρητική στις απόψεις της. Τις εφαρμοστέες από τους άλλους. Συνηθέστατο άλλωστε από τους ποιμάντορες των χριστιανών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. H δεν είναι ποιμαντόρισσα. Μια δημοτική σύμβουλος είναι, που κάνει τα θελήματα του επισκόπου της πόλης της.
  Και βέβαια, αν ήταν ξέκωλο δεν θα σχολιόταν με τόσο "βαθυστόχαστα" ζητήματα.
  Αλλά και ξέκωλο να ήταν, αυτό που έχει σημασία είναι το εάν το φχαριστιέται (δηλ. αν έχει οργασμούς). Αλλιώς,όσο ξέκωλο και να ήταν, παραμένει ανέραστη και ανοργασμική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails