Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

12 Νοεμβρίου 2013

Α+Β+Γ=ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ

Πέρασα από του Ροίδη και διαβάζοντας στα σχόλια οδηγήθηκα στον ενιαυτό κι από κει δια προτροπής του περίκαλου στον ελευθεριακό απ’ όπου και κατέληξα ν’ αφιερώσω χρόνο στο γραμματικό πληκτρολόγιο που σχεδόν έχει σκεβρώσει από την αχρηστία.

Διάβασα λοιπόν το κείμενο και το διάβασα τρείς φορές προσπαθώντας να καταλάβω που το πάει. Πρόκειται για έναν διάλογο που επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πράγματα που τα θεωρώ εύκολα ν’ απαντηθούν αλλά μόνο στην περίπτωση που κάποιος δεν ετεροπροσδιορίζεται.

Παίδες, δεν πάτε καλά. Οι δεξιοί κυνηγούν τους ακροδεξιούς και σας κακοπέφτει; Υπό την πίεση ολόκληρου σχεδόν του πολιτισμένου κόσμου και προκειμένου ν’ αποφευχθούν οι συνεχιζόμενες προβοκατόρικα εμφυλιοπολεμικές εγκληματικές δράσεις της ακροδεξιοναζιστικής συμμορίας η νεοδημοκρατική ακροδεξιά παράταξη αναγκάστηκε να φάει τα σωθικά της αλλά σας κακοπέφτει; Γιατί; Μήπως επειδή ελλείψη του… αντίπαλου δέους δεν θα έχουν λόγω ύπαρξης και οι ετεροπροσδιορισθέντες χάρις αυτών; Άδικα λέτε τους μπουζούριασαν;! Έτσι λέτε;! Δεν είχαν λέτε στοιχεία;! Στοιχεία;! Δεν μου λέτε ρε μάγκες γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω στην κράνα τώρα… δεν μου λέτε όλοι εκείνοι οι αράπηδες που δέρνονταν κάθε βράδυ από την συμμορία μετρανε για στοιχεία ή όχι; Κι αν όχι, γιατί; Επειδή είναι αράπηδες λαθρό κι έτσι; Δεν είστε τέτοιοι!!! Διότι ναι μεν αρκετά έξυπνα δομημένη η κουβεντούλα μεταξύ Α,Β, αλλά δεν είδα καμιά αναφορά πουθενά για το ξύλο και τις μαχαιριές και τα σπασίματα εναντίων των αράπηδων για τα οποία επίσης κατηγορείται η συμμορία. Σκαλώσατε στο τι βιβλία και τι σημαίες βρήκαν και μάλιστα φτάνετε στον υπέρτατο βαθμό όταν προτείνετε διαλεκτικώς να διδάσκεται το ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ στα σχολεία για να αποδομείται λέει από τους δασκάλους! Ε ρε, αυτό είναι ο ορισμός του ετεροπροσδιορισμού και να με συγχωρείτε κιόλας δηλαδή αλλά δεν θεωρώ σωστό να πετάμε ένα παιδί στην φωτιά για να μάθει τι μπορεί να πάθει! Έλεος! Αυτό κάνουμε ήδη εδώ κι αιώνες γι αυτό κι έχουμε καημένη παιδεία!

Προσωπικά λοιπόν αρέσκομαι να τους βλέπω να κυνηγιούνται μεταξύ τους και παμε τώρα παρακάτω. Τι θα γίνει αν μπουν στο δικό μου σπίτι; Σίγουρα θα βρούνε όλα τα βιβλία που αναφέρατε και πολλά περισσότερα και ίσως και χειρότερα. ¨όμως αντίθετα με τις βιβλιοθήκες των ναζί στην δική μου θα βρουν κι άλλα πολλά βιβλία του εντελώς αντίθετου περιεχομένου τα οποία μάλλον είναι και περισσότερα. Επίσης θα βρουν κι άλλα διάφορα βιβλία μεγάλης θεματολογίας σε αντίθεση ξαναλέω με την βιβλιοθήκη του παπά ή του κλασιδιάρη όπου υπάρχει μόνο χίτλερ και οι πέριξ αυτού. Επίσης στο σπίτι μου θα βρουν πολλά όπλα όλα όμως δηλωμένα νόμιμα νομότυπα και με αποδείξεις χρήσης τους σε αντίθεση με τα σπίτι του μιχαλολιάκου δηλαδή! Επίσης εμένα δεν με είδε ποτέ κανείς να παρελαύνω ουρλιάζοντας συνθήματα σφαγής αράπηδων με ρόπαλα φόρμες παραλλαγής άρβυλα και να σπάω πάγκους στις λαϊκές! Οπότε πες μου τώρα εσύ πως θα στηρίξει κάποιος ότι είμαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ή ναζί. Καταλαβαίνετε τι εννοώ ή δεν θέλετε να καταλάβετε;

Στην τελική να το θέσω κι αλλιώς; Αν την δίωξη δεν την ξεκίναγε ο ακροδεξιός νεοδημοκράτης αλλά ο ακροαριστερός συριζαίος θα είχε διαφορά για σας; Εκτός αν θέλετε να μου πείτε πως μια κυβέρνηση σύριζα θ’ άφηνε την συμμορία ανενόχλητη να κυνηγά αράπηδες στους δρόμους. Αυτό θέλετε να μου πείτε;

Θεωρείτε την πολιτική συγκυρία ως την χειρότερη κι αναρωτιέμαι γιατί. Έτσι όπως τα βλέπω εγ΄πω τα πράγματα η πολιτική συγκυρία είναι ιδανική διότι τώρα που γκρεμίζεται κι ανακαινίζεται (όπως κι όσο) το σαθρό είναι ευκαιρία να πεταχτούν και τα σκουπίδια. Ή πάλι όχι; Ή μήπως δεν ξέρουμε ότι τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι συμμορίτες ψήφιζαν κυρίως ΝΔ ΛΆος αλλά και ΠΑΣΟΚ κρυβόμενοι εκεί μέσα; Μμμμ; ΄Τωρα λοιπόν που εμφανίστηκαν και μαζευτηκαν τα σκουπίδια της πολιτικής να τα’ αφήσουμε, να τα κουβαλάμε και στο μέλλον; Μπααα! Όχι ρε, με τίποτα! Ξεκαθάρισμα κι όσοι είναι επικίνδυνοι ανοχή και κουκουλωμα τέλος. Μια χαρά είναι στην φυλακή και χέστηκα αν αυτός που θα τους κλείσει μέσα θα είναι το αδέρφι τους ο δεξιός ή ο αιώνιος εχθρός του ο αριστερός!

Για την αρχή του αρχηγού δεν έχω να πω και πολλά, έχω και δουλειά πρέπι να το κλείσω το θέμα. Θα σας πω μόνο ότι οι άλλοι αρχηγοί στ’ άλλα κόμματα μπορεί να είναι μεν απόλυτοι αρχηγοί αλλά είναι εκλεγμένοι και πάντα τρίζει η καρέκλα τους. Ο μιχαλολιάκος είναι…;

Αυτά και σας χαιρετώ, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα αύξησης αρτηριακής πίεσης.

1 σχόλιο:

  1. Ρε μεγάλε!! κουλ! Λίγο στραβά τον πήρες τον διάλογο νομίζω...Σε γενικές γραμμές πιστεύω αποτυπώνει την καχυποψία τους στο κράτος.Τώρα άδικα ή όχι είναι θέμα οπτικής και βιωμάτων.
    Αν ρωτήσεις πάλι εμένα,οι μόνοι που θα μπορούσαν να φάνε την χ.α έτσι όπως είχε γιγαντωθεί και χωρίς να τους κάνουν ήρωες στα μάτια των δεξιών ήταν μόνο μια δεξιά κυβέρνηση,οπότε ασχέτων δημοσκοπικών λόγων ήταν σίγουρα μια ευτυχής συγκυρία.
    Όσο για τους αρχηγούς των κομμάτων και τις καρέκλες τους πάντα αναρωτιόμουν, ο αρχηγός κάνει το κόμμα ή το κόμμα τον αρχηγό;

    Ελπίζω να μη σε τσίτωσα,δεν είναι εποχές για φάρμακα...πάω και´γω να φυτέψω κανα δέντρο με τη γλάστρα του όπως ο GAP (λες να το´κανε συμβολικά; "χώμα υπάρχει" καημένο κιπαρίσσι!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails