Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

22 Ιανουαρίου 2009

Πρόταση Ποδηλατικού Δικτύου

Οι «ΠΟΔΗΛΑΤ-ΙΣΣΕ-Σ», με τη συμβολή του συγκοινωνιολόγου και καθηγητή του ΕΜΠ, κ. Θάνου Βλαστού, μελέτησαν λεπτομερώς τις δυνατότητες δημιουργίας ποδηλατικού δικτύου στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Εμείς, το περιοδικό Ποδηλάτης, αφού τη διαμορφώσαμε έτσι ώστε να είναι μικρότερη σε εύρος και πιο ελκυστική και ευανάγνωστη για τους «αρμόδιους», σας δίνουμε τη δυνατότητα να την υπογράψετε και να τη στείλετε στα υπουργεία Μεταφορών, ΥΠΕΧΩΔΕ και Τουρισμού, καθώς επίσης και σε 25 μεγάλους Δήμους της Αττικής, δείχνοντάς τους πως η απαίτηση για προώθηση του ποδηλάτου είναι πλέον καθολική.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται (στο τέλος της σελίδας) ώστε η πρόταση να σταλεί ενυπόγραφη (και όχι ανώνυμη)».

Προς
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Δήμους Αθηναίων, Κηφισιάς, Μελισσίων, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Νέας Ερυθραίας, Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Ιωνίας, Ζωγράφου, Καισαριανής, Π. Ψυχικού, Χολαργού, Παπάγου, Φιλοθέης, Πειραιά, Π. Φαλήρου, Ελληνικού, Αλίμου, Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας, Περιστερίου, Αιγάλεω, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης

Πρόταση Ποδηλατικού Δικτύου

Ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο και στείλτε όσοι θέλετε μια ηλεκτρονική επιστολή. Αν δεν χρησιμοποιείτε ποδήλατο κάντε το για όλους εμάς που το χρησιμοποιούμε. Αν πάλι σας είναι αδιάφορο το θέμα τότε πάρτε το αυτοκίνητό σας και βγείτε μια βόλτα γύρω από το σπίτι σας για να γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια και απολαύστε το. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails