Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

26 Μαΐου 2008

Δυό γάιδαροι

Απο την απο 'κει μεριά ο Στέφανος και από την από 'δω ο Άνθιμος. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Προκλητικό κήρυγμα μισαλλοδοξίας και αλυτρωτισμού κατά της Ελλάδας, παρουσία του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, εξαπέλυσε από τη Ρώμη ο αρχιεπίσκοπος της αυτοαποκαλούμενης ως «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», κ. Στέφανος, ο οποίος προχώρησε σε ανιστόρητες αναφορές κάνοντας λόγο για «δική μας Θεσσαλονίκη».

ethnos - Ανιστόρητο κήρυγμα μίσους

4 σχόλια:

 1. Τη να περημένω! αυτος ο χριστιανος,ειναι ο τοτηνος φαρισαιος τους τα ειπα τοτε θα τους τα πω και τωρα! ΥΟΕ ΕΙΜΕΙΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΗΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΗΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενώ ο άλλος ποιός είναι, ο αγράμματος σαμαρίτης; Πάλι λάθος τα λες μου φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτές είναι οι βλαβερές συνέπειες του εθνοαυνανισμού! Ρωμ(α)ιος συστήνετα καμαρωτά ο νεο-Έλλην, Μακεδόνας συστήνεται εξίσου καμαρωτά ο Σκοπιανός. Εθνάρχης αναλαμβάνει ο αρχι-παπάς της Ελλάδας, εθνάρχης αναλαμβάνει κι ο αρχι-παπάς των Σκοπίων. Ένας θεός ξέρει τι άλλο μας περιμένει, αν οι Σκοπιανοί σκαλίσουν λίγο ακόμα την ιστορική πορεία του ... Γένους μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. χαχαχαχα όπως ακριβώς το είπες. Εθνοαυνανισμός

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails