Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

5 Μαΐου 2008

Αναστηλώστε άλλο ένα έγκλημα, ω ποίμνιο!

«Από Ιερή υποχρέωση απέναντι στους Κτήτορες, που προς δόξα Θεού έχτισαν με πολύ κόπο την Ιερά Καλύβη της Υπαπαντής του Κυρίου, στην Ιερά Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους, όχι μόνο για να κατοικήσουν αυτοί οι ίδιοι, αλλά και πολλές γενεές μοναχών μετά από αυτούς, παρακινηθήκαμε να αναστυλώσουμε αυτή την ιστορική Καλύβη, η οποία χρονολογείται από το 1750μΧ, για να συνεχίσει να είναι τόπος Προσευχής, Λατρείας και Αγιασμού και να προσφέρει στέγη σε πολλούς ακόμα μοναχούς, αλλά και ευλαβείς προσκυνητές που προσέρχονται κατά εκατοντάδες στο Άγιο Όρος.»
Κάθε πράξη αγάπης έχει αντίκρισμα αιωνιότητας και έλκει την Χάρη του Θεού, πόσο μάλλον όταν η πράξη Αγάπης γίνεται προς το Άγιο Όρος και τα Ιερά του Σκηνώματα...
Πρόσφερε και εσύ στην προσπάθεια μας δια την αναστύλωση της Ιεράς Καλύβης της Υπαπαντής του Κυρίου στην Ιερά Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους.

Άγιον όρος - Άθως - Πληροφορίες - Ιερά Καλύβη Υπαπαντής του Κυρίου

 

Καταλάβατε τώρα τι τα ήθελαν τα "ιερά σκηνώματα" οι παπάδες;

Καταλάβατε τι ιδέες "κατέβαζαν" εκεί μέσα και τι "ιερό" έργο επιτελούσαν;

Αίθουσες βασανιστηρίων ήτανε που ακόμα και όταν δεν βασάνιζαν κάποιους δυστυχείς, βασάνιζαν τον εαυτό τους με ασιτία αυτομαστιγώματα, ομφαλοσκοπήσεις, θραύση των όρχεών τους και λοιπά "άγια" κόλπα.

ΠΑΠΑΔΕΣ, οι χειρότεροι ψεύτες και δολοφόνοι όλων των εποχών.

4 σχόλια:

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails