Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

6 Μαρτίου 2022

κατόπιν της καταγραφής περί της γελοιότητας αυτού που ονομάζουμε "ελληνική δικαιοσύνη"...

 ...η οποία "ελληνική δικαιοσύνη" όπως προέγραψα θα τιμωρηθεί ανελέητα, ήρθε η ώρα να τοξευτεί η επόμενη γελοιότητα. Αυτή που ονομάζουμε Ε.Σ.Υ. ήτοι Εθνικό Σύστημα Υγείας

αφού λοιπόν σημείωσα τι πράματι εστί "ελληνική δικαιοσύνη" δεν χρειάζεται να σημειώνω  άρθρα και αναλύσεις που πλέον θα κατακλύσουν τον χώρο και απλά θα επιβεβαιώνουν τις σημειώσεις μου όπως για παράδειγμα αυτό (κλικ) οπότε θα προχωρήσω στον επόμενο "θεσμό" που ως ένοχος θα τιμωρηθεί επίσης ανελέητα

Θα σημειώσω λοιπόν από δω και πέρα το τι πράγματι εστί εν Ελλάδι αυτό που κατ' ευφημισμό ονομάζουμε "σύστημα υγείας". Θα σημειώσω και θα καταγράψω τι σημαίνει στην πραγματικότητα γιατρός, τι νοσηλευτής, τι νοσοκομείο τι φαρμακοποιός και τι ασφαλιστικό ταμείο. Τι είναι και πως λειτουργούν όλα αυτά, το καθένα μόνο του και (όπου χρειαστεί) όλα μαζί. 

Λυπάμαι ημερολόγιό μου που θα σε γεμίσω με σκατά και σκουπίδια αλλά αφού μόνο σκατά και σκουπίδια βλέπω μόνο σκατά και σκουπίδια θα καταγράφω. Θα ήθελα να είναι αλλιώς τα πράγματα αλλά δυστυχώς δεν είναι. 

Αφού λοιπόν σημείωσα τι εστί "βιβλίο" και "βιβλιοθήκη" για την "ελληνική δικαιοσύνη" πάω στο επόμενο (ανά)θέμα. Το γνωστό σε όλους μας και περιβόητο φακελάκι που όμως ποτέ δεν είναι δωροδοκία κατόπιν εκβιασμού αλλά πάντα μια "τυπική χειρονομία ένδειξης ευγνωμοσύνης" από τον ασθενή προς τον γιατρό του. Θα σημειώσω πως οι γιατροί λειτουργούν πάντα ρπος όφελος της υγείας των ασθενών τους όπως επίσης κάνουν οι νοσηλευτές οι φαρμακοποιοί κλπ. κλπ. 

ΥΣ. πρίν χρόνια ενημέρωνα και προειδοποιούσα περί "ασύμμετρου συντριπτικού πλήγματος απέραντης έκτασης". Γελούσαν με το "ασύμμετρου" περιγελούσαν με το "συντριπτικού" και φασκέλωναν με το "απέραντης έκτασης". Κάποια στιγμή άρχισαν να καταλαβαίνουν τι σημαίνει "ασύμμετρο" και τι "συντριπτικό" αλλά δεν έκαναν πίσω. Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα όπου αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει και το "απέραντης έκτασης". Τώρα δηλώνουν όλοι οι... φωστήρες πως έχουν μείνει άφωνοι και με το στόμα ανοιχτό απ' όλα αυτά που συντελούνται στον κόσμο μας. Έχει έρθει ο κόσμος τους τούμπα! Τους ενημερώνω λοιπόν πως είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα γονατίσετε διότι βίαια ξυπνήσατε κάτι που δεν έπρεπε καν να το ενοχλήσετε! 

μουσική συνοδεία:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails