Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

22 Φεβρουαρίου 2010

Απόλυση δικαστή λόγω άρνησης να δικάσει με τον εσταυρωμένο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 Φεβρουαρίου 2010

Απόλυση δικαστή Tosti λόγω άρνησης να δικάσει με τον εσταυρωμένο!

Η Ένωση Ουμανιστών Ελλάδας (ΕΝΩ.ΟΥΜ.Ε.) κάνει έκκληση αλληλεγγύης προς τον ιταλό δικαστή Luigi Tosti.

clip_image002

Ο Ιταλός δικαστής Luigi Tosti καταδικάστηκε σε επτάμηνη φυλάκιση επειδή αρνήθηκε να δικάσει με τον εσταυρωμένο αναρτημένο στον τοίχο της αίθουσας του δικαστηρίου. Η καταδίκη ακυρώθηκε από το Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλίας τον Ιούλιο του 2009. Η απόφαση δείχνει ότι η συμπεριφορά του δικαστή Tosti είναι σύμφωνη με το νόμο και την κοινή λογική.
Προσπαθώντας, όμως, να τον εκδικηθεί, στις 22 Ιανουαρίου 2010 το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο απέλυσε το δικαστή Tosti, ο οποίος θα προσφύγει στο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Ιταλικής Δημοκρατίας.
Δείξε κι εσύ αλληλεγγύη στέλνοντας στο libre.pensee@wanadoo.fr ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και χώρα για προσυπογραφή επιστολής (http://www.cilalp.org/spip.php?article343).
Καμία ποινική ή διοικητική συνέπεια σε όσα άτομα αρνούνται να προωθήσουν μια θρησκεία!
Ελευθερία συνείδησης! Ισότητα των πολιτών!

Περισσότερα: http://www.secularism.org.uk/judge-tosti-wins-secularism-batt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails