Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

11 Μαΐου 2014

Αγαπητέ γείτονα κηπουρέ επαγγελματία κι ερασιτέχνη

Μ’ έχεις φλομώσει στα χημικά, μόνο στην φορμόλη δεν μας έβαλες ακόμα γι αυτό άκου και πρόσεξε καλά! Ξέρω πως φέτος είχαμε πολλές βροχές και πολλές λασποβροχές με φυσικό επόμενο οι ασθένειες στα φυτά να έχουν την τιμητική τους αλλά ΠΡΙΝ αρχίσεις πάλι μ’ αυτά τα βρωμοχημικά που μας εξολοθρευουν όλους ΔΟΚΙΜΑΣΕ να ραντίσεις με υγρό απορρυπαντικό πιάτων αραιωμένο 3 προς ένα με νερό! Σε πληροφορώ πως εξαφανίζει το 90% των ασθενειών κι αν ραντίσεις τρεις φορές εναλλάξ με θειάφι κι ωραίο κήπο θα έχεις κι όλοι θα ζήσουμε να τον χαιρόμαστε. Τρία πράγματα χρειάζεται ένας κήπος. Απορρυπαντικό πιάτων, θειάφι και πύρεθρο (μια τον μήνα) για κουνούπια και λοιπά ενοχλητικά ψυχρόαιμα. Αυτά είναι αρκετά και μην σε ξαναδώ με τα δεκάδες τοξικά μπουκαλάκια και την ψεκαστήρα στο χέρι γιατί θα παίξουμε μπουνιές. 

Υγ. ίσως καμιά φορά χρειαστείς και λίγο χαλκό αλλά πολύ πολύ σπάνια σπανιότατα, οπότε κανόνισε…

ΥΓ2 τον δικό μου κήπο δεν γίνεται να τον φτάσεις όσο κι αν προσπαθείς κι όσα κι αν πληρώσεις. Είναι θέμα ταπεραμέντου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails