Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Αυγούστου 2011

Δίνουν δωρεάν γή στούς παπάδες!

Προς κυβέρνηση και ψηφοφόρους! Μην ξεχάσετε να τους δώσετε και την βουλή! ¨η έχουμε θεοκρατία ή δεν έχουμε! Κι εσείς ψηφοφόροι ποίμνιο μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και να περνάτε τακτικά από τις ενορίες ν' αφήνετε τον οβολόν σας! Ζώα!!!

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!
Με περίσσια υποκρισία και πασοκική διγλωσσία, ο ΥΠΕΘΑ έρχεται να εκμεταλλευτεί τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της οποίας αποτελεί «πρώτο βιολί», σε αγαστή συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια της άρον άρον παραχώρησης δημοσίας περιουσίας σε ιδιώτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με πρόσχημα το «φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας» δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα της εφαρμογής των κοινών πλάνων Βενιζέλου-Μπεγλίτη για το ξεπούλημα των στρατοπέδων στο ιδιωτικό κεφάλαιο, που λαχταρά να εκμεταλλευτεί εμπορικά και τουριστικά τα φιλέτα γης που βρίσκονται σε περιοχές απίστευτου φυσικού κάλλους ή στην περιφέρεια αστικών κέντρων.
Η κυβέρνηση λοιπόν του ΠΑΣΟΚ που ξεπουλά τα πάντα σε ελληνικό και ξένο κεφάλαιο νομιμοποιώντας τη φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών (εφοπλιστές, Εκκλησία, τραπεζών, μιντιαρχών κλπ) επιβάλλοντας το Αφορολόγητο τους. Η κυβέρνηση που διέλυσε το όποιο κράτος πρόνοιας, ιδιωτικοποιώντας και εμπορευματοποιώντας κάθε κοινωνικό αγαθό, έρχεται σήμερα, δια στόματος Π.Μπεγλίτη να κάνει τις εξής προκλητικές δηλώσεις: "Βρισκόμαστε σε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται να δουλέψουμε σε στενή συνεργασία για να βοηθήσουμε να εμπεδωθεί ένα αίσθημα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, να συμβάλουμε στην λειτουργία αποτελεσματικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης. Το κάνετε με επιτυχία. Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να ανταποκριθούμε σ' αυτή την αποστολή", δήλωσε ο ΥΕΘΑ και πρόσθεσε: Μετά την παραχώρηση τον περασμένο Δεκέμβρη του 2010, της αποθήκης στο στρατόπεδο «Καποτά», στην περιοχή του Μενιδίου, το οποίο αξιοποιεί η Αρχιεπισκοπή για τα συσσίτια του προγράμματος Αγάπη, τώρα μαζί με τον συνάδελφό μου κ. Σπηλιόπουλο, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε την παραχώρηση μιας μεγάλης έκτασης, στο ανενεργό στρατόπεδο «Λιόση», ώστε να αξιοποιηθεί από την Αρχιεπισκοπή, με στόχο την υλοποίηση του κοινωνικού σας προγράμματος για την κατασκευή προνοιακών υποδομών για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από Alzheimer και για τα παιδιά μας που έχουν νοητική υστέρηση. Περνώντας στο τυπικό κομμάτι, θα ήθελα εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να σας παραδώσω το παραχωρητήριο του στρατοπέδου, ώστε να ξεκινήσουν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιό σας, το όραμά σας. Εύχομαι καλή δύναμη.  Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να λυθούν προβλήματα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πάντα γραφειοκρατικές δυσκολίες, όμως Μακαριότατε, θα σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε.
Τα ερωτήματα προκύπτουν αβίαστα:
Πρώτον: έχει ανάγκη η Εκκλησία να της παραχωρηθεί και άλλη δωρεάν δημόσια γη; Δεν της φτάνει η απέραντη και ανυπολόγιστη Εκκλησιαστική περιουσία, όπου σημαντικό τμήμα είναι οι τεράστιες εκτάσεις γης, που για ιστορικούς λόγους οι Ιεράρχες καπηλεύτηκαν και ποτέ δεν θεώρησαν σκόπιμο να επιστρέψουν στην κοινωνία;
Δεύτερον, τι σημαίνει «Φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας»; Η Εκκλησία είναι ένας Οργανισμός με κυρίαρχη την πνευματική διάσταση, που όμως αποκαλύπτεται πλήρως αναμεμειγμένος στις πιο σκοτεινές πτυχές των επίγειων. Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης της Ελλάδας και με πολύ μεγάλη ιδιοκτησία ακινήτων, παραμένει Αφορολόγητος, ενώ επιπλέον έχει φορτώσει μεγάλο μέρος των λειτουργικών του εξόδων στο δοκιμαζόμενο φορολογούμενο, τον συνήθης ύποπτο εργαζόμενο και συνταξιούχο.
Συμμετείχε και συμμετέχει σε σκάνδαλα εκμετάλλευσης της γης, ήταν βασική συνιστώσα στο κουκουλωμένο οικονομικό και περιβαντολλογικό έγκλημα του Βατοπεδίου, ενώ σε αγαστή συνεργασία με το ιδιωτικό κεφάλαιο και την κυβέρνηση επιχειρεί ξανά να λυμανθεί τη κοινωνική περιουσία.
Η ακόρεστη δίψα των Ιεραρχών για κέρδος, δόξα και πολιτική δύναμη εκπροσωπήθηκε στο παρελθόν από τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, αλλά σήμερα στο πρόσωπο του Ιερώνυμου βρίσκει έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και αντίστοιχα μεγάλων προσδοκιών αφαίμαξης της δημόσιας περιουσίας. Ο μεγαλοϊδεατισμός της Εκκλησίας την έφερε στο Χρηματιστήριο, την οδήγησε να συνεργαστεί με την Ε.Ε. εκμεταλλευόμενη κονδύλια, ενώ ως επιχειρηματίας ενορχηστρώνει τα επενδυτικά της σχέδια εις βάρος του λαού και της φύσης. Ποιος ξεχνά την εισβολή της Εκκλησίας στον Υμηττό για να φτιάξει ξενώνες και Συνεδριακό Κέντρο!
Τέλος, ποιος έχει ανάγκη το «φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας»; Στην πραγματικότητα πρόκειται απλώς για τον φερετζέ ενός  τεράστιου δικτύου Διαπλοκής και Διαφθοράς που με πρόσχημα την κοινωνική προσφορά έρχεται να νομιμοποιήσει στη μέση συνείδηση όσα παραπάνω καταγγέλλονται: Αφορολόγητο, παπαδίστικο REAL ESTATE, εκμετάλλευση της περιουσίας που ανήκει στο λαό μας, βάρβαρα επιχειρηματικά σχέδια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από την ακόρεστη δίψα του κάθε επιχειρηματία για κέρδος.
Ουσιαστικά, ο Ιερώνυμος φέρνει το «Χρηστός Ξανασταυρώνεται» στην εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και λειτουργεί με τους Νόμους της Δικτατορίας της Αγοράς. Απαιτούμε τον πλήρη Διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Αρνούμαστε τους παραπάνω σχεδιασμούς και καλούμε σε εγρήγορση τις τοπικές κοινωνίες. Τα στρατόπεδα δεν είναι ιδιοκτησία του Στρατού, αποτελούν βίαιη αφαίρεση δημόσιας περιουσίας από το λαό μας σε εποχές ακραίας κρατικής καταπίεσης, που οι όποιοι αμυντικοί σχεδιασμοί είχαν τελείως διαφορετικές προτεραιότητες και θα πρέπει να επιστραφούν άμεσα στο λαό για να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας ως χώροι πράσινου, αθλητισμού και ψυχαγωγίας
Η Εκκλησία αποδεικνύεται ένας μηχανισμός που στέκει πάντα στο πλευρό του αστικού καθεστώτος εξουσίας και αμείβεται για αυτό. Κοινωνική Απαίτηση η Φορολόγηση της Αμύθητης Εκκλησιαστικής Περιουσίας και η Δήμευση αυτής. Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός μας οι ίδιοι οι πιστοί θα πρέπει να απαιτήσουν όχι μόνο η Εκκλησία να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, που και η ίδια αποτελεί πτυχή του Σκανδάλου και της εκμετάλλευσης του λαού μας, αλλά να σταθούν και οι ίδιοι εμπόδιο στα νέα σχέδια λεηλασίας της κοινωνικής περιουσίας, που από κοινού επεξεργάζονται και υλοποιούν κυβέρνηση-Ιεράρχες-Επιχειρηματίες.
Τέλος, δεν έχουμε ανάγκη την Φιλανθρωπία των εκμεταλλευτών μας (μεγαλοκυράδες αδίστακτων επιχειρηματιών, Εκκλησία κλπ.), ούτε τις χορηγίες τους που συγκαλύπτουν και ωραιοποιούν την λεηλασία των εργασιακών δικαιωμάτων και της κοινωνικής περιουσίας. Απαιτούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών και κοινωνικών αναγκών.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.   diktiospartakos.blogspot.com
πηγη  ΠΡΕΖΑ TV

Δίνουν δωρεάν γή στούς παπάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails