Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

11 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ παράνομος ρατσιστικός και άχρηστος!

Εδώ να δείτε τι γίνεται! Ο δήμος Χαλανδρίου εμ είναι παράνομος εμ ζητάει και τα ρέστα και μάλιστα στο… όνομα της δημοκρατίας!  Και βεβαίως κατα τον δήμο φταίνε οι… Ρομά!!! Οι συνήθεις ένοχοι δηλαδή! Διαβάστε το αριστουργηματικό κάτωθι δελτίο τύπου που ούτε λίγο ούτε πολύ λέει με δυο λόγια πως πρέπει να αφήσουμε ήσυχο τον δήμο να παρανομεί και να ασχοληθούμε με τους Ρομά!!! Σημειώστε πως καμιά σχέση δεν έχουν οι Ρομά με το εν λόγω αμαξοστάσιο σκουπιδιάρικων. Ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου σε μέρος που δεν ενοχλεί κανέναν πλην των ρατσιστών! Η μοναδική σχέση που μπορεί να υπάρχει είναι στο ρατσιστικό μυαλό του δημάρχου και στο κοτζαμπασιλίκι του δημοτικού συμβουλίου!   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς, την ώρα που οι πολίτες του Χαλανδρίου οργανώνουν τις ημέρες των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να ξεχάσουν για λίγο τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, την ώρα που οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δίνουν μια δύσκολη και άνιση μάχη για να μείνουν όρθιοι, προσβλέποντας σε τόνωση της κίνησης στην αγορά, η «Πράσινη» Πολεοδομία του Ανατολικού Τομέα των Αθηνών επιβεβαιώνει και πάλι πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκεται.

Και, με την απόφασή της να σφραγίσει τον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Χαλανδρίου, ύστερα από την κοινωνικά κατακριτέα απόφαση του ΣΤΕ περιφρονεί την πραγματικότητα, ακυρώνει τον εαυτό της, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, και αδιαφορεί για τους 120.000 κατοίκους ενός εκ των μεγαλύτερων Δήμων του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Κι άλλες φορές στο παρελθόν είχαμε διατυπώσει ενστάσεις για τον ρόλο και τη λειτουργία της Πολεοδομίας, πλέον όμως τα ερωτήματα καθίστανται περισσότερο επιτακτικά. Και ζητούν απαντήσεις, τόσο από τον απερχόμενο Νομάρχη και νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όσο και από τον αρμόδιο αντινομάρχη.

Τι συμβαίνει λοιπόν με την Πολεοδομία;

Η οποία «θυμήθηκε» να ασχοληθεί με μια εκκρεμότητα, η οποία χρονίζει, και για την οποία ο Δήμος έχει κινήσει διαδικασίες για την τακτοποίησή της, από το 2006 και επικαλείται την νομιμότητα όταν την παρακάμπτει  για άλλες προκλητικές περιπτώσεις, χωρίς όμως να μας λέει κανείς τους, που θα λειτουργήσουν οι χώροι αυτοί οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία των Δήμων και ποιος Δήμος δεν έχει πρόβλημα;

Η οποία επέδειξε «ενδιαφέρουσα» ευαισθησία για έναν χώρο του Δήμου Χαλανδρίου, όπως είχε πράξει και με τον δημοτικό κινηματογράφο, ενώ δεν ασχολείται με τυχόν παρατυπίες ή και παρανομίες δεκάδων ή και εκατοντάδων κτηρίων στο Δήμο μας. Η πολεοδομία που κωφεύει στις εκκλήσεις των ιδιοκτητών και του Δήμου για τις παράνομες παράγκες και καταυλισμούς των Αθιγγάνων που έχουν καταπατήσει ιδιοκτησίες και στρέφει αλλού το βλέμμα της σε εξόφθαλμες παρανομίες.

Η οποία απ’ότι μαθαίνουμε ασχολείται τώρα και με άλλους Δήμους,  οι οποίοι αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αφού όλοι γνωρίζουν τη δυσκολία εύρεσης χώρων που πολεοδομικά καλύπτουν  τέτοιες ανάγκες, και το ερώτημα είναι: θα κλείσουν παραμονές Χριστουγέννων όλους  αυτούς τους χώρους υπονομεύοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων εν αγνοία των εργαζομένων και των πολιτών;

Και η Πολεοδομία απέδειξε ότι δεν σέβεται τους πολίτες του Χαλανδρίου γιατί με τις ενέργειές της αυτές «προστατεύει» τα δικαιώματα 4 κατοίκων υποβαθμίζοντας τα δικαιώματα δεκάδων χιλιάδων Χαλανδραίων. Άραγε, θα έδειχνε την ίδια σπουδή εάν είχε εκλεγεί άλλος Δήμαρχος;

Δεν σέβεται τους εργαζομένους, που τους μετατρέπει σε θύματα της επιλεκτικής ευαισθησίας της και τους παρεμποδίζει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, υποβαθμίζοντας τις συνθήκες εργασίας  τους χωρίς τη θέλησή τους κάνοντας τους μέρος ενός προβλήματος το οποίο δεν δημιούργησαν αυτοί και δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Δεν σέβεται την αγωνία των επαγγελματιών να σώσουν την επιχείρησή τους, και μαζί τους εργαζομένους που απασχολούν δημιουργώντας τον κίνδυνο συσσώρευσης σκουπιδιών σε όλους τους εμπορικούς δρόμους.

Αναμένουμε οι πολιτικοί προϊστάμενοι της πολεοδομίας, να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους, καθώς είχαν ενημερώσει προεκλογικά τους εκπροσώπους του Δήμου, ότι θα έδιναν παράταση μέχρι και τις αρχές του νέου έτους προκειμένου να εξεταστούν οι αιτήσεις του Δήμου. Ο Δήμος μας έχει καταθέσει αίτηση αποσφράγισης προκειμένου να αποφευχθούν  όλες οι αρνητικές συνέπειες που αναφέραμε.

Δυστυχώς, η Πολεοδομία του Ανατολικού Τομέα της Αθήνας, αποτελεί ένα θλιβερό παράδειγμα των παθογενειών που μας οδήγησαν στην κρίση που βιώνουμε σήμερα.
Παθογενειών που οφείλουμε να αφήσουμε πίσω.

Η πολιτεία οφείλει, και πρέπει να παρέμβει.
Το απαιτούν οι φορολογούμενοι πολίτες.
Το απαιτεί η Δημοκρατία μας.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -- ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ / 2010

2 σχόλια:

  1. Πάντως εκ πείρας θα σου πω ότι αυτό δεν είναι Δελτίο Τύπου. Περισσότερο Θυμίζει προκήρυξη. δεν μπορώ να καταλάβω ποιος άσχετος τη συνέταξε.

    Πέραν τούτου σε ό,τι σχολίασες προσυπογράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω συμφωνω με τον προλαλησαντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails