Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Δεκεμβρίου 2013

Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ! Αποφάσισα να ψηφίσω.

σχεδόν μάζεψα όλα όσα ήθελα να μαζέψω με την ευκαιρία της κρίσης σαν το κοράκι αλλά βλέπω πολλούς ξαφνιασμένους βρε παιδάκι μου, έχουν μείνει με τα μάτια γουρλωμένα και το στόμα ανοιχτό! μα γιατί; Στις επόμενες εκλογές εγώ ο ουδεπόποτε έχων ψηφίσει θα πάω για πρώτη φορά να ψηφίσω, έτσι λέω. Διότι τώρα συμφέρει εμένα να ψηφίσω! Μάζεψα όλο το χρήμα ασφάλισα τα ευρουδάκια μου και τώρα θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να επιστρέψουμε στην δραχμή έτσι ώστε εγώ με τα ευρώ ν’ αγοράσω δυο τρία χωριά και να είμαι άρχοντας. Αριστερός άρχοντας! Αλλά και στο ευρώ να παραμείνουμε πάλι άρχοντας θα είμαι, λιγότερο αριστερός ίσως αφού θα πρέπει να κάνω πολλές δεξιές κωλοτούμπες αλλά πάντως αριστερός. Και θα φοράω και τραγιάσκα άμα λάχει προς απόδειξη της… αριστεροσύνης μου.  Έπρεπε να έρθει η τρόικα για να ξελασπώσω ρε, εγώ ο αριστερός άρχοντας! Έπρεπε να έρθει η τρόικα για να έχω κι εγώ επιτέλους κάτι να ψηφίσω! Ζήτω το έθνος! Ζήτω η τρόικα! κι από δω και στο εξής Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΥΓ. χαχαχαχα παίζει να είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην χώρα! 

ΥΓ2. στα δικά μου τα χωριά φτωχός δεν θα υπάρχει χαχαχαχαχαχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails