Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

21 Μαΐου 2013

άντε πάλι τα ίδια!

με το καλημέρα ανοίγω το ταχυδρομείο στο μήνυμα με τον τίτλο “sos δεν την γλυτώνεις με τίποτα”! Ο Μαοϊκός Τσίπρας δέχτηκε συμβουλές πάλι από τον Ζίζεκ που σαν καλός πρεζάκιας πρίν δώσει τις συμβουλές του χτύπησε μια δόση στην  λαγόνιο αρτηρία κι αφού άρχισε να ξύνεται όπως όλοι οι πρεζάκηδες(δείγμα ότι η πρέζα έχει κάνει την δουλειά της)  απεφάνθη ‘οτι εγώ που δεν πιστεύω στον ΣΥΡΙΖΑ είμαι για τα γκουλάγκ χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο δε Τσίπρας ο λεβέντης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, το κοπρόσκυλο που δεν ξέρει τι θα πει ρόζος κάλος κι ιδρώτας, το κομματόσκυλο που μεγάλωσε μέσα σ’ ένα κομματικό γραφείο, άκουγε τον πρεζάκια με μεγάλη προσοχή και μάλλον το σκεπτόταν σοβαρά το θέμα, ίσως να προσπαθούσε να βρεί και την κατάλληλη τοποθεσία για το γκουλάγκ που θα με στείλει.

από την άλλη μεριά ο άλλος ο φασίστας χρυσαυγίτης αφού την άκουσε κι αυτός από τα πολλά λιβάνια κι αφού περιμένει κι αυτός πότε θα μ’ εξορίσει τώρα έβαλε και τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα διότι λέει δεν θα μπορεί να κυνηγά ανενόχλητος τους γκέι τους γυμνιστές τους μαύρους τους άθεους κι όποιον γενικά δεν γουστάρει ο φασίστας.

Οι “άνθρωποι” ζουν στο 1945 κι αγωνίζονται για να γίνουμε όπως το 1950! Ο ένας ονειρεύεται γκουλάγκ κι ο άλλος Μακρόνησο κι εγώ είμαι ο στάνταρ πελάτης και των δύο! ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ και οι μεν και οι  δε μουνόπανα κι αυτοί και οι ψηφοφόροι τους! Γαϊδούρια που μαλώνουνε σε ξένον αχυρώνα.

2 σχόλια:

  1. Αν το ψάξεις θα δεις ότι αμφότεροι την ίδια γλώσσα μιλάνε, άρα σαφώς και είμαστε πελάτες τους, αφού πολωνόμαστε και νομίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, επιλέγουμε είτε τους μεν είτε τους δε. Και να σου πω και το άλλο: και οι χριστιανοί με τους δήθεν αντιχριστιανούς την ίδια γλώσσα μιλάνε και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή το έχω ψάξει, έχεις απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails