Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

20 Μαΐου 2013

πετάξτε το να το φαν τα όρνια! Έτσι πρέπει!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ!

 

Δύσκολο να βρεθεί νεκροταφείο στη Μασαχουσέτη ή σε ολόκληρη τη χώρα που θα δεχθεί να ταφεί ο νεκρός βομβιστής της Βοστώνης, Ταμερλάν Τσαρνάεφ, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στο CNN διευθυντής γραφείου τελετών.

«Πιστεύω ότι πιθανότατα φοβούνται τυχόν αντεκδίκηση από συγγενείς ανθρώπων που έχουν ταφεί εκεί, δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου.

«Θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Και είναι καθαρά ένα συναισθηματικό πρόβλημα. Αλλά πρέπει να κηδέψουμε αυτό το παιδί. Οποιος κι αν είναι, σε αυτή τη χώρα, κηδεύουμε τους ανθρώπους», είπε.

Την Κυριακή, ο θείος των αδελφών Τσαρνάεφ, Ρούσλαν Τσάρνι, ήταν ο μόνος συγγενής που βρέθηκε στο γραφείο τελετών του Στέφαν και εκτέλεσε την ισλαμική παράδοση της προετοιμασίας της σορού για την ταφή, δηλαδή το πλύσιμο και το σκέπασμά της με σάβανο. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν είχε επικοινωνήσει με τη χήρα του Ταμερλάν Τσαρνάεφ, Κάθριν Ράσελ.

«Εχω μείνει μόνος να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Και θέλω να πω ότι δεν υπάρχει μέρος που να μπορεί να ταφεί ο Ταμερλάν. Δεν υπάρχει μέρος που να αποδεχθεί τη σορό του», τόνισε ο Τσάρνι. Ο ίδιος θέλει να ταφεί ο Ταμερλάν στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης, καθώς «εκεί μεγάλωσε», όπως ισχυρίστηκε.

Ομως οι Αρχές της πόλης έχουν απορρίψει μετά βδελυγμίας την περίπτωση αυτή.

Ο Στέφαν είπε ότι εκείνος και η οικογένεια σκέφτονται να απευθυνθούν σε ένα μουσουλμανικό κοιμητήριο έξω από τη Μασαχουσέτη, ωστόσο εξέφρασε φόβους ότι μπορεί κι εκεί να μην γίνει δεκτός. Η σορός του Τσαρνάεφ θα μπορούσε να σταλεί εκτός της χώρας, αλλά η πιθανότητα αυτή ακόμη εξετάζεται.

Ο Στέφαν δήλωσε ότι αν δεν βρεθεί σημείο να ταφεί ο Ταμερλάν, θα ζητήσει από την αμερικανική κυβέρνηση να βρει εκείνη. Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails