Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

5 Απριλίου 2011

Μπάσταρδοι όλων των χωρών ενωθείτε! (Α ρε εθνικάααρααααα)

Αυτό θα μπορούσε να είναι το παραφρασμένο μεν αληθινό δε σύνθημα και νόημα της όλης ιστορίας. Μην αρχίσω να λέω, τα έχω πει και τα έχω ξαναπεί αλλά μια εμπέδωση στα της μυθολογίας μας δεν κάνει ποτέ κακό και ειδικά στους περίεργους εκείνους που σχεδόν ποτέ δεν καταλαβαίνουν τι στον κόρακα διαβάζουν. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι (όπως ο συντάκτης πρκλς) που δεν βαριούνται να τα λένε και να τα ξαναλένε ξανά και αναξανά ευτυχώς όμως με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά για να μην βαριόμαστε κι εμείς οι βαριεστημένοι από τις επαναλήψεις. Πρέπει να είχε κάποια συζήτηση ο άνθρωπος (ο πρκλς ντε) και να έφριξε, να ξέχασε και αυτά που ήξερε, δεν εξηγείται αλλιώς όλη αυτή η επαναληπτική προσπάθεια. Κάπου θα βρέθηκε με τίποτις ελληναράδες απο εκείνους ντε που ανακάλυψαν μια κάποια ελληνική θρησκεία ένα κάποιο καθαρό αίμα κάποιους έλληνες θεούς αποκλειστικά έλληνες θεούς με γνήσιο θεϊκό ντι εν έι και κυρίως εθνικούς λέει, που βέβαια δεν εννοούν την ποδοσφαιρική ομάδα την εθνικάρα. Είναι μάλλον καλός άνθρωπος ο πρκλς  δεν του αρέσει να βασανίζει τα μυαλά των άλλων ίσως επειδή του αρέσει να βασανίζει μόνο το δικό του. Εγώ όμως που δεν είμαι καλός άνθρωπος θα σας δώσω και το λινκ της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας (Ε.Ε.Θ.) ώστε οι αναγνώστες να ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε και να βασανιστούν αναλόγως. Να θυμάστε πως δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας είναι τα παιδιά της εθνικής ελληνικής θρησκείας…. 

Όπως και να 'χει το πράγμα πάντως, εγώ το απόλαυσα!

ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ


Είπαμε στο προηγούμενο ότι η άφιξη των Λίβυων λαθρομεταναστών στο Άργος (με επικεφαλής τον Δαναό) επέφερε αύξηση της εγκληματικότητας. Οι λαθρομετανάστες από τη Λιβύη άρχισαν να διαπράττουν ανήκουστα εγκλήματα, με αποκορύφωμα την ημέρα όπου οι 49 από τις 50 κόρες του Δαναού, αφού πρώτα παντρεύτηκαν σε ομαδικό γάμο (τι γάμο δηλαδή... εδώ μιλάμε για τελετή ομαδικής αιμομιξίας) 50 πρώτα ξαδέρφια τους από την Αίγυπτο, αμέσως μετά κατέσφαξαν τους ξαδέρφους-συζύγους τους, σοκάροντας τη φιλήσυχη αργολική κοινωνία.
Μόνο μία από τις θυγατέρες του Δαναού παρέμεινε πιστή στον Αιγύπτιο σύζυγό (και ξάδερφό) της, αποφεύγοντας να τον σφάξει.
Το όνομά της ήταν "Υπερμνήστρα", και το όνομα του Αιγύπτιου συζύγου της ήταν "Λυγκεύς".
Αργότερα, ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης Λυγκέας δολοφόνησε τον ίδιο τον πεθερό του, τον Λίβυο λαθρομετανάστη Δαναό (που εν τω μεταξύ είχε γίνει βασιλιάς του Άργους), διαδεχόμενος τον Δαναό στο θρόνο του Άργους. Έτσι, η βασιλεία του Άργους πέρασε από τα χέρια ενός Λίβυου λαθρομετανάστη, στα χέρια ενός Αιγύπτιου λαθρομετανάστη: του Λυγκέα. (Ω, πόση εθνική ταπείνωση θα έπρεπε να αισθάνονται -και όμως δεν αισθανόντουσαν- οι πρόγονοί μας όταν έγραφαν μυθολογία...)
Ο Λυγκέας αποχτάει έναν γιο, τον Άβαντα, λαθρομετανάστη δεύτερης γενιάς, ο οποίος τον διαδέχεται στο θρόνο.
Οι Έλληνες εθνικιστές ανησυχούν με αυτή την εξέλιξη, ιδίως όταν μαθαίνουν πως πέρα απ' όλα τ' άλλα, ο θεός Ποσειδών συνευρέθηκε στο Άργος με μια άλλη κόρη του Δαναού, την Αμυμώνη απ' τη Λιβύη, κι από την ένωσή τους γεννήθηκε ο Ναύπλιος: ο γιος ενός Έλληνα θεού και μιας Λίβυας λαθρομετανάστριας, ο οποίος εξελίχτηκε σε τρομερό κουρσάρο και πειρατή, γυρνούσε στις θάλασσες και κούρσευε, και προς τιμήν του το Ναύπλιο ονομάστηκε Ναύπλιο -ξέρεις, η παλιά πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους...
Ω είναι σκληρό, ξέρω, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε: Το Ναύπλιο ονομάζεται Ναύπλιο προς τιμήν του κουρσάρου γιου μιας λαθρομετανάστριας απ' τη Λιβύη... Κάνε την καρδιά σου πέτρα, εθνικιστή αναγνώστη μου. "Έσεται ήμαρ" που θα τους πετάξουμε στη θάλασσα όλους αυτούς.
Εν τω μεταξύ ο βασιλιάς του Άργους Άβαντας αποχτάει δυο παιδιά, δυό λιβυο-αιγυπτιόπουλα λαθρομεταναστόπουλα τρίτης γενιάς:
Τον Ακρίσιο και τον Προίτο.
Κι ενώ ο Ακρίσιος μένει στο Άργος και διεδέχεται στη βασιλεία τον Άβαντα, ο Προίτος φεύγει λαθρομετανάστης στην Λυκία, όπου μαζεύει γύρω του έναν εσμό Λύκιων μισθοφόρων λαθρομεταναστών, έναν εσμό βαρβάρων, με τον οποίο έρχεται και γίνεται βασιλιάς στη φιλήσυχη Τίρυνθα. Μαζί τους έρχονται και κάτι χειροδύναμοι λαθρομετανάστες οικοδόμοι, οι περίφημοι Κύκλωπες, οι οποίοι σηκώνουν τεράστιες πέτρες και φτιάχνουν τα περίφημα Κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας. (Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω: Η Τίρυνθα τίγκα στους λαθρομετανάστες... Αίσχος!!!)

Αν πας να επισκεφτείς ποτέ τίποτα κυκλώπεια τείχη στην Τίρυνθα, καλέ μου αναγνώστη, να ξέρεις ότι λαθρομετανάστες τα έχτισαν. Στο λέω για να έχεις μαζί σου σακούλες εμετού καθώς θα βλέπεις τα μεγαλεία της αρχαιότητας.
Οι Έλληνες εθνικιστές παθαίνουν ίκτερο βλέποντας τρεις πόλεις ελληνικές, το Άργος, το Ναύπλιο και την Τίρυνθα να κυβερνιώνται από λαθρομετανάστες! "Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα" φωνάζουν, αλλά κανείς δεν τους ακούει.
Ο βασιλιάς του Άργους, ο λιβυο-αιγυπτιακής καταγωγής Ακρίσιος, γεννάει μόνο μια κόρη, την Δανάη με τ' όνομα. Ο Ακρίσιος δεν κατάφερε ν' αποχτήσει αρσενικό διάδοχο. Κι επειδή ένας χρησμός έλεγε ότι ο γιος της Δανάης θα σκοτώσει τον Ακρίσιο, ο Ακρίσιος κλείνει την κόρη του σε ένα μπουντρούμι -αχ, αυτά τα ήθη των λαθρομεταναστών...
Και ξαφνικά η Δανάη, η κόρη του λαθρομετανάστη Ακρίσιου, μένει έγκυος. Οι περισσότεροι υποστήριξαν την άποψη πως ο Δανάη έμεινε έγκυος από τον ίδιο τον Δία!!! (Βρε συ εθνικιστή αναγνώστη μου, πόσο πουλημένα τομάρια ήταν οι αρχαίοι Έλληνες που έγραφαν την ελληνική μυθολογία? Που είναι η φυλετική καθαρότητα των Ελλήνων, γαμώ το φελέκι μου μέσα? Τόσο προδοτική είναι πια αυτή η μυθολογία? Μιλάμε, μια ο Δίας μια ο Ποσειδώνας, όλοι οι Έλληνες θεοί αποφεύγουν ν' αποχτήσουν παιδιά με γνήσιες Ελληνίδες -τι στην ευχή, χολέρα είχαν οι Ελληνίδες? Για ποιό λόγο οι αρχαίοι Έλληνες μυθολόγοι ταπεινώνουν το εθνικό μας φρόνημα?)
"Πες μου μωρή τίνος είναι το μούλικο" τη ρώταγε ο μπαμπάς Ακρίσιος, "μπαμπά, με επισκέφτηκε ο Δίας που μεταμορφώθηκε σε χρυσή βροχή και μπήκε στο μπουντρούμι" απαντούσε η Δανάη, άκρη δεν έβγαινε, φοβόταν κιόλας ο Ακρίσιος το χρησμό που έλεγε ότι ο εγγονός του θα τον ξεπαστρέψει, είδε κι απόειδε ο Ακρίσιος και σκαρφίστηκε το εξής τέχνασμα:
Κάποια μέρα, επισκέφτεται την κόρη του που θήλαζε το εγγονάκι του, και χαρούμενος της λέει: "Τύχη! Τύχη! Σε ένα τηλεπαιχνίδι κερδίσαμε ένα ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Σέριφο!!!" και την ξαποστέλνει στη Σέριφο μαζί με το εγγονάκι του, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο σχετικά με τον χρησμό που είπαμε.
Η Δανάη μένει στη Σέριφο, στην πλαζ Λιβαδάκια, όπου αρχίζει να διδάσκει στο παιδί της την τεχνική του γουιντ σερφινγκ.
Το παιδί της ήταν ο θρυλικός Περσέας.
Αυτός ο Περσέας ήταν που αργότερα ίδρυσε τις Μυκήνες. Αν δεν υπήρχε Περσέας, δεν θα είχαν υπάρξει Μυκήνες, εθνικιστή αναγνώστη μου.
Ελπίζω να με εννοείς: Ο ένδοξος μυκηναϊκός πολιτισμός, δεν θα είχε υπάρξει εάν δεν είχαν εμφανιστεί στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες του Δαναού, των οποίων απόγονος ήταν ο Περσέας. (Κάτι τέτοια αντεθνικά διαβάζω στην ελληνική μυθολογία και γίνομαι Τούρκος: Μα, ακόμα και οι ένδοξες Μυκήνες να οφείλονται σε λαθρομετανάστες? Αιδώς Αργείοι!!!).
Ίσως θα μου αντιτάξεις ότι οι μετανάστες τέταρτης γενιάς, σαν τον Περσέα, ας πούμε, έχουν πλέον αφομοιωθεί στην ελληνική κοινωνία: Είναι πλέον Έλληνες, δεν είναι βάρβαροι. Ως εκ τούτου ο Περσέας είναι Έλλην.
Πρόσεξε όμως τι συνέβη με τον Έλληνα Περσέα:
Κάποια δόση που ο Περσέας περνούσε από την Αιθιοπία (όπου βασίλευε ο βασιλιάς Κηφέας), συνάντησε την εξής κατάσταση: Η γυναίκα του Κηφέα, η Κασσιέπεια, ισχυριζόταν ότι είναι εντελώς όμορφη, πιο όμορφη ακόμα κι από τις Νηρηίδες (ξέρεις, ιστορίες με νεραϊδες). Οι Νηρηίδες θύμωσαν, ειδοποίησαν τον Ποσειδώνα, αυτός πλημμύρισε την Αιθιοπία κι έστειλε εκεί πέρα ένα κήτος τρομακτικόν, το μαντείο του Άμμωνος έβγαλε χρησμό ότι το κήτος θα εξαφανιστεί μόνο αφού φάει πρώτα την κόρη της Κασσιέπειας και του Κηφέα, για να μάθει η Κασσιέπεια να μη λέει μπούρδες...
Οι μαυρούκοι Αιθίοπες, όντας "αμύμονες", δηλαδή "αψεγάδιαστοι", σύμφωνα με τον Όμηρο (άλλος ροζ διεθνιστούλης ο Όμηρος... ακούς εκεί "αμύμονες" οι μαυρούκοι...) απαίτησαν να γίνει το θέλημα του θεού, οπότε, οι δυο θλιμμένοι γονείς έδεσαν την κόρη τους σε κάτι βράχια και περίμεναν να τη φάει το κήτος και να εξευμενιστεί έτσι ο Έλλην θεός Ποσειδών.
Βλέποντας την κατάσταση ο Περσέας που περνούσε από κείνα τα μέρη της αραπιάς, πιάνει τους γονείς και τους λέει: "Αν σώσω το μανούλι, θα μου το δώσετε για σύζυγο?"
Οι γονείς δέχτηκαν, ο Περσέας σκότωσε το κήτος και πήρε το μανούλι. Το μανούλι άκουγε στο όνομα "Ανδρομέδα". Κι έτσι σχηματίστηκε το φοβερό και τρομερό ζευγάρι "Περσέας και Ανδρομέδα". (Όπου, γαμώ την τρέλλα μου, ακόμα κι αν ο Περσέας θεωρηθεί Έλληνας, η Ανδρομέδα σαφώς είναι Αιθιοπικής καταγωγής... Κάνε την καρδιά σου πέτρα, εθνικιστή αναγνώστη μου, με τους προδότες που έγραψαν την ελληνική μυθολογία και με τους ροζ διεθνιστούληδες αρχαίους Έλληνες που πίστευαν τέτοια αντεθνικά παραμύθια...)
Ο Περσέας απέκτησε πολλά παιδιά ζευγαρώνοντας με την Ανδρομέδα απ' την Αιθιοπία. Ανάμεσα στα παιδιά του θε ξεχωρίσουμε ένα που λεγόταν "Πέρσης".
Θα ξεχωρίσουμε τον Πέρση, διότι, (αχ, ελληναρά μου, ντρέπομαι να σου το πω) ο Απολλόδωρος θέτει το ζήτημα ως εξής: "από τούτου των Περσών βασιλέας λέγεται γενέσθαι"... Δηλαδή, από αυτόν τον Πέρση κατάγονται οι βασιλιάδες των Περσών...
Σκέψου τώρα εσύ, εθνικιστή αναγνώστη μου, ποιούς βασιλιάδες των Περσών γνωρίζεις. Ναι, Ξέρξης, ναι, Δαρείος, ναι, ναι, ναι, όλοι αυτοί οι βάρβαροι... Αχ, εθνικιστή αναγνώστη μου, όλοι αυτοί οι βάρβαροι, ήταν ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία...
Ξέρεις τι λέει δηλαδή η ελληνική μυθολογία? Αντιλαμβάνεσαι τι ροζ διεθνιστούλικα νοήματα εκπέμπει?
Να στο κάνω λιανά τι λέει:
Λέει ότι η εξ αίματος καταγωγή είναι ένα τίποτα. Από Αιγύπτιους προκύπτουν Έλληνες, από Λίβυους προκύπτουν Αιθίοπες, από Έλληνες προκύπτουν Πέρσες, από αγκάθι βγαίνει ρόδο κι από ρόδο βγαίνει αγκάθι, με λίγα λόγια. Οπότε εσύ μη νομίζεις ότι δεν είσαι βάρβαρος μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθείς νοτίως του Καϊμακτσαλάν.

Ως εκ τούτου, κινούμενος από αγνά πατριωτικά κίνητρα, καλώ τους Έλληνες εθνικιστές δωδεκαθεϊστές σε σταυροφορία με τα εξής συνθήματα:
ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΡΧΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΘΟΛΟΓΙΑ!!!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΗΑ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΥ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΗΝΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑ ΝΑ ΔΥΑΛΕΞΗΣ:
ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΥΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

ΚΑΤΩ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΦΟΤΥΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!!!
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
ΖΗΤΩ Ο ΦΡΑΠΕΣ!!!
(Άμα δε βαρεθώ, μπορεί να βάλω και καμιά συνέχεια σχετικά με το τσούρμο των Λιβανέζων σημιτικής καταγωγής λαθρομεταναστών του Κάδμου στη Θήβα)

prkls

ΥΓ. μην βαρεθείς ακόμα, άσε να καλοκαιριάσει καλά πρώτα και μετά να βαρεθείς. Άκου κι εμένα που βαριέμαι…!

1 σχόλιο:

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails