Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

27 Ιανουαρίου 2015

προς αρχι-παπά Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

ναι παπά ναι! για πρώτη φορά είναι όπως τα λες. Είδες η ψυχρολουσία πως σ’ επανέφερε στην πραγματικότητα; Το ξέρω πως δεν σου αρέσει, το ξέρω και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα χάσεις τον ύπνο σου αλλά πιο πολύ απ’ όλα χαίρομαι που ΖΕΙΣ για να ΔΕΙΣ τους εφιάλτες σου να γίνονται πραγματικότητα και να γκρεμίζονται όλα όσα με το μαχαίρι ήθελες να επιβάλεις εδώ κι εβδομήντα χρόνια. Σου υπόσχομαι δε πως τα όσα σωστά προμηνύεις δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που σου ετοιμάζουμε. Εύχομαι να ζήσεις πέντε δέκα χρόνια ακόμα για να πεθάνεις από φρίκη βλέποντας την Ελλάδα να απελευθερώνεται από σένα και τους ομοίους σου!!! Σου επιτρέπω τώρα στα γεράματά σου να σκούζεις ελεύθερα. 

4. Το τέταρτο και τελευταίο βήμα θά είναι η τροποποίηση του Συντάγματος της Ελλάδος, οπότε θα αλλάξει οριστικά ο θρησκευτικός προσανατολισμός της Ελλάδος. Σήμερα και έως τώρα από της συστάσεως του Ελληνικού Κράτους το Σύνταγμα της Ελλάδος αρχίζει μέ τήν επίκληση: "Εις τό όνομα της Αγίας καί ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος". Το 3ο άρθρο διαλαμβάνει τά εξής: "Επικρατούσα θρησκεία εν Ελλάδι είναι η της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας". Το άρθρο 16 ορίζει, ότι η Παιδεία "σκοπόν έχει ...την ανάπτυξιν της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως" των Ελλήνων. Πολύ σύντομα όλα αυτά θα τα πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων! Τα νέα ήθη, τα οποία όχι απλώς προβάλλονται, αλλά και επιβάλλονται ήδη με περισσήν θρασύτητα, θα καταστρέψουν τήν Ελληνο- χριστιανική Ταυτότητα της Χώρας μας!

Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

3 σχόλια:

 1. οπως εκανε παντα η εκκλησια, φερεται σαν χαμελεων και σημερα, προσπαθοντας να προλαβει τα γεγονοτα (τουλαχιστον καποιοι προνοητικοτεροι των αλλων): http://www.thrakitoday.com/2015/01/tin-katargisi-tou-thriskeutikou-orkou-proteinei-o-mitropolitis-alexandroupoleos.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτός ο δόλιος προσπαθεί να μαζέψει τ' ασυμμάζευτα με το παραμύθι δήθεν πως η εκκλησία ήθελε να φτιάξει πολίτες με τον όρκο όταν η αλήθεια είναι πως η εκκλησία ήθελε και κατάφερε να εξαφανίσει τα διδάγματα της γαλλικής επανάστασης στην ελληνική επανάσταση φτιάχνοντας κράτος θεοκρατικό αντί κοσμικό. Δυστυχώς γι αυτούς πια, τέλος χρόνου.

   Διαγραφή
 2. Έλεγχος και πάλι έλεγχος. Τα μαθαίνουν από μικρά και μετά τους γίνεται κοσμοαντίληψη.
  Να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες με το ψωροεγώ τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails