Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

30 Οκτωβρίου 2014

Μόνο αυτά τα έξι κομμάτια πρέπει να αγοράσει κάθε γυναίκα φέτος

600 ευρώ το κουστούμι που ΚΑΘΕ γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ ν’ αγοράσει φέτος! Εγώ πάντως γουστάρω ελεεινά αυτή την κρίση κι εύχομαι να κρατήσει για πάντα όχι τιποτα άλλο δηλαδή αλλά δεν γίνεται απο την μια να λέμε πως πεθαίνουν της πείνας κι από την άλλη ΚΑΘΕ γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να δώσει 600 ευρώ αλλιώς… αλλιώς τι αλήθεια; θα δουλέψει υπερωρίες ή θα στείλει τον σύζυγο (εκείνον τον αχαΐρευτο ντε) να κόψει το σβέρκο του για να μετράνε οι βρικόλακες αυτοκτονίες; Και τώρα που το σκέφτομαι καλό μου ημερολογιάκι ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΆΝΤΡΕΣ τώρα με την κρίση; Πουθενά δεν είδα γυναίκα να αυτοκτονεί λόγω οικονομικής ανέχειας. Αξίζει να το εξηγήσω άραγε ή είναι αρκούντως γνωστό σε όλους πως ακόμα τα αρσενικά ζώα νοιώθουν ευθύνη για τα οικονομικά της οικογένειας ενώ τα θηλυκά θα αυτοκτονήσουν μόνο αν πτωχευσει ο χόντος και ο ζάρας ταυτόχρονα (πράγμα απίθανο); έψαξα τις αυτοκτονίες αλλά γυναίκα δεν βρήκα. Μόνο κάτι μαλάκες αρσενικούς βρήκα.

Ανανέωση γκαρνταρόμπας με μικρές αλλαγές -Μόνο αυτά τα έξι κομμάτια πρέπει να αγοράσει κάθε γυναίκα φέτος [εικόνες] | iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά οι ελληνίδες είναι για φάπες.
    Ίσως θα ήταν καλύτερα να τις διαχωρίσουμε από τις υπόλοιπες γυναίκες του πλανήτη!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails