Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

15 Απριλίου 2012

Προσδοκούν ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ!!!

Αν όμως ανασταίνονταν οι νεκροί στ’ αλήθεια, τότε σκέφτομαι που θα έβρισκαν να κρυφτούν οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ χριστιανοί, απορώ τι θα έβρισκαν να πουν στ’ αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων που κατακρεουργήθηκαν από την θρησκεία της… αγάπης. Αν ανασταίνονταν οι νεκροί θα είχαν πολλά να μας πούν για την θρησκεία της αγάπης. Διότι για τον χριστιανό ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ σημαίνει αυτό:

 


Εύχομαι ποτέ κανένας άνθρωπος να μην πέσει ξανά στην.. “αγάπη των χριστιανών” διότι σ’ αυτή την περίπτωση το καλύτερο που μπορεί να του συμβεί είναι τα τον κόψουν κομματάκια μέχρι να… αναστηθεί εκ νεκρών ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να τον αφορίσουν όπως συνηθίζουν όταν θίγεται η “χριστιανική τους αγάπη”!


Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που κάνει με ξένα κόλλυβα κηδεία μαζευοντας τρόφιμα από τους πολίτες αλλά διανέμοντάς τα ως πράξη της εκκλησίας δήθεν, ώστε και την αμύθητη περιουσία του να μην πειράξει διατηρώντας την πίτα ολόκληρη, αλλά και δήθεν φιλανθρωπία να παρουσιάσει έχοντας και τον σκύλο χορτάτο, αυτός ο ψεύτης λοιπόν ντυμένος και λουσμένος ακόμα στα χρυσάφια, έβγαλε και διάγγελμα πως δηλαδή μετά θάνατον αφού πεθάνουμε θα έρθει και η… ανάσταση! Οπότε βάστα έρμο ποίμνιο, βάστα ζώον και οι χριστιανοί θα φροντίσουν να πεθάνεις για ν’… αναστηθείς, Βλάκα!  Υπομονή ζώα! Κουράγιο ποίμνιο! Μετά τον θάνατό σου μπορείς να πιστεύεις και σε… ανάσταση νεκρών!

Παράλληλα υπογραμμίζει: "Πάσχα σημαίνει έξοδος. Σημαίνει τη διάβαση από την περιοχή της οδύνης στον χώρο της ελπίδας. Σημαίνει τη δύναμη της εναντίωσης στην παρακμή και στο αρνητικό ρεύμα της κάθε εποχής. Ορίζει την έξοδο προς την Αλήθεια. Σηματοδοτεί την απελευθέρωση από τα δεσμά της ανθρώπινης φιλαυτίας και των ψεύτικων υποσχέσεων, την έξοδο προς τη συνάντηση με τους άλλους, για να γινόμαστε μέσα στην Εκκλησία, η κοινωνία της αγάπης".

Ο αρχιεπίσκοπος προτρέπει επίσης τους πιστούς: " Ας μετακυλήσουμε την πλάκα του φόβου από τις καρδιές μας για να φανεί και πάλι κενός ο τάφος και να αναδειχθεί η ζωή ελεύθερη από την θλίψη και την απελπισία. Η καθημερινότητά μας βιώνει συνεχώς την προσπάθεια του κακού να δηλητηριάζει τη ζωή μας και να πληγώνει την ελπίδα μας. Όμως "Χριστός Ανέστη". Και έκθαμβοι αντικρίζουμε τον ήλιο της δικαιοσύνης "πάσι ζωήν ανατέλλοντα". "Χριστός Ανέστη" . Και μας προσφέρει "αλλης βιοτής της αιωνίου απαρχήν". 

εφημερίδα ΕΘΝΟΣ


Και βέβαια ο Ιερώνυμος-τζερόνυμο δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα της χριστιανικής ανηθικότητας! Έτερος παπάς και μάλιστα χαρακτηρισμένος σαν… μετριοπαθής αλλά επίσης λουσμένος στα χρυσά (30.000 € κάνουν μόνο αυτά που φοράει στο βίντεο) απευθυνόμενος στο.. ποίμνιο (που αλλού νομίζατε; μόνο ζώα μπορούν να ανεχθούν τέτοια εξώφθαλμη αγυρτεία) με πάθος περίσσιο και την κοιλιά τούμπανο από την διαρκή… νηστεία μιλάει πάλι για την “χριστιανική αγάπη” και καλεί το ποίμνιο να μην ακούει τους ανθρώπους την κοινωνία τους νόμους και τις επιστήμες αλλά να ακούει τον… θεό! Με λίγα λόγια δηλαδή λογικοί είναι μόνο οι σχιζοφρενείς που ακούνε φωνές! Ακούστε και τι λέει προς το τέλος (στο 20’ περίπου) “αυτός ο τόπος ποτέ δεν ήταν πλούσιος” λέει και σωστά! Αυτός ο τόπος ποτέ δεν ήταν πλούσιος επί χριστιανισμού. Απλά διότι όλο τον πλούτο τον μάζευε πάντα η εκκλησία. Από το βυζάντιο της θεοκρατία μέχρι την δουλεία στους ωθωμανούς όπου υπευθυνοι για την συλλογή των φόρων ήταν (ποιοι άλλοι) οι παπάδες και αλί και τρις αλί σε όποιον ραγιά δεν πλήρωνε, είτε είχε είτε δεν είχε. Πίσω από τον εντολέα του Οθωμανού φοροσυλέκτη παπά, ερχοταν ο δήμιος για όποιον δεν πλήρωνε. Κι έχει το θράσος ο χοντρός, ο καλοζωισμένος, ο τεμπέλης, ο ανεπρόκοπος, ο προδότης, ο ψεύτης που τάζει παραμύθια για κόλαση και παράδεισο (πάντα μετά θανατο) έχει το θράσος ντυμένος στα χρυσάφια να μιλάει για αγάπη και για… φτωχούς!!!  Απολαύστε τον!  (ειδικά μετά το 17:30")

 

2 σχόλια:

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails