Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

24 Μαΐου 2011

ΣΥΝ–Χρυσή αυγή. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος τελικά;

Για να μην νομίζουν κάποιοι πως όταν λέω ότι όλοι αυτοί βράζουν στο ίδιο καζάνι κάνω πλάκα ή προβοκάρω ή απλά λέω μπαρούφες δείτε και το εξής μοναδικό ανεπανάληπτο διαφωτιστικό βίντεο όπου ο ΣΥΝ παρεούλα με τα χρυσά αυγά ενάντιοι στην ύπαρξη των Ρομά στον Ασπρόπυργο γιατί λέει είναι παράνομοι και οι παράγκες αυθαίρετες! Όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια πηδάνε πρώτα!

Στους ομιλητές της συγκέντρωσης στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, στις 15 Μαΐου 2011, ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Ενωτικού Συνδυασµού «Ανθρώπινη Πόλη» Βαγγέλης Παπανικολάου που υποστήριξε ο Συνασπισμός και ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, τον οποίο ευχαρίστησε δύο φορές θερμότατα ο νομικός σύμβουλος των κατοίκων Μιλτιάδης Αντωνίου Νικολαίδης.

Ας κάνει μια βολτουλα λοιπόν η πολεοδομία από τα νεόκτιστα Ασπροπύργου να δούμε πόσα από τα νόμιμα είναι αυθαίρετα και παράνομα και σε τι ποσοστό και κατά δεύτερον ας διαπιστώσουμε επιτέλους πως ΣΥΝ και χρυσά αυγά πάνε παρεούλα όπου τους συμφέρει. Επίσημα καλεσμένοι λοιπόν και ο ΣΥΝ και τα χρυσά αυγά από τους νοικοκυραίους των Νεόκτιστων Ασπροπύργου αγκαλίτσες και φιλάκια μεταξύ τους και όλα καλά σ' αυτή την χώρα όπου πλέον δεν μας τρώει το… σαράκι της διχόνοιας αφού τα βρήκαν μέχρι και ο ΣΥΝ με τα χρυσά αυγά εναντίον (ποιων άλλων) των εξαθλιωμένων ρομά! Διότι ο εξαθλιωμένος ο φτωχός και ο ανήμπορος είναι πάντα το πρώτο θύμα των νοικοκυραίων! Άχρηστοι οι Ρομά, βρωμιάρηδες οι Ρομά, παράνομοι, αυτοί φταίνε για τα τωρινά μας χάλια και όχι οι νοικοκυραίοι και οι εκλεγμένοι τους! Δεν μιλάνε για μόρφωση για σχολεία στους ρομά δεν μιλάνε για αλληλεγγύη βοήθεια ανθρωπισμό ποιότητα ζωής κλπ αηδίες. Η λύση που προτείνουν είναι το πογκρόμ. Το γεγονός επισημάνθηκε στα αρμόδια κεντρικά όργανα του Συνασπισμού που με τη σιωπή τους έδειξαν να αποδέχονται τη συμπαράταξη αυτη... Γι αυτό σας λέω, δεν υπάρχει σωτηρία! Το μόνο που μένει είναι η εμφάνιση ενός νέου Ουγκώ μιας και οι άθλιοι δεν έχουν ακόμα στον ήλιο μοίρα αλλά φευ μικροαστοί! Θα σας φάνε τα παιδιά σας, θα σας φάνε ζωντανούς! Συγχαρητήρια λοιπόν στον ΣΥΝ, πάω να ξεράσω!

Watch live streaming video from thriasioweb at livestream.com

κι εδώ ο σύνδεσμος των χρυσών αυγών με τις τυμπανοκρουσίες! Μπράβο ρε ΣΥΝ!!!  http://xryshaygh.wordpress.com/2011/05/16/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1/

2 σχόλια:

  1. Το ότι πήγαν και οι δύο, δεν σημαίνει ότι κοιμηθήκαν και μαζί. Νομίζεις θα ήταν καλύτερα να άφηνε κανείς τους απελπισμένους απολίτικους μικροαστούς να ακούνε μόνο την φωνή των φασιστών; Μήπως ξεχνάς πόσο εύκολα πέσανε στην παγίδα τους στον Αγ.Παντελεήμονα και τους χαρίσανε μια έδρα στον δήμο Αθηναίων;

    Δεν ξέρω. Ελπίζω απλά να είναι μια κίνηση τακτικής από μέρους του Συν - το αυγό του φιδιού έχει μεγαλώσει πολύ και όσο χειροτερεύουν τα πράματα πολλοί απελπισμένοι θα στρέφονται στο δηλητήριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ήταν κίνηση τακτικής τότε θα έπρεπε να δηλώσουν παρουσία να καταθέσουν πρόγραμμα (όχι βέβαια για προγκρομ των Ρομα) και να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία των χρυσων αυγών. Αντ' αυτών εμειναν εκεί και συζητούσαν τι θα κάνουν με τα "ανθρώπινα σκουπίδια", τους Ρομά δηλαδή όπως αποκαλούνται στο βίντεο. Με άλλα λόγια έμειναν εκεί και διαπραγματευτηκαν ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails