Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

29 Σεπτεμβρίου 2010

Τώρα και κρυφές ….ρασοκάμερες

Όχι μόνο την λίμνη αλλά και τα σώβρακα θα μας πάρουν…. ελέω θεού! Τώρα να δείτε για πότε θα λήξει το θέμα και θα κλείσει η υπόθεση!  Κατά τ’ άλλα οι ηλίθιοι πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας και να ψηφίζουμε τους δήμιους μας.

Τα πράγματα εκτραχύνονται πολύ. Αυτή είναι η εκτίμησή μας ύστερα από την ανάγνωση δημοσιεύματος στην αυριανή Free Sunday σύμφωνα με το οποίο «το τελευταίο χαρτί του Εφραίμ» είναι «ένα κρυφό υπερόπλο». Ποιο είναι: Προσέξτε τις γράφει η free press εφημερίδα του κ. Κύρτσου και βγάλτε συμπέρασμα:

Συγκεκριμένη «φήμη θέλει κρυφό (τηλεοπτικό) κύκλωμα να έχει τοποθετηθεί και στα δωμάτια της Μονής, και δη σε αυτά που είναι προορισμένα για τους VIP καλεσμένους των κ.κ. Εφραίμ και Αρσένιου. Σκέψη επίσης καθόλου παράλογη αν σκεφτεί κανείς ότι τα δωμάτια αυτά έχουν φιλοξενήσει βασιλείς, πρωθυπουργούς και επιχειρηματίες (για λόγους προστασίας τους δηλαδή)….Η φήμη αυτή, αν ισχύει, πρακτικά σημαίνει ότι πολιτικά πρόσωπα μεγάλου ειδικού βάρους για τη χώρα μας έχουν καταγραφεί στις… «ρασοκάμερες» και ο κίνδυνος το υλικό να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους είναι προφανής. Οι φήμες που αρκετοί έχουν ακούσει, αλλά δεν θέλουν και να πιστέψουν, κάνουν λόγο για βιντεοσκόπηση ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα (της εποχής που έγινε η βιντεοσκόπηση) και εν ενεργεία κρατικού λειτουργού, τους οποίους συνδέει η μεταξύ τους φιλία…»

Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς για τους επικίνδυνους δρόμους στους οποίους μπαίνει η χώρα ακόμα και αν οι φήμες δεν ανταποκρίνονται προς την αλήθεια. Επειδή όλοι αντιλαμβάνονται τι επικίνδυνες παρενέργειες προκαλεί αυτή η φήμη σε μια χώρα όπου οι κρυφές κάμερες έχουν στείλει αδιάβαστους ουκ ολίγους μέχρι σήμερα και στην οποία το μέγιστο σκάνδαλο των υποκλοπών ρίχνει ακόμα την σκιά του. Και φυσικά η εφημερίδα δεν τολμά να αποκαλύψει τα ονόματα των οποίων οι συνομιλίες καταγράφονταν από τους μοναχούς (όπως «φημολογείται). Πόσοι όμως «ανώτατοι παράγοντες» υπάρχουν;

Είναι εξάλλου προφανές ότι αν δεν αποτελεί επινόηση της εφημερίδας (πράγμα απίθανο), η «πληροφορία» μπορεί κάλλιστα να «έχει διαδοθεί και από πρόσωπο που θέλει να εξασφαλίσει την προστασία της Μονής Βατοπεδίου, επιβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το νόμο της σιωπής, ασχέτως δηλαδή αν πράγματι υπάρχει πράγματι τέτοιο υλικό ή όχι».

Τώρα και κρυφές ….ρασοκάμερες | ANTI WEBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails