Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

14 Μαΐου 2010

Ακολουθεί γεύμα στην ψαροταβέρνα “του πολιτισμένου”

clip_image002

Κάθε χρόνο, αυτή η σκληρή αιματηρή σφαγή επαναλαμβάνεται στα νησιά Feroe που ανήκουν στην Δανία ''πολιτισμένο κράτος'' υποτίθεται και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολύ λίγοι στον κόσμο είναι σε γνώση αυτού του τρομακτικού γεγονότος που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Αυτή η αιματηρή σφαγή υλοποιείται από νέα άτομα των οποίων η βαρβαρότητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη (?) πως ενηλικιώθηκαν....

Είναι εντελώς απίστευτο που δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ''CALDERONES" ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.

image

image

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

13 σχόλια:

 1. Να δεις και το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ The Cove. Η ίδια ιστορία στην Ιαπωνία, μόνο που προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό...

  Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για να το ανεβάσω. Αν δεν τους βρω θα ανέβει μόνο για τους αγγλομαθείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. στην Ιαπωνία όπου δολοφονούν μαζικά τις φάλαινες αν θυμάμαι καλά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://kleitor.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε συ τι βία είναι αυτή; Κόλλησα μιλάμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κατά τα άλλα μας εγκαλούν για τα αδέσποτα σκυλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ναι, έχουν πολιτισμένο θράσος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ε, κι εμείς εδώ, οι απόγονοι (με πιστοποιητικό DNA)του Περικλή και του Ομήρου, καίμε δεκάδες χιλιάδες δασικά στρέμματα κάθε σωτήριο έτος.
  Kαι μετά βουρ στην ταβέρνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ουδεπόποτε υποστήριξα πως εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Στην δε κλίμακα είμαστε κατώτεροι των Δανών. Αδιάφορο όμως για τα δελφίνια και την Φύση γενικότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απίστευτα πράματα γιατρέ μου...
  Και τους είχα για φιλειρηνικούς ανθρώπους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @πρκλς, όπως σου έχω ξαναπεί, ξέγραψε το ανθρώπινο είδος απο τα φιλειρηνικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Απίστευτο...
  Το ανθρώπινο γένος αιματοβαμμένο από αθώο αίμα.Μήπως αυτό δεν συμβαίνει παντού;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. είμαστε το μοναδικό ζώο που σκοτώνει επειδή μπορεί. Όλα τα υπόλοιπα ζώα σκοτώνουν μόνο και όσο χρειάζονται για να φάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails