Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

28 Ιανουαρίου 2010

Αγ.Aμβροσίου και Αντωνίου του Έλληνος: «Υπέρ Έθνους»

 

«Κινδυνεύει η καθαρότητα της φυλής»

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Ο μπλόγκερ Αμβρόσιος του Αιγίου ξαναχτύπησε:
ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ!
ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
«Το θέμα της απονομής της ελληνικής ιθαγένειας κατέστη ήδη ένα από τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητος. Πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται στις ημέρες αυτές. Υπάρχει πολλή σύγχυση, η οποία επιτείνεται από το γεγονός, ότι ο κ. Πρωθυπουργός κάλεσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο στο Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη Συνεδρία εκείνη, κατά την οποία αναγγέλθηκε η σχετική Απόφαση της Κυβερνήσεως. Μια απόφαση, η οποία κατά τη γνώμη μας, υπήρξε πρόχειρη και αβασάνιστη! Μια απόφαση, η οποία δυναμιτίζει την εθνική μας συνοχή και την καθαρότητα της φυλής μας..».

Η καθαρότης της φυλής μας, ανωτέρας ποιότητος και αυτής της καθαρότητος της χιτλερικής φυλής, τεκμηριούται από βιολογικάς μελέτας ειδικών. Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι, Φράγκοι, Ενετοί, Ρωμαίοι, Βλάχοι, Εβραίοι, Σουηδέζαι τουρίστριαι της δεκαετίας του ’70 και αμερικανίδες φεμινίστριαι μητέρες πρωθυπουργών, δεν κατάφεραν με τας δολίας επιμιξίας των να αλλοιώσουν το DNA του Πλάτωνος και του Μεγαλέξαντρου τα οποία έχουν ανιχνευθεί ιστολογικώς εις τα μέλη της Νεολαίας «Λάος», όπως αποδεικνύεται και από τις ευγενικές τους φυσιογνωμίες, οι οποίες ταυτόχρονα επιβεβαιώνουν και τη θεωρία του Δαρβίνου.

Ο κ.Αμβρόσιος ασχημονεί. Έχοντας απασχολήσει κατά καιρούς τον Τύπο με την υπόθεση της διαθήκης Μερτικοπούλου, με το περίεργο ξενοδοχείο «Σήμαντρον» που προκάλεσε επιτέλους την επέμβαση της Πολεοδομίας
«Ενα πολυτελέστατο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με σουίτες, πισίνες και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Το ξενοδοχείο, που κόστισε περίπου 4.000.000 ευρώ κατασκεύασε η εταιρεία «Μετόχι Α.Ε.»,
με τους ύμνους του στους βασανιστές της Χούντας (φωτ.), ο πρώην αξιωματικός θρησκευτικού της Χωροφυλακής και μέλος της αντικομουνιστικής παρακρατικής «Χρυσοπηγής», έχει εξασφαλίσει ασυλία.
«Συμπαραστάτες σε όλες τις δραστηριότητες του (νόμιμες και παράνομες) είναι το 90% του τοπικού τύπου αλλά και οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες με τον δήμαρχο Αιγίου να ξεχωρίζει για την εξόφθαλμα προκλητική στήριξη που του προσφέρει.
Ο τοπικός τύπος, με μια δυο εξαιρέσεις, έχει καταστεί υποχείριο του, μιας και είναι βασικός αιματοδοτης του μέσω διαφημίσεων σε ένα ούτως η άλλως στενό οικονομικό περιβάλλον
».

Τον κ.Αμβρόσιο στηρίζουν και άλλοι μητροπολίτες όπως ο ομοφυλοφιλοφάγος Σεραφείμ και ο Μακεδονομάχος Άνθιμος, περιφρονώντας κατάφωρα τις σαφέστατες εντολές του λαθρομετανάστη στην Αίγυπτο θεού τους, που απαιτεί να θεωρούν τους «ξένους» ως αδελφούς του και απειλεί με τις φωτιές της Κόλασης όσους παραβούν αυτήν την εντολή του.
«ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με…εφ΄ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε…εφ΄ όσον ουκ εποιήσατε ενί τούτων των ελαχίστων, ουδέ εμοί εποιήσατε και απελεύσονται ούτοι εις κόλασιν αώνιον»

Ο Ιερώνυμος παίζει σε δυο ταμπλώ, παριστάνοντας από τη μια το μέλος του υπουργικού συμβουλίου στη γνωστή επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία του αδιόρθωτου ΓΑΠ και κάνοντας την πάπια στα κηρύγματα μίσους των εθνικιστών μητροπολιτών. Ταυτόχρονα εξουδετερώνει τον «αντιρατσιστή» αρχιμανδρίτη Προκόπιο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών που η μωροφιλοδοξία του τσίμπησε αμέσως και εγκατέλειψε τα δύστυχα παιδιά του μόλις του πέταξε ένα κοκκαλάκι, την ανύπαρκτη επισκοπή Κερνίτσης στην ορεινή σατραπεία των Καλαβρύτων, που στην πράξη σημαίνει καμαριέρης του Αμβρόσιου.

Μαζί με τους μητροπολίτες συστρατεύονται τα κομάντος του Λάος και ο Μακεδονομάχος Αντώνιος Σαμαράς, παλιός συγκάτοικος του ΓΑΠ (φωτ.), που δεν έχει απουσιάσει από κανένα εθνικό προσκλητήριο. Aυτός που η παράταξή του και ο μέντοράς του Ευ.Αβέρωφ φιλούσανε το χέρι της Γερμανίδας Φρειδερίκης που κυβερνούσε από τις κουϊντες του Τατοϊου, ενοχλούνται από την ιθαγένεια του 18χρονου Αλβανού που φοίτησε σε ελληνικό σχολείο:
«Κάποιοι προσπαθούν να απαγορεύσουν την έννοια του έθνους… Να αποδομήσουν τον πατριωτισμό… Προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει την ταυτότητά του και την Ιστορία του! Αυτά τα σοβαρά είπε μεταξύ άλλων εξίσου σοβαρών ο Αντώνης Σαμαράς, σε βαρυσήμαντη ομιλία στη χρυσή νεολαία του κόμματός του……Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μεν τις καταγγελίες του, έσπευσε όμως και να καθησυχάσει τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, που προς στιγμήν ανησύχησαν. Διευκρίνισε ότι ο ελληνικός λαός συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο γύρω από τα ιδανικά του μπροστά σε τέτοιες προσπάθειες. Πράγμα που έγινε δεκτό με ανακούφιση από ένα ιδιαίτερα μαχητικό και ενθουσιώδες ακροατήριο, που απάντησε στον αρχηγό του με το εμπνευσμένο σύνθημα «Αντώνη γερά και χρόνια σου πολλά», καθόσον η καταγγελία συνέπεσε με την ονομαστική του εορτή. Χρόνια πολλά κι από μας στον νέο αγωνιστή υπέρ της εθνικής ορθοδοξίας και κατά των αιρετικών, λοιπόν, στον οποίο μπορούμε να επαναλάβουμε από το απολυτίκιον του συνονόματού του αγίου: της ερήμου γέγονας οικιστής και την οικουμένην εστήριξας ευχαίς σου, διό πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών. Αμήν Αντώνιε…».
(«Σώσον Αντώνιε».-Αυγή19/01/2010)

Αυτοί που πλαστογράφησαν την Ιστορία στα σχολικά βιβλία, κάνοντάς την φτηνιάρικη προπαγάνδα, αποσιωπώντας κάθε τι που δεν συμφέρει την αιμοβόρα Εκκλησία τους και το φαντασιακό τους ανώτερο Έθνος που έχει πάντα δίκιο, αυτοί που ηρωοποιήσανε τον Σταυρωτή ιμπεριαλιστή Μεγαλέξανδρο, τον καραγκιοζομπερντέ της Αγίας Λαύρας και του Κρυφού Σχολειού, αυτοί που θάψανε το έπος της Εθνικής Αντίστασης, μιλάνε για Ιστορία. Tην ώρα που τα Βαλκάνια χρειάζονται ειρήνη και συνεργασία, στρώνουν το χαλί σε τυφλούς εθνικισμούς, αδιέξοδους και επικίνδυνους για να στηρίξουν τον ανούσιο αντιπολιτευτικό τους λόγο, που μη έχοντας πραγματικές διαφορές με την κυβέρνηση, μεταφέρει το πεδίο των αντιπαραθέσεων στο χώρο της πατριδοκαπηλείας, έχοντας εξασφαλίσει το ευρύ ακροατήριο όσων γνωρίζουν την ιστορία μας μόνο από τα σχολικά βιβλία και την εθνική διαπαιδαγώγηση του παπά, του χωροφύλακα και του δεκανέα.
Σώπαινε κυρά Δέσποινα…Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα΄ναι.

Υ.Γ.
Συναφές και το:
Αμβροσίου και Αδώνιδος «Κατά ομοφυλοφίλων»

Ροΐδη Εμμονές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails