Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Μαΐου 2022

Ενώ αν ήταν γατάκι...

 καλό μου ημερολόγιο σημειώνω: 

Ζούμε σε κοινωνία μισάνθρωπων καθαρμάτων του χείριστου είδους. εδώ και μέρες διάβαζα για κάποιον ψυχοπαθή που τριγυρίζει στην περιοχή του Πύργου Ηλείας οπλισμένος με τσεκούρι. Μου έκανε εντύπωση διότι για να κυκλοφορείς νύχτα με τσεκούρι πρέπει ή να είσαι ο αρχηγός της χουντικής ΕΠΕΝ και να προαλείφεσαι για φιλόζωος υπουργός (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε...) ή να είσαι ψυχοπαθής που το έχεις σκάσει από το ίδρυμα.

Αμ δε!!! Η πραγματικότητα είναι τρις-χειρότερη. Μια χαρά ήταν ο άνθρωπος μέχρι που έπαθε τροχαίο. Και ψάχνει λέει γιατρό αλλά δεν έχει να πληρώσει. Ψάχνει γιατρό αλλά δεν έχει να πληρώσει και η πρόνοια δεν τον καλύπτει. Αλλά ψάχνει γιατρό... Σιγά μην βρεί. Τα κτήνη οι επίορκοι γιατροί αν δεν χρυσοπληρωθούν μαυρο χρήμα ουδόλως ασχολούνται με τις ανθρώπινες ζωές. είχαν μια σκασίλα οι γιατροί... Κι όσο για το Ε.Σ.Υ. (εθνικό σύστημα υγείας ντε) γι αυτό κάποιοι είμαστε εντελώς ανύπαρκτοι. Μάλλον κακώς υπάρχουμε κιόλας... Σκατά!!!

Το ακόμα χειρότερο όμως είναι πως όχι μόνο το Ε.Σ.Υ. δεν τον καλύπτει. Όχι μόνο γιατρό δεν βρίσκει... Αλλά τον τρομοκρατούν κιόλας. Τον τρομοκρατούν οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ κάτοικοι του Πύργου για να σπάνε λέει πλάκα. Μέχρι που τον τρέλαναν τον άνθρωπο και τον ανάγκασαν να κυκλοφορεί οπλισμένος με τσεκούρι για να γλυτώσει από τους τραμπούκους κατα τ' άλλα νοικοκυραίους και υπεράνω πάσης υποψίας τρομοκράτες του. Και οι υπεράνω πάσης υποψίας τρομοκράτες που τον τρομοκρατούν για να.... σπάνε πλάκα έχουν το θράσος τώρα να τον κατηγορούν γιατί κυκλοφορεί με τσεκούρι.

συνοπτικά ημερολόγιό μου: Τό σύστημα υγείας δεν τον καλύπτει, οι γιατροί τον έχουν χεσμένο, η κοινωνία τον τρομοκρατεί και τον χλευάζει αλλά για όλα φταίει αυτός που κυκλοφορεί με τσεκούρι σε μια πράξη απελπισίας.

ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Το ακόμα χειρότερο είναι πως οι εισαγγελείς με τα λευκά κολλαριστά πουκάμισα θα τον συλλάβουν θα τον δικάσουν και θα τον καταδικάσουν διότι τόλμησε όντας ανυπεράσπιστος, τόλμησε λέει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο. ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΊΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΊΖΟΥΝ (κλικ οπωσδήποτε) 

Θα δικαστεί και θα καταδικαστεί λοιπόν κι αυτός διότι το σωστό και το πρέπον είναι να πεθάνει μόνος, πεινασμένος, αβοήθητος και κυρίως αδιαμαρτύρητα κι αποδεχόμενος αγόγγυστα την τρομοκρατία των υπεράνω πάσης υποψίας νοικοκυραίων!!!

ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙ...!Δεν ξέρω καλό μου ημερολόγιο... δεν ξέρω...

Μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα, νοιώθω πως θα τρελαθώ, με πνίγει η οργή, με ζώνει και με πνίγει από παντού το άδικο!!!

Αλλά όχι! Ούτε θα κλάψω ούτε θα τρελαθώ. Θα τους γαμήσω όπως και όπου μπορώ. Και ας σκοτώσουν και μένα. Γνωρίζω άλλωστε πως είμαι ήδη εδώ και καιρό στην λίστα θανάτου τους. Τρεις φορές έχουν ήδη προσπαθήσει να με ξεκάνουν κι ακόμα δεν τα κατάφεραν. 

Αν λοιπόν πεθάνω θα μου κλάσουν τ' αρχίδια αλλά αν γυρίσω θα τους ΓΑΜΗΣΩ!!! Κτήνη μισάνθρωποι!!!

  


 

Λύθηκε το μυστήριο με την ταυτότητα του άνδρα με το πριόνι που σπέρνει τον τρόμο τα βράδια στον Πύργο κραδαίνοντας πότε πριόνι και πότε τσεκούρι, καθώς αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο περιθώριο μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα της ζωής, ο οποίος μάλιστα υφίσταται συχνά άγριο bullying από ομάδες νεαρών που διασκεδάζουν ταλαιπωρώντας τον.

Την θλιβερή ιστορία του αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Στις προειδοποιήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα που φέρεται να τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια, αναφερόταν ότι είναι παραμορφωμένος και περιγραφόταν σαν τον Φρέντι Κρούγκερ από την ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»

Ο Θύμιος, ένας 40χρονος που έχει περάσει τα πάνδεινα, έπεσε θύμα τροχαίου το 2008 ενώ εργαζόταν στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιό του.

Ωστόσο, η εικόνα του έχει δώσει αφορμή σε κάποιους ανεγκέφαλους νεαρούς, ακόμη και ανήλικους, να τον κοροϊδεύουν και να πετούν πέτρες στο σπίτι του. Το άγριο bullying τον έβγαλε πρόσφατα εκτός εαυτού και προσπάθησε να φοβίσει κάποιους νεαρούς που τον πείραζαν μέσα στη νύχτα, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο. Τα ίχνη του 40χρονου χάθηκαν από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο.

Ο μοναχικός Θύμιος είχε γίνει παλαιότερα θέμα ρεπορτάζ από την τηλεόραση ΟΡΤ, στην οποία είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails