Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

11 Μαΐου 2022

Επίκληση για τον κάθε Θύμιο

 Καταρχήν η είδηση που με ώθησε στην τελική μου απόφαση. 

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πύργο Ηλείας για την εξαφάνιση του 40χρονου Θύμιου, του άνδρα που παραμορφώθηκε έπειτα από τροχαίο και είχε ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, για το bullying που δεχόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, τα ίχνη του αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram. Ο Θύμιος είχε καταγραφεί σε βίντεο να κυνηγά κόσμο με τσεκούρι, αντιδρώντας στο bullying που δεχόταν.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, στοχοποιώντας τον Θύμιο και όχι τους πραγματικούς «ενόχους» είναι αποκαλυπτικές. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, πρόκειται για στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας, ενώ αργότερα έγινε και ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία.

Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο.

Ο Θύμιος ζήτησε προστασία

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν καθώς, όπως ανέφερε, καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με τη διαφορά ότι τώρα έστησαν ολόκληρο σκηνικό για να το ανεβάσουν στο Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές. Την επόμενη μέρα, τα ίχνη του χάθηκαν…

Η εφημερίδα «Πατρίς» επιχείρησε την Τρίτη να εντοπίσει τον Θύμιο ή τουλάχιστον να βρει ένα στοιχείο που θα οδηγούσε σε αυτόν. Φτάνοντας σε ένα από τα σπίτια, στα οποία ο 40χρονος είχε βρει καταφύγιο τα τελευταία χρόνια, δημοσιογράφος της εφημερίδας συνάντησε την ιδιοκτήτρια η οποία πραγματοποιούσε εργασίες στον κήπο.  Διατηρώντας την ανωνυμία της, είπε ότι ο Θύμιος στην αρχή νοίκιαζε το σπίτι, όμως κάποια στιγμή λόγω οικονομικής δυσχέρειας, σταμάτησε να πληρώνει τα ενοίκια. Ωστόσο, συνέχιζε να μένει στο σπίτι με την ανοχή των ιδιοκτητών, οι οποίοι, όπως είπαν στην εφημερίδα, έχουν να τον δουν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον 40χρονο

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συνοδευόταν από πηχυαίους τίτλους «όπως τρόμος με πριόνια και τσεκούρια στον Πύργο» ή «μανιακός καταδιώκει πολίτες». Όμως η πραγματικότητα μάλλον είναι πολύ διαφορετική.

Ο Θύμιος, 40 ετών σήμερα, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή. Όμως, σε μία στιγμή όλα άλλαξαν. Όταν ήταν στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε. Εκτός από τα κατάγματα που υπέστη, παραμορφώθηκε το μισό πρόσωπό του και καταστράφηκε η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. https://www.enikos.gr/society/pyrgos-synagermos-gia-tin-exafanisi-tou-thymiou-to-stimeno-skiniko-me-to-tsekouri-kai-to-aitima-stin-astynomia-gia-prostasia-apo-to-bullying/1799780/


            

 Πάει, τον εξαφάνισαν τον άνθρωπο. Πάει κι αυτός...! Έλα να παίρνουμε σειρά Θύμιο. Διότι δεν είναι μόνο ο Θύμιος. Υπάρχει ένας Θύμιος σε κάθε πόλη σε κάθε γειτονιά. Διότι αυτή είναι η κοινωνία μας. Η κοινωνία των καθώς πρέπει νοικοκυραίων. Των υπεράνω πάσης υποψίας με τα λευκά κολλάρα και τον παντελόνι πιέτα και το ταγιεράκι της μαντάμ που είναι κυρία....

Η καθώς πρέπει κοινωνία που σ' εξωθεί στ' άκρα που σε συκοφαντεί, που σε τραμπουκίζει κι σ' εκφοβίζει για να σε βιντεοσκοπήσει κατόπιν, φοβισμένο και τραμπουκισμένο και μετά μ' ελαφριά συνείδηση η ξευτιλισμένη κοινωνία να σε στείλει στον αγύριστο διότι ήσουν λέει "ο κακός" ενώ όλα αυτά τα σιχάματα είναι οι καλοί.  

Η γνωστή σιχαμένη κοινωνία που είναι οι καθώς πρέπει με τ' αξιώματα τις περγαμηνές το χρήμα και την εξουσία είναι οι πλέον ειδεχθείς δολοφόνοι και μάλιστα με την στήριξη και την υποστήριξη του νόμου.

Ενημερώνω λοιπόν ημερολόγιό μου. Ενημερώνω και υπόσχομαι εγώ ο Κλείτωρ, ένας ακόμα προγραμμένος μελλοθάνατος  της αυτής σιχαμένης και διεστραμμένης κοινωνίας, να ξέρετε όλοι οι Θύμιοι του κόσμου τούτου πως θα πολεμήσω στο πλευρό σας μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου και μέχρι τελικής πτώσης

Υπόσχομαι σε όλους τους Θύμιους πως θα χρησιμοποιήσω όλη μου την Δύναμη για να υπερασπιστώ την υπέρτατη Δικαιοσύνη. Όχι την δικαιοσύνη των καθαρμάτων που όλοι γνωρίζουμε αλλά ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. Εκείνη που είναι πάνω από τους ανθρώπους. Την συμπαντική δικαιοσύνη. Θα χρησιμοποιήσω ΦΩΣ!!!

Ενημερώνω ημερολόγιό μου πως αυτή την σιχαμένη κοινωνία εγώ θα την πολεμήσω μέχρι να πάψουν να υφίστανται τα δεινά της όλοι οι Θύμιοι.  Αρκετά σας ανέχτηκα(με) σκουλήκια!!! 

Από δω και στο εξής σεισμοί λιμοί, λοιμοί και καταποντισμοί!

Επικαλούμαι τον Άδη τον Χάρο  και τον Κέρβερο!!! Μέγα Παν σ' επικαλούμαι - σπείρε τον Πανικό σου! ΓΕΝΟΙΤΟ!!!

Κλείτωρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails