Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

6 Νοεμβρίου 2019

Μην προκαλείτε με πιτόγυρα και μπύρες!


Αυτό δεν μπορώ να μην το σημειώσω. Αυτός ο ηλίθιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον πολύ προοδεφτισμό έχει βγει εκτός τροχιάς!!!!!  Φαντάζομαι τι ιδέα βέβαια θα έχει κι αυτός για μένα που τρώω κόκκορα κρασάτο τις μεγάλες Παρασκευές και ψήνω ψάρια τις Κυριακές του πάσχα. Να τα βάλετε στον ποινικό κώδικα. Τετάρτες και Παρασκευές ν' απαγορεύεται το ψήσιμο επειδή νηστεύουν οι χριστιανοί. Σάββατα ν' απαγορεύεται το ψήσιμο και η εργασία επειδή αργούν οι Ιουδαίοι. Παρασκευές ν' απαγορεύεται και η πόση οινοπνευματωδών γιατί βγαίνει ο χότζας στο τζαμί. Να σεβαστούμε το Ισλάμ! Να πετάμε τους πούστηδες από τις ταράτσες! Να δέρνουμε στοργικά τις γυναίκες μας. Να σεβαστούμε όλες τις θρησκείες. Να μην τρώμε γελάδια! Να προσκυνάμε μανιτάρια, σκύλους και γάτες, ν' ασπαζόμαστε ευλαβικά τ' άγια λείψανα! Να περιτμηθούμε και γιατί όχι να ευνουχιστούμε κιόλας.  Να σεβαστούμε όλες τις θρησκείες! Κλειτοριδεκτομή στις κόρες μας στις γυναίκες μας και τις μανάδες μας. Να γίνουν ανεκτά όλα αυτά και να τα σεβαστούμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν σταματώντας και ίσως ποινικοποιώντας το ψήσιμο χοιρινού και την πόση οινοπνευματωδών δίπλα ή κοντά σε εστίες μωαμεθανών.

ΨΙΤ παίδες, που 'στε, το 'χω ξαναπεί και το 'χω ξαναγράψει. Πάμε βουρ για κοινωνική εξέγερση. Οι πολιτοφυλακές ήδη λειτουργούν σχεδόν κανονικά σε ολόκληρη την επαρχία και τώρα αρχίζουν και στις πόλεις. Έπονται κι έρχονται ως φυσικό επόμενο και τα λαϊκά δικαστήρια σιγά σιγά και πάει λέγοντας. Μην πείτε πως δεν τα ΄λεγα ε;   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails