Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

9 Ιουνίου 2014

Περί σεξισμού μιλώντας…

αν στο παρακάτω βίντεο ήταν οι γυναίκες το αντικείμενο θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν κι όλες οι…. γυναικείες οργανώσεις του πλανήτη, πως είναι σεξιστικό πως υποτιμά τις γυναίκες πως οι γυναίκες δεν είναι σκύλοι πως είμαστε φαλλοκράτες πως είμαστε απολίτιστοι βάρβαροι κλπ κλπ μύρια όσα θα ακούγονταν από τις γυναικείες οργανώσεις αν το λουρί το φορούσαν γυναίκες. Πλην όμως το λουρί το φοράνε άντρες κι ως εκ τούτου ουδέν πρόβλημα σεξισμού! Κορίτσια… εραστή βαρβάτο θα βρίσκετε σύζυγο όμως όχι! Θα ψεκάζουμε θα τρώμε καλά θα σπέρνουμε και θα παίρνουμε τον πούλο για άλλα κι έτσι θα καταλήξετε να κοιμάστε μόνες σας να ζείτε μόνες σας να μεγαλώνετε τα παιδιά μόνες σας και θα γερνάτε μόνες σας ψάχνοντας το έτερον ήμισυ που να δέχεται λουρί…. Σύντομα θα έρθει η μέρα (αν δεν ιχύει ήδη) που θα ψάχνετε αρσενικό ζωής αλλά θα βρίσκετε μόνο αρσενικό της μιας νύχτας κι αν! Και βεβαίως μετά θα φταίνε πάλι αυτά τα γουρούνια που έχουν όλα την ίδια μούρη! Ήδη η αρσενική νεολαία έχει ως κεντρικό σύνθημα κι εφαρμόζει πιστά το “όλες για τον πούτσο είναι” ήδη χάσατε τον σεβασμό και την εκτίμηση των νεαρών αρσενικών! Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα ‘ρθει η μέρα που θ’ αναπολείτε τον… γυναικωνίτη. Αυτά και καλά μουνιά στον πούτσο μας!!!

ΥΓ. οι νέες γυναίκες έχουν σήμερα ως μόνιμο σύνθημα “γάμησε και μ’ άφησε” πολλές φορές δε συμπληρωμένο με το “μ’ ένα μωρό στα χέρια”! Αν ούτε αυτό δεν σας λέει τίποτα συνεχίστε ως έχετε! Στ’ αρχίδια μας (που έχουμε)!!!!


Humans act like dogs από CDemo83

2 σχόλια:

  1. Τώρα με τη λεγόμενη οικονομική κρίση έχω παρατηρήσει το εξής ελπιδοφόρο: αυξάνεται ο αριθμός των αντρών που δεν γουστάρουν να πληρώνουν τα έξοδα της κάθε γκόμενας για να τους "κάθεται": έξοδος για καφέ, κινηματογράφο, εστιατόριο, σαββατοκύριακο εις τας εξοχάς; Οι κυρίες θα πληρώνουν πλέον τα δικά τους.
    Ελπίζω μόνο να συνεχιστεί, γιατί ο νεοέλληνας είναι τέτοιος λιγούρης και μουνόδουλος, που έπρεπε να ζοριστεί οικονομικά, για να καταλάβει το -εδώ και δεκαετίες θεωρούμενο σε όλον τον δυτικό κόσμο ως- αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails