Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

5 Ιουνίου 2013

Ελλάς το μεγαλείο σου.

 

Διότι 1. Η Ρεπούση έχει και πάλι δίκιο. Ναι πήδηξαν αφού πέταξαν τα βρέφη αλλά όχι και πως το πήγαιναν… χορεύοντας και τραγουδώντας! Έλεος πια με τους υπεράνθρωπους ήρωες έλληνες που πεθαίνουν τραγουδώντας, άνθρωποι ήταν όχι ο σούπερμαν όπως μας θέλουν οι στρατοκαυλοι, ρομποτάκια να πεθαίνουμε με χαρά….

2. Βάλανε τον Τσέλιο αρχηγό ΓΕΣ! Και να σκεφτεί κανείς πως είναι τόσο άχρηστος που τότε που ήταν λοχαγός η πρώτη σφαίρα (της θαλάμης) έγραφε τα’ όνομά του για περίπτωση πολέμου και του το ‘χε πει και κατάμουτρα ένας έφεδρος λοχίας αλεξιπτωτιστής αμφίβιων καταδρομών Α ΜΑΚ, Β ΜΑΛ.

3. Για την Τουρκία θα σας πω μόλις γυρίσω.

4. Για την Συρία θα σας πω μόλις γυρίσω.

5. Για την Αίγυπτο θα σας πω μόλις γυρίσω.

6. για την Λιβύη θα σας πω μόλις γυρισω.

7. για την Τυνησία θα σας πω μόλις γυρίσω.

8. αν γυρίσω….

Μέχρι τότε: feed the enemy!

3 σχόλια:

 1. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231251817

  "Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες."

  lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν είναι ο πρώτος νεκρός θύμα του κατά Τσέλιου "αντρισμού". Έχει δύο βασικά ελλατώματα που τον κάνουν επικίνδυνο για τις ειδικές δυνάμεις. Π΄ρωτον δεν μπορεί να ελέγξει τα νέυρα του και δεύτερον θεωρεί τις μηχανές έμψυχα κι αθάνατα. Περιέργως πάντα φορτώνει τους θανάτους (ατυχήματα δήθεν) στους άλλους είτε στον φαντάρο που σκο΄τωθηκε είτε σε κανα κατώτερο αξιωματικό. Για να μην πούμε ότι ο άνθρωπος για να μπορέσει να είναι μάχιμος (του το) κουβάλαγε μαζί του ένα ολόκληρο σακούλι με αλοιφές και ματζούνια αλλιώς άσκηση δεν έβγαζε ούτε με σφαίρες...

   Διαγραφή
 2. Ενώ οι πριν από αυτόν ήταν διαφορετικοί.
  Μα που ζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails