Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

14 Απριλίου 2013

1995-2013

 

1995: Φραγκάτος, επιχειρηματίας, σπιταρόνα βόρεια, επιχείρηση, τζιπάρα, εξοχικά και κότερα. Του κόστιζε 5 και το πούλαγε 20 γιατί «είναι ελληνικό ρε μαλάκα (μαντέψτε σε ποιον… μαλάκα απευθύνεται) κι όποιος έχει πρόβλημα να πάρει κινέζικο με 10, στ’ αρχίδια μου»

2005: Φραγκάτος, επιχειρηματίας, σπιταρόνα, επιχείρηση, τζιπάρα, εξοχικά και κότερα και χρέη. Πολλά χρέη! Σαρανταπέντε νεκροταφείων λουλούδια στα σκυλάδικα σε κας (cash). Χύμα τα δάνεια. Του κόστιζε 7 και το πούλαγε 27 γιατί «στην τελική πάρε και συ ένα δάνειο ρε μαλάκα, τι φοβάσαι; Όλος ο κόσμος έχει πάρει, τι θα μας κάνουν; θα μας κλείσουν όλους μέσα; Αλλιώς τράβα να πάρεις κινεζικα με 10, χαχαχα φτηνιάρικα να γελάει ο κόσμος καρμίρη»

2013: Φραγκάτος, επιχειρηματίας, σπιταρόνα, επιχείρηση, τζιπάρα, εξοχικά και κότερα και χρέη εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα φράγκα επιχείρηση βίλλα τζιπάρα εξοχικά και κότερα. Παν χρέος το παρ’ αυτού πραχθέν εν λόγω ή έργω ή διανοία, ως αγα­θός και φιλάνθρωπος τραπεζίτης, διέγραψον ότι ουκ έστιν έλλην άνθρωπος, ος ζήσεται σ’ αυτή την χώρα και ουχ δανεισθεί, συ γαρ μόνος εκτός δανείων υπάρχεις, τα ευρώ σου ευρώ σου εις τον αιώνα, και ο νόμος σου το χρήμα, αλήθεια.

ΥΓ. …κι ο μαλάκας να του πηγαίνει λουλούδια μήπως; Μπα, όχι όσο υπάρχουν ακόμα ελληναροσκυλάδες!

ΥΓ2 Και για την περίπτωση που μπορεί και να τρίξουν τα κόκαλά του… αφιερωμένο στον θάνατο του ελληναροσκυλά εμποράκου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails