Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

3 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτω η τρόικα! "Ζούμε μέρες πτώσης Βυζαντίου". Δραματικές διαπιστώσεις στρατιωτικών!

Σκούζουν οι καραβανάδες! Ξανα-πέφτει το βυζάντιο! Το νεο-βυζάντιο που είχαν φτιάξει και μέχρι χθες καμάρωναν χλευάζοντας όσους από εμάς διαμαρτυρόμασταν περί εικοστού πρώτου αιώνα και βυζαντινισμού τώρα γκρεμίζεται και κρύος ιδρώτας έχει κόψει ΚΑΙ τους αργόσχολους καραβανάδες ανεπρόκοπους βυζαντινιστές με τις πλουμιστές στολές σαν τα παγώνια που τους πληρώνουμε όλη μας την ζωή για να κάθονται να περιμένουν μπας και γίνει πόλεμος κι αν γίνει τότε πάλι εμείς θα πάμε να πολεμήσουμε και οι χαραμοφάηδες βυζαντινιστές καραβανάδες θα κάθονται και πάλι στα μετόπισθεν για να μας στέλνουν επί χάρτου να πάμε εμείς να αναλωθούμε κρέας στις μηχανές τους.

Το βυζάντιο, το νεο-βυζάντιο που φτιάξανε λοιπόν ΠΕΘΑΝΕ! Σειρά έχει ο έταιρος πυλώνας του νεο-βυζαντίου. Παπάδες, ήρθε η ώρα σας!  

Δύο άλλοι ομιλητές, ο Πάνος Ασπροδίνης αρχιπλοίαρχος ε.α και μέλος της ΑΝΕΑΕΔ και ο ιστορικός-πολιτικός επιστήμονας Ηλίας Ηλιόπουλος επικέντρωσαν τις ομιλίες τους στην επιχείρηση διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκεται σ΄ εξέλιξη. Για “μέρες πτώσης του Βυζαντίου” μίλησε ο κ.Ασπροδίνης και ο κ.Ηλιόπουλος σε μία καταιγιστική ομιλία του εξήγησε γιατί επιχειρούν να πλήξουν “τη δημόσια ένοπλη δύναμη”.

OnAlert.gr:

ΥΓ. και μούγκα οι… “αναρχικοί” του ΣΥΡΙΖΑ εκμ-έκ! Χαχαχαχα φτού σας ρε ξευτίλες! Φτού σας! Αλλά δεν θα σας περάσει! Θα το γκρεμίσουμε το κωλοβυζάντιο είτε το θέλετε είτε όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails