Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

5 Δεκεμβρίου 2012

Έργω απάντηση στους φασίστες.

Ντριιιν το κινητό.

-Καλημέρα γείτονα. Να μαζευτούμε την Τρίτη; Νομίζω ότι πλέον είμαστε έτοιμοι.

-ΟΚ να μαζευτούμε.

Επιτροπή κατοίκων δήμου τάδε περιοχής τάδε απόφαση γενικής συνέλευσης 4-12-12.

Δεδομένου πως θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει είμαστε πλέον σε θέση να ξέρουμε έναν προς έναν όλους τους φασίστες χρυσαυγίτες της περιοχής μας αφού από μόνοι τους εκδηλώθηκαν μες την τρελή χαρά νομίζοντας ότι θα βγάλουν και κυβέρνηση. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η επιτυχημένη εκ μέρους μας επιχείρηση αναγνώρισης και του τελευταίου φασίστα της γειτονιάς μας με την μέθοδο του αποπροσανατολισμού κατά την οποία οι γείτονες …….. (αναφέρονται τα ονόματα) με στοχευμένες επισκέψεις δήθεν προς αγορές έπιαναν την κουβέντα με καταστηματάρχες ύποπτους για τα φασιστικά τους «ιδεώδη» και παραπλανώντας αυτούς σαν φίλα προσκείμενοι ή ουδέτεροι απέναντι στον φασισμό εκμαίευσαν τις πληροφορίες που θέλαμε κι έτσι πλέον ουδείς φασίστας στην περιοχή μας είναι άγνωστος.

Ως εκ τούτων η γενική μας συνέλευση σήμερα 4-12-12 με συμμετοχή μελών στο 100% αποφασίσαμε πως από σήμερα και μέχρι νεοτέρας ΚΑΝΕΙΣ δεν θα επισκέπτεται ούτε θα αγοράζει ούτε θα συναλλάσσεται με οποιονδήποτε τρόπο με καταστήματα τα οποία ανήκουν ή στα οποία εργάζονται χρυσαυγίτες έως ότου αυτά κλείσουν. Επίσης ιδιοκτήτες κι ένοικοι κατοικιών της γειτονιάς μας οι οποίοι πρόσκεινται, διατείνονται φιλικά ή διατελούν ουδετερότητα απέναντι στο φασιστικό έκτρωμα από τούδε και στο εξής δεν θα τους παρέχεται καμιά υπηρεσία ούτε τεχνική ούτε άλλης φύσεως και στην περίπτωση που κάποιος τεχνικός ή κάποια εταιρεία τους προσφέρει υπηρεσίες αυτοί (είτε οι τεχνικοί είτε οι εταιρείες) θα αποκόπτονται από την παροχή υπηρεσιών προς όλους εμάς τους υπόλοιπους άπαξ και δια παντός. Τα εν λόγω φασισταριά της γειτονιάς μας (οι οποίοι σημειωτέων, μ’ έναν πρόχειρο υπολογισμό ανέρχονται αριθμητικά στο 8% περίπου ήτοι περί τα εκατόν τρία άτομα) έχουν φυσικά το δικαίωμα να επισκέπτονται και να ψωνίζουν από όποιο μαγαζί θέλουν αλλά με τον όρο ότι αν εντός του καταστήματος ακουστούν ρατσιστικές και φασιστικές θέσεις το εν λόγω κατάστημα θα απομονώνεται επίσης ασχέτως του αν ο ιδιοκτήτης ή οι υπάλληλοι είναι φασίστες ή όχι ειδάλλως ας απαγορέψουν τα ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια εντός των καταστημάτων τους.

Το αυτό ισχύει και για όσους από εμάς μεμονωμένα δεν ακολουθήσουν την παρούσα απόφαση της γενικής μας συνελευσης συν του ότι θα διαγράφονται αμέσως και από τα μέλη του συλλόγου μας.

Όσον αφορά τα σχολεία της περιοχής μας, έως σήμερα δεν είχαμε κάποιο κρούσμα αλλά είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση και σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και καθηγητών για τυχόν κρούσματα τα οποία αν υπάρξουν θα αντιμετωπισθούν αναλόγως όπως έχει προσυμφωνηθεί στην προηγούμενη συνέλευσή μας.

Το παρόν έχει ισχύ από σήμερα 4-12-12 και μέχρι νεοτέρας απόφασης και θα κοινοποιηθεί προφορικά προς όλα τα καταστήματα και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας προς γνώση και συμμόρφωση.

Για την επιτροπή κατοίκων, σύλλογος κατοίκων …………………… (ακολουθούν τα στοιχεία και οι υπογραφές)

10 σχόλια:

 1. Εμένα φασιστικό μου ακούγεται να απομονώνεις κοινωνικά ένα μέρος της κοινωνίας (έστω και μικρό, 8%) από τη στιγμή που όλοι οι νεοέλληνες δυστυχώς μας έχουν κάνει από μικρά πλύση εγκεφάλου με τον ελληνοχριστιανισμό και την υπόσχεση για μια θέση στο δημόσιο. Εννοώ ότι όλοι μας, είτε δεξιοί είτε αριστεροί είτε ακραίοι, από τον ίδιο βόθρο ξεπηδήσαμε (του ελληνοχριστιανισμού) αλλά κάποιοι από εμάς με πολύ κόπο και χρόνο φυσικά, αλλάξαμε.

  Παρόλα αυτά δεν βλέπω τον λόγο για τόσο ακραία μέτρα που θυμίζουν θεοκρατία μέσης ανατολής, όπου εκεί αν δεν τους αρέσεις σε απομονώνουν κοινωνικά και σου κάνουν πόλεμο νεύρων.

  Ο δεύτερος λόγος που διαφωνώ με αυτή την αντίληψη είναι ότι οι πρώτοι και μεγαλύτεροι φασίστες είναι τα κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς (σοσια-ληστές) που τόσα χρόνια με φασιστικό τρόπο βόλευαν τα κομματόσκυλά τους και τώρα που το Ελλαδιστάν καταρρέει κανείς, μα κανείς, δεν έχει τιμωρηθεί.

  Άρα λοιπόν αν θέλετε να είσαστε σωστοί και πραγματικοί επαναστάτες (όχι του γλυκού νερού) θα πρέπει πρώτα και κατά προτεραιότητα να απομονώσετε τους βαμμένους πράσινους (πασόκους) και βαμμένους μπλε και μετά τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής είναι περισσότερο γραφικοί, παρά επικίνδυνοι.

  Θέλει κότσια. Υπάρχουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Pou einai to sxolio mou vre athee patriwth;
  Sou ekaste sto laimo;
  Gia na se dw twra, oxi otan sou grafei eukoles mpourdes to xristianario.  Εμένα φασιστικό μου ακούγεται να απομονώνεις κοινωνικά ένα μέρος της κοινωνίας (έστω και μικρό, 8%) από τη στιγμή που όλοι οι νεοέλληνες δυστυχώς μας έχουν κάνει από μικρά πλύση εγκεφάλου με τον ελληνοχριστιανισμό και την υπόσχεση για μια θέση στο δημόσιο. Εννοώ ότι όλοι μας, είτε δεξιοί είτε αριστεροί είτε ακραίοι, από τον ίδιο βόθρο ξεπηδήσαμε (του ελληνοχριστιανισμού) αλλά κάποιοι από εμάς με πολύ κόπο και χρόνο φυσικά, αλλάξαμε.

  Παρόλα αυτά δεν βλέπω τον λόγο για τόσο ακραία μέτρα που θυμίζουν θεοκρατία μέσης ανατολής, όπου εκεί αν δεν τους αρέσεις σε απομονώνουν κοινωνικά και σου κάνουν πόλεμο νεύρων.

  Ο δεύτερος λόγος που διαφωνώ με αυτή την αντίληψη είναι ότι οι πρώτοι και μεγαλύτεροι φασίστες είναι τα κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς (σοσια-ληστές) που τόσα χρόνια με φασιστικό τρόπο βόλευαν τα κομματόσκυλά τους και τώρα που το Ελλαδιστάν καταρρέει κανείς, μα κανείς, δεν έχει τιμωρηθεί.

  Άρα λοιπόν αν θέλετε να είσαστε σωστοί και πραγματικοί επαναστάτες (όχι του γλυκού νερού) θα πρέπει πρώτα και κατά προτεραιότητα να απομονώσετε τους βαμμένους πράσινους (πασόκους) και βαμμένους μπλε και μετά τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής είναι περισσότερο γραφικοί, παρά επικίνδυνοι.

  Θέλει κότσια. Υπάρχουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φασιστάκο πολλά λες....
   και για να δούμε τίνος θα κάτσει στον λαιμό ιδού και η απάντηση για να μην νομίζεις πως σκέφτεσαι και... δύσκολα πράγματα παναθεμά σε βλάκα! Και μην σκέφτεσαι τόσο πολύ μην κάψεις καμιά φλάντζα.
   http://kleitor.blogspot.gr/2012/12/blog-post_18.html
   άντε τώρα στον μέντορά σου μπας και σε ξαλασπώσει βλήτο!

   Διαγραφή
 3. Να κολλήσεις και κανένα αυτοκόλλητο στα μαγαζιά τους, ή να βάψεις τις πόρτες των σπιτιών τους, μέχρι να είσαι σε θέση να τους βάλεις να φοράνε και κανένα περιβραχιόνιο. Άντε βοήθειά μας. Έχει γέλιο πάντως να βλέπεις τα άκρα να επικαλούνται ηθικολογίες. Τα ίδια χάλια με τα πηθίκια αδερφέ μου. Τα ίδια ακριβώς. Αλληλοτρεφώσαστε. Οι υπόλοιποι τι σας φταίμε ρε πνευματικοί κανίβαλλοι. Και πάλι περαστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτοκόλλητα και μπογιές στις πόρτες τα κάνετε εσείς φασισταριό. Εμείς απλώς δεν σας μιλάμε και δεν ψωνίζουμε από τα μαγαζιά σας. άιντε υπόλειμμα, πνευματικά ανάπηρε.

   Διαγραφή
  2. Καλή'σπέρα κυρ Παντελή...

   Διαγραφή
  3. άιντε θύμα άιντε όρνιο άιντε σύμβολο αιώνιο...

   Διαγραφή
 4. Κλείτωρ, η τακτική αυτή μου φαίνεται η πλέον αποτελεσματική για να πάρουν χαμπάρι πως η φασιστική τους ιδεοληψία έχει και κάποιες επιπτώσεις. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιος απ' αυτούς έχει άμεση συνεργασία, και όχι απλά προστασία από την αστυνομία? Μία τέτοια είναι η περίπτωση που αντιμετωπίζει η δική μου γειτονιά. Μάλιστα χρησιμοποιεί την παρουσία χρυσαυγιτών αστυνομικών ως φόβητρο στη συνοικία. Θέλω να πω πως δεν είναι πάντα τόσο απλό, υπάρχουν πολλές διαφορετικές βαθμίδες στο τι ονομάζουμε "επιχείρηση ενός φασίστα".
  Είναι αξιοθαύμαστο να υπάρχουν άνθρωποι ολόγυρα όμως που σκέφτονται όπως εσύ και οι γείτονές σου και όσο υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται υπάρχει και ελπίδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς. Βάζει τους μπάτσους να σας αναγκάζουν να ψωνίζετε από το μαγαζί του; αλλιώς τι μπορεί να κάνει παραπάνω ο μπάτσος αν δεν πάτε να ψωνίσετε; Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει απολύτως τίποτα. Στην θέση σου θα έπαιρνα τους αριθμούς των μπάτσψν για να ξέρουμε ποιοι είναι (αν δεν τους ξέρουμε ήδη).

   Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails