Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Ιουνίου 2011

Γενική αποχή από τις κάλπες είναι η λύση που δεν σηκώνει δικαιολογίες!

Ο βολευτής που έπαιρνε δυο τρείς συντάξεις και παραιτήθηκε από την μία αυτή που έπαιρνε τα λιγότερα. Το λαμόγιο ο παπάς δίπλα κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο, τι να πει; Κανα ψαλμό; Ο δε αγανακτισμένος νέος σκούζει δικαίως διότι πεινάει αλλά τι να ψήφισε άραγε στις προηγούμενες εκλογές και κυρίως: θα ψηφίσει στις επόμενες κι αν ναι, τι και ποιον άραγε;

Δεν χρειάζονται ούτε λόγια πολλά ούτε νεύρα ούτε διαδηλώσεις. Στεγνά ψυχρά και ανελέητα μια γενική αποχή από τις κάλπες χρειάζεται. Θα φοβηθούν πραγματικά όταν θα μας λένε για εκλογές και θα βάζουμε τα γέλια.

2 σχόλια:

  1. ναι - αποχή - και να χαρίσουμε ποσοστά 50% στο ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ και να βγάλουμε και μια εδρούλα στα σκατά της Χρυσής Αυγής.

    Η αποχή δεν τους τρομάζει καθόλου. Επί των ψηφισάντων μετράνε - και μόνο αυτοί που τρώνε ακόμα απ΄αυτούς, τα δουλικά και οι φασίστες να ψηφίσουνε θα κάνουνε παιχνίδι μια χαρά. Η άλλη άποψη τους τρομάζει.

    Μη λέτε βλακείες λοιπόν γιατί κάπως έτσι μπήκανε οι φασίστες στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ή Καραμανλής ή τανκς. Πάρε τα ψευτοδιλλήματά σου και πάνε παραπέρα βλάκα. Τους φασίστες τους έβαλαν στο δημαρχείο αυτοί ακριβώς που καλλιεργούν αυτά τα ψευτοδιλλήματα στηριγμένοι στην απύθμενη βλακεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails