Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

4 Νοεμβρίου 2010

Κρύβονται για να... θηλάσουν κατά την χριστιανική ηθική!

Αν θέλουμε να βρούμε την αιτία του κακού τότε να ψάξουμε στην χριστιανική παιδεία που θέλει το ανθρώπινο σώμα και ειδικά το γυναικείο, ως βρώμικο και μιαρό. Ας ψάξουμε να βρούμε την ανωμαλία μας στα λεγόμενα “χρηστά ήθη” που θεωρούν τον θηλασμό ως βρωμερό και ανήθικο. Ναι τον θηλασμό! Αυτή, την ευγενέστερη των πράξεων, το ωραιότερο των αισθημάτων, την δόξα της ζωής, την ήττα του θανάτου τα χριστιανικά μας ήθη την θεωρούν βρώμικη πράξη. Διότι παναγιά βρεφοκρατούσα θα δούμε σε πολλές εικόνες αλλά παναγιά θηλάζουσα δεν θα δούμε ποτέ. Εδώ που τα λέμε και την βρεφοκρατούσα μόνο και μόνο επειδή μύρισε τον… κρίνο την βλέπουμε αλλιώς αν δεν είχε μυρίσει τον κρίνο αλλά κάποιον αρσενικό δίπλα της όχι μόνο σε εικόνες δεν θα την βλέπαμε αλλά μάλλον θα καιγόταν σε κάποια πλατεία από το μένος των ανέραστων διεστραμμένων χριστιανών. Γι αυτό και βλέπουμε μόνο την παναγία βρεφοκρατούσα και καμία άλλη αγία που όλες τους ήταν υποτίθεται παρθένες και μακριά από την βρώμα και την αμαρτία του Έρωτα! Αυτά είναι τα χάλια της χριστιανικής μας παιδείας. Αυτή είναι η ντροπή, να μην μπορεί μια γυναίκα να θηλάσει το βρέφος διότι λέει θα φανεί το… βυζί! Ηλίθιοι και ανώμαλοι χριστιανοί που σκοτώνουν τα παιδιά τους από βρέφη ακόμα για να μην φανεί το βυζί! Άθλιοι διεστραμμένοι που προτιμούν μια άρρωστη ανάπτυξη ενός βρέφους προκειμένου να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση ενός δήθεν παραδείσου όπου θέση έχουν μόνο όσες… μύρισαν το κρίνο. Μανάδες και πατεράδες που νοιώθουν ένοχοι επειδή ζευγάρωσαν και γέννησαν και πρέπει να θηλάσουν. Αυτόν τον “πολιτισμό” θέλουμε; Είδαμε και πάθαμε να βγάλουμε από τις γιαγιάδες μας τα τσεμπέρια και τις μπούργκες αλλά το θέμα δεν τελειώνει έτσι απλά. Για τον χριστιανισμό πάντα η γυναίκα η συνουσία ο έρωτας και η μητρότητα θα είναι βρωμερές και αμαρτωλές πράξεις που πρέπει να αποφεύγονται. Εκτός βέβαια αν τις κάνουν οι παπάδες που σαν άμεσοι μεσολαβητές με τον θεό Γιαχβέ έχουν το προνόμιο να κάνουν ό,τι θέλουν ακόμα και κατα παράβαση των θρησκευτικών τους εντολών.

Κυρίες, θηλάστε άφοβα τα βρέφη σας όταν αυτά το θελήσουν. Κανείς δεν πρόκειται να σας κακολογήσει, το αντίθετο μάλιστα! Κι αν κάποιος σας κακολογήσει αγνοήστε τον! Είναι σίγουρα κάποιος διεστραμμένος χριστιανός.    

Κρύβονται για να... θηλάσουν

Κοινωνικά στερεότυπα και έλλειψη πληροφόρησης μετατρέπουν σε Γολγοθά τον θηλασμό για χιλιάδες ελληνίδες μητέρες

ΕΛΛΗ ΙΣΜΑΗΛΙΔΟΥ 

Τη στιγμή που παιδίατροι, γυναικολόγοι και ψυχολόγοι αναγνωρίζουν τα οφέλη του αποκλειστικού μητρικού θηλασμού και προτρέπουν τις γυναίκες να μην καταφύγουν στην εύκολη λύση των συμπληρωμάτων διατροφής, χιλιάδες ελληνίδες μητέρες είναι αναγκασμένες να θηλάζουν... στα κρυφά. Ελλειψη πληροφόρησης, στερεότυπα και ταμπού της (πατριαρχικής) ελληνικής κοινωνίας φέρνουν τη νέα μητέρα μπροστά σε ένα σκληρό δίλημμα: είτε θα διακόψει κάθε κοινωνική δραστηριότητα για όσους μήνες επιθυμεί να θηλάσει, είτε θα αναγκαστεί να συμπληρώσει τη διατροφή του μωρού με βιομηχανικά προϊόντα. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 2010 και διανύουμε τη «14η Επίσημη Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού» (1-7 Νοεμβρίου). Και όμως, η πραγματικότητα είναι κάθε άλλο παρά εορταστική...
«Καταλήγουμε να ντρεπόμαστε»
Η κυρία Βάσω Παρτσανάκη είναι μητέρα ενός κοριτσιού τρεισήμισι ετών και ενός αγοριού 14 μηνών, τα οποία αποφάσισε να θηλάσει, δίχως συμπληρώματα διατροφής και χωρίς να διακόψει τις κοινωνικές της δραστηριότητες. Αποτέλεσμα; Αναγκαζόταν να παίζει καθημερινά το... κρυφτό. «Ο δημόσιος θηλασμός είναι μεγάλο ταμπού στην Ελλάδα και καταλήγουμε να ντρεπόμαστε για κάτι εντελώς φυσιολογικό. Πολλές φίλες μου αναγκάζονται να πηγαίνουν παντού με το αυτοκίνητο ώστε να μπορούν να καταφύγουν εκεί αν χρειαστεί να θηλάσουν και δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν στο σπίτι» λέει χαρακτηριστικά. Και δεν είναι η μόνη. Οπως εξηγεί στο «Βήμα» η κυρία Κατερίνα Πανταζή, παιδίατρος και πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που συμβουλεύει βρίσκονται διαρκώς υπό διωγμό. «Οχι μόνο δεν τολμούν να θηλάσουν δημόσια,αλλά δεν τους παρέχεται καν ένας απομονωμένος και αποστειρωμένος χώρος όπου θα μπορούσαν να θηλάσουν διακριτικά ή έστω να χρησιμοποιήσουν το θήλαστρο για να αποθηκεύσουν το γάλα τους. Ας σημειωθεί δε ότι αν το γάλα δεν αφαιρείται κάθε 4-6 ώρες ο φυσιολογικός μηχανισμός της γαλουχίας διαταράσσεται και η ποσότητα του γάλακτος μειώνεται σημαντικά» εξηγεί. «Τα μαιευτήρια δεν έχουν το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες στην προσπάθειά τους. Αυτές ολομόναχες ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά στην πρώτη δυσκολία απογοητεύονται και εγκαταλείπουν» αναφέρει η κυρία Λώρη Αν Ρόμπερτσον, σύμβουλος γαλουχίας από τον Καναδά, η οποία τα τελευταία δώδεκα χρόνια παραδίδει σεμινάρια σχετικά με τον θηλασμό στην Ελλάδα.
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού το ποσοστό των Ελληνίδων που θηλάζουν αποκλειστικά κυμαίνεται στο 40%50% τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα αλλά δεν ξεπερνά το... 1% στο τέλος των έξι μηνών! «Ως αποτέλεσμα τα νεογνά δεν χάνουν απλώς ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών αλλά ένα “ζωντανό” διάλυμα κυττάρων, αντισωμάτων, αυξητικών παραγόντων και άλλων βιολογικά ενεργών στοιχείων που βοηθούν στην άμυνα και την ανάπτυξή τους» σχολιάζει η δρ Ελισάβετ Διαμαντή, επίκουρη καθηγήτρια Νεογνολογίας στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Βρέφη στη Βουλή

Προσπαθώντας να σπάσουν τα ταμπού που επιβάλλουν να κλείνεται ο θηλασμός στους «τέσσερις τοίχους», δυναμικές γυναίκες δεν δίστασαν να φέρουν τα νεογέννητα μωρά τους ακόμη και... στο κοινοβούλιο. Η αυστραλή βουλευτής Κέρστι Μάρσαλ αποβλήθηκε από συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, τον Φεβρουάριο του 2003, επειδή θήλασε μέσα στην αίθουσα την έντεκα ημερών κόρη της. Το γεγονός προκάλεσε σάλο στα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα η Βουλή να εισαγάγει νέα φιλελεύθερα μέτρα υπέρ του δημόσιου θηλασμού. Στο ίδιο πνεύμα, η ιταλίδα ευρωβουλευτής Λίτσια Ροντσούλι εμφανίστηκε σε ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο με την έξι εβδομάδων κόρη της δεμένη στο στήθος της.
Ερωτηθείς από το «Βήμα» πώς θα αντιδρούσε αν μια βουλευτής θήλαζε δημόσια στη Βουλή των Ελλήνων, ο πρόεδρος κ. Φ. Πετσάλνικος είναι κατηγορηματικός: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ούτε θα διέκοπτα τη συνεδρίαση. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι δεν ωφελεί το ίδιο το μωρό να πραγματοποιείται η τρυφερή διαδικασία του θηλασμού σε χώρους εργασίας, όπου η μητέρα είναι πιεσμένη και αγχωμένη». Στο παρελθόν, ωστόσο, όταν γυναίκα εργαζόμενη στη Βουλή αποφάσιζε να συνεχίσει τον αποκλειστικό θηλασμό μετά τον πέμπτο μήνα, δεν υπήρχε στο Κοινοβούλιο ούτε ένας απομονωμένος χώρος όπου θα μπορούσε να αφαιρέσει και να αποθηκεύσει διακριτικά το γάλα με χρήση θήλαστρου. Τη νέα μητέρα έσωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος της παρείχε άσυλο στο... γραφείο του, ώστε να συνεχίσει τον θηλασμό για τους επόμενους πέντε μήνες.
Θήλασα την κόρη μου για 25 μήνες!

«O θηλασμός δεν είναι ντροπή.Οσο νωρίτερα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκεςτόσο ευκολότερη θα είναι η ζωή μας και τόσο υγιέστερα τα παιδιά μας» λέει στο «Βήμα» η κυρία Δέσποινα Βαρδάκη, δασκάλα Αγγλικών σε δημοτικό σχολείο. Η ίδια κατάφερε να θηλάσει αποκλειστικά την κόρη της, χωρίς συμπληρώματα διατροφής, για... 25 ολόκληρους μήνες! «Το μυστικό είναι να αποβάλεις κάθε ίχνος ντροπής και να μη διστάσεις να θηλάσεις δημόσια. Εχω θηλάσει σε εστιατόρια,καφετέριες,σε ήσυχες γωνίες βιβλιοπωλείων ή καταστημάτων παιδικού ρουχισμού, ακόμη και... σε παγκάκια» σχολιάζει. Στην ερώτηση αν ποτέ εισέπραξε επικριτικά βλέμματα ή αρνητικά σχόλια η κυρία Βαρδάκη αντιτείνει ότι «αν αισθάνεσαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο για το παιδί σου κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα».
«Καταλήγουμε να ντρεπόμαστε για κάτι εντελώς φυσιολογικό» λέει η κυρία Βάσω Παρτσανάκη, αγκαλιά με την κόρη της

TO BHMA

κι ενώ οι ανώμαλοι χριστιανοί ηθικολόγοι της κακιάς ώρας έχουν (άκουσον άκουσον) απαίτηση να μην θηλάζονται τα βρέφη δημοσίως ίνα μη σκανδαλίζονται οι διεστραμμένοι αυτοί μια χαρά ξέρουν να μυρίζουν τον… κρίνο!!!! Και βεβαίως το κακό δεν είναι πως κάνουν όργια αλλά πως επιβάλλουν στους υπόλοιπους όχι μόνο σεξ να μην κάνουν (παρ’ εκτός μόνο για γονιμοποίηση και αυτό ορισμένες μόνο μέρες) αλλά ούτε καν τα βρέφη να μην θηλάζουν σε δημόσιους χώρους!!! Τέτοια ξευτίλα και ξεδιαντροπιά οι ανώμαλοι!!!

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΣΟΚ "κάναμε ομαδικό sex και όργια με τον Μητροπολίτη Παϊσιο...του άρεσε το "παιχνίδι"...είδα την νεαρη καλόγρια να κάνει στον Παϊσιο στοματικό έρωτα...τα εχασε μολις με ειδε κοκκίνησε αλλά εσκυψε και συνεχισε.."

http://polyeleos.blogspot.com/2010/11/sex_02.html

6 σχόλια:

 1. Τώρα, είμαστε άραγε ελαφρώς καλύτεροι, ή ελαφρώς χειρότεροι από τους θεόπληκτους Αμερικάνους που παθαίνουν εγκεφαλικό στην θέα μιας θηλής;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τα ίδια. Η διαφορά ίσως είναι μόνο στον τρόπο έκφρασης των αντιδράσεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κλείτωρ ο θηλασμός σοκάρει , ενώ ο πεοθηλασμός είναι κατι το φυσιολογικό με τις ευλογίες της εκκλησίας !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μακάρι να ήταν με τις ευλογίες αλλά δεν... τα ξέρεις δα! Και τα δύο είναι καταραμένα όπως και ΄,οτι άλλο έχει σχέση με σεξ και γυμνο. Κατα τ' αλλα όμως στην ζούλα επικαλούνται τις... βιολογικές ανάγκες που όμως δεν ισχύουν για το ποίμνιο. Α όχι το ποίμνιο αν θέλει παράδεισο αυτά πρέπει να τα ξεχάσει! Το ποίμνιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θηλάζω το μωρό μου χωρίς να με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι γι' αυτό (και ιδιαίτερα η εκκλησία) και μάλιστα και δημοσίως, και το χαίρομαι πολύ!
  Είναι υπέροχο να θηλάζει κάποια το μωρό της! Και χαίρομαι που στις μέρες μας υπάρχουν περισσότερες γυναίκες που δίνουν στα παιδιά τους το καλύτερο γάλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλά ρε παιδιά, πλάκα μας κάνετε!!! Πώς δεν υπάρχει Παναγία θηλάζουσα;;;; Ψάξτε λίγο καλύτερα!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails