Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

16 Ιουνίου 2009

Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του μπλογκ « Greek University Reform Forum

Δεν πα να κουρεύεσαι ρε e-lawyer που σου θίχτηκε η πελάτισσα και πήρες φόρα! Λες και δεν ξέρουμε πως τα ΑΕΙ έχουν γίνει τσιφλίκια της κάθε Παναγιωταρέας. Λες και δεν ξέρουμε πως ο κάθε τυχάρπαστος παίρνει θέση εκεί μέσα να διδάξει παράγοντας τούβλα. Τσούζει τώρα που δεν μπορείτε να φιμώσετε στόματα αλλά επιμένετε παντοιοτρόπως να προσπαθείτε. Καλό κουράγιο σας εύχομαι αφού όσο και να προσπαθείτε οι καιροί άλλαξαν δυστυχώς για τους πελάτες.

Η αναστολή λειτουργίας του μπλογκ τις τελευταίες δυο μέρες οφείλεται σε καταγγελία του κ. Β. Σωτηρόπουλου (e-lawyer) προς την wordpress (δείτε το ποστ Facebook και προαγωγές ΔΕΠ για να καταλάβετε το λόγο). Είχε προηγηθεί αίτημα του κ. Σωτηρόπουλου προς εμένα να αφαιρέσω συγκεκριμένο ποστ. Εγώ αρνήθηκα εξηγώντας τους λόγους. Κατόπιν ο κ. Σωτηρόπουλος έγραψε στην wordpress λέγοντάς τους ότι το μπλογκ παραβιάζει τους όρους λειτουργίας (terms of service). Η wordpress αποφάσισε να βάλει το μπλογκ σε “λίμπο” χωρίς να ζητήσει εξηγήσεις από μένα. Όταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι πρέπει να σβήσω το συγκεκριμένο ποστ. Εγώ απάντησα ότι δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά είμαι πρόθυμος να εξετάσω συγκεκριμένα σημεία του ποστ που μπορεί να είναι αναληθή και να τα σβήσω ή να δώσω διορθώσεις, να τονίσω δηλαδή στο ποστ ότι είναι ψευδή. Αυτό δεν έγινε δεκτό από τον κ. Σωτηρόπουλο, που έγραψε ότι ολόκληρο το ποστ «είναι δυσφημιστικό και χρησιμοποιεί ακατάλληλη γλώσσα». Τελικά, η wordpress αποφάσισε να «κρύψει» από μόνη της το επίμαχο ποστ μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Greek University Reform Forum

5 σχόλια:

 1. Κρίμα για τη συμπεριφορά της "wordpress"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα μόλις διάβασα το θέμα σου και.... πω πω τι θα μου έσουρες για πρώτη δόση....!!!!
  Τι σου κάνει μια συνωνυμία!!!!
  Πάντως στη ζωή μου είναι ο 4ος που συναντώ!!!!
  ......................................
  ευτυχώς που παρουσιάστηκα αμέσως......μετά το e-mail σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Βασίλη το τι άκουσες δεν λέγεται :)) αλλά από την άλλη οι συζητήσεις που έχουμε κάνει μου άναβαν λαμπάκι ασυμφωνίας γι αυτό και το e-mail.

  @Κουπάκια κρίμα τόσο για την WP όσο και για τον e-lawyer. Κατανοώ πως την δουλειά του έκανε αλλά η συμπεριφορά του δείχνει πως το ευχαριστήθηκε κιόλας ενώ θα έπρεπε το αντίθετο κατα την γνώμη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστιέμαι πάντοτε όταν αποσύρεται ένα ψέμα. Γιατί παραμένει περισσότερη αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αλήθεια είναι υποκειμενική και εξαρτάται από την μνήμη, τόσο του καθένα όσο και του συνόλου.
  Τα ΑΕΙ βρίσκονται σε μαύρα χάλια-δεν ξεχνάω το δάσος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails