Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

23 Μαρτίου 2008

Θαύμα!! θαύμα!!

Τι δάκρυσαν οι εικόνες και μπαρούφες! Εδώ οι τυφλοί είδαν και οι  κουφοί άκουσαν, γέμισε ο τόπος με θαύματα.  Οι πιστοί βλέπουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους.  Η θειά μου η γερόντισα ήρθε χθες σε επαφή για πρώτη φορά στην ζωή της με δορυφορικό πλοηγό. Μουγκάθηκε.

Αφού ανακοινώθηκε και επίσημα ετοιμαστείτε λίαν συντόμως να έχουμε ένα νανοεμφύτευμα για όλες τις χρήσεις. Από κινητό και online pc έως χειρούργο και καθηγητή στον... αντίχειρα. 

«Χτίζουμε έναν υπερυπολογιστή μαζικής και παράλληλης επεξεργασίας, βασισμένο στο πρότυπο λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου. Συγκεκριμένα, ακολουθεί την πρόταση που έκαναν το 1989 οι Cha και Roska, για κυτταρικά νευρικά δίκτυα (CNN). Σε ένα τέτοιο μοντέλο εξαιρετικά διασυνδεδεμένες διατάξεις κυττάρων επικοινωνούν με όλους τους γειτόνους τους ταυτόχρονα, κάθε φορά, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη εξίσωση. Θεωρητικά, αυτοί οι ασυνήθιστοι επεξεργαστές είναι αστρονομικά ισχυρότεροι από τους υπάρχοντες. (...) Σημειώστε ότι αυτοί οι επεξεργαστές δεν θα χρησιμοποιούν καμία λογική πύλη. Θα επιτελούν καθαρά οπτικούς υπολογισμούς, κατά τους οποίους τα σχήματα θα αντικαταστήσουν τις διαφορικές εξισώσεις που χρησιμοποιούνται τα τελευταία 300 χρόνια επιστήμης για να εκφράσουν τα φυσικά φαινόμενα»!

Το ΒΗΜΑ onLine - BHMA SCIENCE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails