Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

10 Νοεμβρίου 2012

είναι γαμίκουλας, ταΐστε τον! (μαζί τα κάναμε;)

μάλλον η θρησκεία του τού απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση κι αυτός αν και μέγας γαμίκουλας δεν μπορεί να “τραβηχτεί” την κατάλληλη στιγμή. Η σύζυγος επίσης μάλλον θεούσα αγράμματη κι αμόρφωτη είναι αυτό που στην καθομιλουμένη λέμε “κουνέλα” ένα ζώον δηλαδή που όπως και τ’ άλλα ζώα ζει για να τρώει να χέζει να γαμιέται και να γεννάει.

Επί είκοσι συναπτά έτη το καυλιάρικο αυτό ζευγάρι γεννοβολάει συνεχώς κι αδιαλείπτως όπως είναι δικαίωμά του, φτάνοντας αυτή την στιγμή να έχει εννέα παιδιά (!) και μάλλον θα κάνουν κι άλλα ζωή να ‘χουν! Βασικός τους σκοπός να σώσουν… την ελλάδα και τον χριστιανισμό από το δημογραφικό πρόβλημα. Ο πατέρας βγάζει από την δουλειά του 4.500€ (τέσσερεις χιλιάδες πεντακόσια ευρώ) τον μήνα και μπράβο του αν αυτά τα βγάζει από δική του δουλειά κι όχι από δημοσιουπαλληλίκι (μόνο εφοπλιστές και δημόσιοι υπάλληλοι βγάζουν τόσα σήμερα) αλλά ΔΕΝ του φτάνουν λέει και παραπονιέται έντονα επειδή του κόβουν 400€ (τετρακόσια! όσο ένα βασικό μηνιάτικο!) τον μήνα επιδόματα.

Τι εννοεί ο… “ποιητής”; είναι απλό! Ούτε λίγο ούτε πολύ απευθυνόμενος προς όλους εμάς απαιτεί να του πληρώσουμε τα ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ!!! Ούτε λίγο ούτε πολύ μου λέει πως αυτός θα γεννοβολάει (παντα για το καλό της πατρίδας, άλλωστε το γαμήσι δεν του αρέσει καθόλου το βρίσκει κουραστικό και αηδιαστικό αλλά είπαμε, για το καλό της πατρίδας το κάνει) κι εγώ θα φορολογούμαι για να του ταΐζω τα παιδιά και μάλιστα άσχετα με το αν τα εισοδήματά του είναι επαρκέστατα! Θεωρεί μάλιστα ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για το καλό της πατρίδας! 

Ε λοιπόν όχι ρε μεγάλε γαμίκουλα! Δεν θα πληρώνω εγώ τα δικά σου γαμισιάτικα! Γιατί ν’ αφήσω τα δικά μου παιδιά για να μεγαλώσω τα δικά σου; Μαζί τα κάναμε; Κα τέλος πάντων όταν γαμείς φόρα και καμιά καπότα αλλιώς κοίτα να δεις τι θα κάνεις!  

  

2 σχόλια:

  1. ΔΥ με 4.500€ το μήνα δεν υπάρχει ξέχνα το. Μόνο ειδικοι διευθυντές υπουργείων που έχουν >30έτη προϋπηρεσίας... Άρα ή εφοπλιστής είναι ή τρελαμένος σε ειδικά επιδόματα...

    Δε διαφωνώ καθόλου με το κείμενο. Προσωπικά έχω ταχθεί πολλάκις κατά των πολυτέκνων. Και άντε εκείνοι που έχουν υψηλά εισοδήματα και τα βγάζουν πέρα (ξέρω κάτι τέτοιους καλούς μεσοαστούς επιχειρηματίες) οι περισσότεροι όμως είναι μεροκαματιάρηδες της Εκκλησίας κλπ. Και δεν είναι ότι εγώ κι εσύ πληρώνουμε ανεγκέφαλα γαμισιάτικα (άντε να το φάω στο όνομα του δημογραφικού).
    Είναι που μόνο απαιτούν, που είναι εντελώς συντηρητικές ομάδες πληθυσμού (ακροδεξιών τάσεων συνήθως και γύρω από τον εθνικιστική δεξιά -ΝΔ, ΛΑΟΣ, Παπαθεμελής του ΠΑΣΟΚ κλπ) και βαθιά μέσα στο πελατειακό κράτος, της εκκλησίας φανατικά κλπ...
    Δηλαδή πληρώνουμε εκολαπτόμενους φονταμεταλιστές και κρυφοφασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails