Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

30 Μαΐου 2012

Anonymous #OpGreece - #OpSunBurn (part01)

Λαϊκιστί κι ελληνιστί, κωλοβυθομέτρηση.

Συνεχίστε αγελαίοι να κυνηγάτε ανθρώπους στις γειτονιές και τα καλύτερα έπονται, λέει.

2 σχόλια:

 1. Οκ, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να καταδεικνύουμε την σχέση μεταξύ φασισμού και κοινοβουλευτισμού (ή αστικής "δημοκρατίας").
  Ανάμεσά τους δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή αλλά ένα συνεχές. Ο φασισμός αποτελούσε ανέκαθεν την ασφαλιστική δικλείδα της αστικής "δημοκρατίας".

  Το να αντιδιαστέλουμε τους φασίστες από τους κοινοβουλευτικούς "δημοκράτες" δεν νομίζω ότι βοηθάει στην καταπολέμηση του φασιστικού φαινομένου. Ο φασισμός δεν πέφτει από τον ουρανό. Δεν είναι μια τρέλα που ενσκύπτει ξαφνικά στην κοινωνία. Εξυπηρετεί ΑΝΑΓΚΕΣ. Απο την ανάγκη του κάθε εμετικού νοικοκυραίου να νιώθει "ασφάλεια" μέσα σε ένα κλυδωνιζόμενο κοινοβουλευτικό καθεστώς, μέχρι την ανάγκη της κοινοβουλευτικής εξουσίας να επανασταθεροποιείται κάθε φορά που τίθεται υπό αίρεση.

  Γι' αυτό, δίπλα στα "πορτραίτα" των νεοναζί βουλευτών θα ήταν καλό να τοποθετούμε νοερά και αυτά των νεοφιλελεύθερων, ή πασοκονεοφιλελεύθερων, ή σταλινικών κλπ. ταγών της αστικής "δημοκρατίας".

  Θ.Λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και βέβαια δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να καταδεικνύουμε την σχέση μεταξύ φασισμού και κοινοβουλευτισμού κι επειδή είδα πολύ προσεχτικά το βίντεο πουθενα δεν αντιδιαστολή. Τουναντίον είμαι βέβαιος (προαίσθημα) ότι θα βγούν στην φόρα όλα τα καλούδια όλων των πολιτικών (δημόσια πρόσωπα γαρ και μην ξεχνάς την εκτρωματική αντιστροφή του λάθρου βίου την οποία πέτυχαν http://kleitor.blogspot.com/2009/07/blog-post_08.html) αλλά είμαι κι εγώ της γνώμης πως η αρχή πρέπει να γίνεται από τα βάθη του βούρκου. Η τοποθέτηση λοιπόν κι ΟΛΩΝ των υπόλοιπων βουλευτών στο κάδρο της εξαπάτησής μας δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου νοερή. Ανέμενε το #OpGreece - #OpSunBurn part 3. Άλλωστε όπως δείχνει το πράγμα έχουν στην κατοχή τους ολόκληρο το αρχείο του ελληνικού δημοσίου κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί μετά το παρόν βίντεο. Κάτι μου λέει λοιπόν ότι τα καλύτερα έπονται.

   Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails