Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

12 Σεπτεμβρίου 2015

στο διάολο για μια δεκάρα λέμε!

Tinsley Ellis-To The Devil For A Dime

I got a traveling bones, On the day I was born
I left my only home, To find what I'm looking for
They say the world must be round, So I sailed the seven seas
But searching for a brand new world, Is getting the best of me
(Chorus) I could sell my soul to the devil for a dime
Sell my soul to the devil for a dime
I could sell my soul to the devil for a dime
Sell my soul to the devil for a dime
I worked twenty-five years, On that assembly line
Until they finally made that gear, Took away that job of mine
Now I'm out here on this corner, I got holes in both my shoes
I got no where to turn, I've got nothing to lose
Except these blues
(CHORUS)
(GUITAR SOLO)
I been on this boulevard, Since nineteen sixty-nine
My finding work was so hard. Thought about stepping over the line
Now I know someday my ticket, My ticket number's got to win
Now a cold, cold wind is blowing, Down the back of my coat again
It's such a sin
(CHORUS)
(GUITAR SOLO w/refrain.)
I could sell my soul to the devil for a dime

2 σχόλια:

 1. KINOYMENH ΑΠΑΤΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΕΚΤΑΣ (AΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-17Ν), ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ:
  http://4.bp.blogspot.com/_ie75brmQ2VY/SMrN-yI8QAI/AAAAAAAAABk/9-HaXKcV0qM/S220-s113/syd_barrett.jpg

  ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΤΟΝ ΛΟΓΙΟ, ΤΟΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ (ΠΟΙΗΤΗΣ)...

  http://images2.similargroup.com/image?url=prkls.blogspot.gr&t=1&s=10&h=8626304094133739093

  ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ MIND CONTROL ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ,ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ, ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΠΧ ΟΜΑΔΑ Ε).
  ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΦΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  TOYΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΚΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Ε (ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑΓΟΥ-ΣΤΟΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΛΗ.
  ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ MIND CONTROLLED SLAVES. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ Ή ΞΥΛΟ.
  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ CIA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πφφφ! για ποιόν λες και τι είναι αυτά; αυτά είναι πταίσματα. Για μένα έχουν πει τρις χειρότερα. Δεν ξέρω για ποιόν λες αλλά αυτός ρε είναι άγιος μπροστά μου!
   Άντε να τα πεις αλλού γιατί εδώ για πολύ χειρότερα!

   Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails