Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

26 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως έχουμε χάσει το μέτρο και σ' αυτή την περίπτωση;

κλικ στην φωτο για μεγένθυση105

 

Η ακραία περίπτωση του Τζούλιαν Ασάνζ (βιασμός;) αλλά και του Μπερλουσκόνι (αποπλάνηση ανηλίκου;) είναι ένα καλό μάθημα ώστε να λάβουμε τα μέτρα μας διότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Καλού κακού λοιπόν για την μεν περίπτωση του βιασμού προτείνω στις "κυρίες" να κάνουν κάθε πρωί την κάτωθι δήλωση του νόμου 105 ώστε να είναι σίγουρες κι αυτές κι εμείς πως όλα θα είναι όπως πρέπει να είναι. Αν μετά από αυτό βρουν άντρα κι εραστή εμένα να μου τρυπήσουν την μύτη! Βέβαια μπορεί εραστή να μην βρουν αλλά πιθανότατα όλο και κάποια κυβέρνηση θα τις στηρίξει κι όλο και κάποιον βιομήχανο Μπερλουσκόνι θα βρουν να τις χρυσοπληρώνει κάθε φορά. Κι όσο για τις δήθεν φεμινιστικές οργανώσεις που διαδηλώνουν στην Ιταλία… μάλλον το πραγματικό πρόβλημά τους είναι η ταρίφα! Ολόκληρος Μπερλουσκόνι να "καθαρίζει" με ένα κωλόσπιτο ένα αυτοκίνητο και μερικές χιλιάδες ευρώ;; Απαπα κανονικά έπρεπε να πουλήσει ολόκληρη την Ιταλία για να χαρεί τις πόρνες. Και μην ακούσω τίποτα βλακείες περί ανήλικης 17 χρονών αλλιώς θα πρέπει να ζητάμε και ταυτότητα από τις πόρνες ή κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει γιατί είναι δίκαιο να διώκεται ο πελάτης μιας πόρνης που δεν γνωρίζει αν είναι ανήλικη κι όχι η ίδια η πόρνη που εκδίδεται όντας ανήλικη ή ακόμα χειρότερα ψεύδεται για την ηλικία της αλλά και οι κηδεμόνες της που σίγουρα γνωρίζουν την ηλικία της. Σιγά δηλαδή μην μας πουν πως την αποπλάνησε κιόλας… και γι αυτήν την περίπτωση της… αποπλάνησης ακούστε το τραγουδάκι διότι λίγο πολύ όλοι οι άντρες έχουμε πέσει θύματα ανάλογων περιπτώσεων ξαναμμένων "δεκαεφτάχρονων". 

Εν κατακλείδι: Διατείνονται πως το αυτοκίνητο είναι προέκταση του πέους και είναι έτσι, αλλά είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως το αυτοκίνητο είναι προέκταση του αιδοίου! Το έχω κάνει πείραμα ο ίδιος. Ντύθηκα με κουρέλια αξύριστος βγήκα βόλτα και δεν γύρισε καμιά να με κοιτάξει για να μην πω πως απομακρύνονταν κιόλας όταν πλησίαζα, ενώ την άλλη μέρα που φόρεσα ακριβό κουστούμι και βγήκα με ακριβό αυτοκίνητο βρέθηκα σε δυο ώρες με παρέα τριών γυναικών να μου κάνουν ΟΛΑ τα χατίρια! Και στις δύο περιπτώσεις πήγα στα ίδια μαγαζιά και χρησιμοποίησα τους ίδιους τρόπους προσέγγισης.

2 σχόλια:

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails