Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Μαΐου 2013

ΖΗΤΩ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Είχα μια συνάντηση χθες μ’ έναν φίλο όπου για πολλοστή φορά ετέθη το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχω χρόνο για μακροσκελή ανάλυση, οπότε συνοπτικά κατά πως μου αρέσει άλλωστε.

Το θέμα: Την δεκαετία που μας πέρασε διαμορφώθηκε μια νέα αντίληψη περί της τεκνοποίησης. Πλέον οι περισσότερες γυναίκες αρέσκονται να ζευγαρώνουν με κάποιον της αρεσκείας τους ή μη κι αμέσως μετά την γέννα παίρνουν διαζύγιο απαιτώντας φυσικά και την ανάλογη διατροφή από τον υποτιθέμενο και προσωρινό σύζυγο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Βρίσκουν οι κυρίες ένα αντικείμενο αρσενικό για γονιμοποίηση καλύπτουν την φυσική τους ανάγκη της μητρότητας και μετά ο μαλάκας πληρώνει για να μεγαλώσει κι ένα παιδί που δεν θα το δει ποτέ του. Βέβαια οι κυρίες θεωρούν πως με δυο ώρες κάθε Τετάρτη και κανα δυο σαββατοκύριακα τον μήνα καλύπτεται και η πατρότητα αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι επί της ουσίας χέστηκε το αρσενικό αν θα βλέπει το παιδί ή όχι, χέστηκε να μην το δει και ποτέ του. Μάλλον καλύτερα είναι!

Από την άλλη μεριά όμως κι εμείς οι άντρες (πλην φλώρων) έπρεπε ν’ αντιδράσουμε σ’ όλο αυτό το ανέκδοτο και βεβαίως αυτό γίνεται επίσης φυσικά. Έτσι κι αφού η φύση του άντρα (την οποία φύση του την καταπίεσε για χάρη των θηλυκών) είναι απλώς να γονιμοποιεί αδιαφορώντας τι θα γίνει μετά, αν γκαστρωθεί το θηλυκό, αν θα γεννήσει τι θα γεννήσει πως θα το μεγαλώσει κλπ κλπ κι αφού πλέον όλες ψάχνουν για ΤΟΝ μαλάκα που θα τις γονιμοποιήσει και θα τους μεγαλώσει μέσω διατροφής το τέκνο τους, ε καθώς φαίνεται ( και πιστέψτε με το έχω διαπιστώσει σ’ όλο το ηλικιακό φάσμα του αντρικού πληθυσμού) οι άντρες το γυρίσαμε κι εμείς στο… φυσιολογικό. Όποια σηκώσει τα πόδια (δηλαδή όλες) την γαμάμε και φεύγουμε κι ούτε τα’ όνομά της δεν ξέρουμε ούτε αυτή το δικό μας. Περί γάμου δε… ούτε κουβέντα να μην ακούμε οι άντρες. Διότι αγαπητές κυρίες, ο άντρας είναι από την φύση του φτιαγμένος και ικανός να γονιμοποιήσει χιλιάδες γυναίκες αφήνοντας χιλιάδες απογόνους αλλά δεν είναι από την φύση του φτιαγμένος να μεγαλώνει κι όλα αυτές τις χιλιάδες παιδιά κι ούτε φυσικά τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αφύσικο.

Κυρίες μου: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ! Όποια ανοίγει τα πόδια να ξέρει πως το γαμήσι θα είναι χωρίς μέλλον, ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε και το αρσενικό έκανε φτερά πριν ακόμα στεγνώσει το κρεβάτι πλην βεβαίως των φλώρων κι όσων είναι στα αζήτητα, οι οποίοι ναι μεν παντρεύονται αλλά το παιδί μάλλον είναι κάποιου τύπου που απλώς γαμεί και φεύγει. Διότι είπαμε να κάνουμε λίγο πίσω και να σας βοηθάμε στο μεγάλωμα των παιδιών αλλά όχι από την θέση του μαλάκα που υπάρχει μόνο για να πληρώνει. Αλλιώς μεγαλώστε τα μόνες σας. Για εμάς τους άντρες έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν ανέκαθεν ζητούμενο κι αν δεν το κάναμε ήταν λόγω κοινωνικών επιταγών κι όχι λόγω της φύσης μας. Όμως αρκετά πια με την σκλαβιά της οικογένειας χιλιάδες χρόνια τώρα! Καιρός να ζήσουμε κι εμείς φυσιολογικά ως άνθρωποι! Γαμώντας και φεύγοντας κι όποια δεν θέλει απλώς να μην σηκώνει τα πόδια.

Διότι αγαπητές δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά άρχισε η χειραφέτηση των αρσενικών και θα πέσει πολύ γέλιο. Καλή τύχη σας εύχομαι λοιπόν κι ας χαρούμε την ισότητα των φύλων. Πλέον οι γυναίκες δουλειές έχετε, σπίτια έχετε, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχετε, ε μεγαλώστε τα παιδιά σας μόνες σας! Εμείς τα’ αρσενικά ακολουθόντας την φύση μας επί ίσοις όροις θα γαμάμε αδιακρίτως κι όποια γκαστρώνεται θα την αφήνουμε και πάμε γι άλλη διότι όπως προείπα: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!

9 σχόλια:

  1. Γειά σου Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, σε καταλαβαίνω, είχατε βολευτεί και θα σας λείψει ο μαλάκας αλλά μην πέσεις και σε μανιοκατάθλιψη να ζεις με φαντάσματα, είπαμε πέθανε, πάρτο απόφαση και κοίτα να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα.

      Διαγραφή
  2. Η γυναίκα με τα σηκωμένα πόδια εκμεταλεύτηκε το σπέρμα του πηδηχτή για να μείνει έγκυος ενώ αυτός ήθελε να γίνει ένας σωστός σύντροφος και πατέρας... τςτςτς απαίσια γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και απαίσια η γυναίκα! Ένστικτα είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε! Την δουλειά της έκανε απλώς και μάλιστα γνωρίζοντας ότι μ’ ένα «συγγνώμη, λάθος επιλογή, διαζύγιο, διατροφή» ο νόμος την καλύπτει πλήρως!
      Αυτός (όπως οι περισσότεροι πλέον) δεν ήθελε να γίνει αυτό που η γυναίκα θεωρεί «σωστό σύντροφο και πατέρα» (μαλάκας δηλαδή) κι απλώς προτιμούσε να μείνει ο εαυτός του αλλά φεύ, η ισότητα παρέδωσε ανευ όρων την ανατροφή στην γυναίκα κι αυτουνού του έμεινε μόνο το γραμμάτιο μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει οπότε άει βρες τον τώρα…. το πουλάκι πέταξε κάπου στην χονολούλου πρέπει να είναι και να παράγει σπέρμα… είπαμε, ένστικτα είναι αυτά!

      Διαγραφή
  3. Επομένως τα ένστικτα της γυναίκας λες συνηγορούν με αυτά του άντρα. Οι γενικεύσεις οδηγούν σε αδιέξοδο και μένει η πικρία και στους δύο. Τα φύλα ήταν και θα είναι σε πόλεμο γι'αυτό άλλωστε έλκονται... από εκεί και πέρα ας μην αδικούμε τον εαυτό μας ρίχνοντας το φταίξιμο στον άλλο/η...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λέω είναι ότι τα μεν πολιτισμικά δεδομένα άλλαξαν (κι ορθώς) τα ένστικτα όμως παραμένουν ίδια είτε το θέλουμε είτε όχι και βάση αυτών οφείλουμε να συγχρονιστούμε.
      Ο έρωτας είναι πόλεμος αλλά όχι σύγκρουση, συνένωση είναι και γι αυτό γονιμοποιός πόλεμος κι όχι καταστροφικός, εμείς τον καταντήσαμε σύγκρουση στην προσπάθεια καταπίεσης των ενστίκτων προς τέρψη ενός πρωτόγονου συστήματος ελέγχου της αναπαραγωγής.
      Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ γενίκευση αλλά εγώ βλέπω την κοινωνία ν’ αλλάζει και δεν μπορώ να το προσωποποιήσω το θέμα. Δικαίως οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να μεγαλώσουν κατά πως αυτές θα κρίνουν τα παιδιά, αναλόγως όμως δικαιούνται και οι άντρες να ενδιαφερθούν περαιτέρω ή όχι.
      Φταίξιμο [που το είδες;] δεν έριξα σε κανέναν, είναι φυσικό η μητέρες να ζητάνε όσο μπορούν περισσότερα αλλά είναι επίσης φυσικό οι πατέρες να δίνουν ό,τι προαιρούνται κι αν. Αλλιώς μιλάμε για δύο μέτρα και δυο σταθμά.

      Διαγραφή
  4. H πανηγυρική επιβεβαίωση του κειμένου, τόσο για τις αποτυχημένες καριολίτσες που νομίζουν ότι θα αποκτήσουν υπόσταση κάνοντας ένα παιδί, όσο και για τα θύματα που ικετεύουν να τους επιτραπεί να παριστάνουν τους πατεράδες:
    http://www.sos-sygapa.eu/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. πλέον πληρώνουν μόνο οι γενικώς προβληματικοί οι δε πόρνες είναι αξιοπρεπέστατες εφόσον ασκούν λειτούργημα . Τα παλιά καλά χρόνια που πληρώναμε είτε έτσι (πορνες) είτε αλλιώς (συζύγους-διατροφές) πέρασαν ανεπιστρεπτεί. Διότι πολύ απλά στο τέλος τα πόδια θα τα σηκώσετε ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα της φύσης.

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails