Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

18 Απριλίου 2013

Πυργιώτες! Νομός Ηλείας!

Πυργιώτες! Νομός Ηλείας! Σιχαμένη φάρα δοσίλογων κοτζαμπάσηδων και κεχαγιάδων! Κλασσικοί αιμομίκτες, ο καλύτερος έχει πάει με την μάνα του. Ρουφιάνοι και προδότες εκ γενετής με μόνο θεό το χρήμα. Απόγονοι τουρκαλβανών που φεύγοντας κυνηγημένοι από τους Αρκάδες οι Οθωμανοί άφησαν δώρο στους κεχαγιάδες τους τα απέραντα χωράφια για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον οθωμανό πυργιώτες και παπάδες επί 400 χρόνια, φοροσυλλέκτες οι παπάδες και κεχαγιάδες των οθωμανών οι πυργιώτες. Και μετά, στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όλοι τους πλην εξαιρέσεων, δοσίλογοι των ναζί γυρνούσαν από χωρίο σε χωριό κι έσφαζαν γυναίκες και παιδιά. Πυργιώτες, σιχαμένη φάρα γεννημένοι δούλοι και υποτακτικοί που όλη τους την ζωή προσκυνούν και γλύφουν, παλιοφάρα που μόνο κακά έφερε σ’ αυτόν τον τόπο. Ίδιοι και απαράλλακτοι με τα’ άλλα τα καθήκια τους τσάμηδες και ίσως και χειρότεροι. Πυργιώτες! Γεννήματα έχιδνας, σιχαμένοι κεχαγιάδες, δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν σας θέλει!   asss




40 σχόλια:

  1. δεν εχω καμία σχέση με τους Πυργιώτες αλλά τώρα αυτή τη γενίκευση τη θεωρείς σοβαρή άποψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως να τους έγραφα έναν πρός έναν ονομαστικά εξαιρέντας κάτι λίγους που δεν είναι τέτοιοι; Και γενικότερα περί γενικέυσεων μιλώντας, τι έχεις να πείς για τον εξής τίτλο εφημερίδας από τα πολιτιστικά: "Μπριζίτ Ρουάν: Ερωτεύτηκα τους Έλληνες". Σύμφωνα με την λογική σου περί γενίκευσης η κυρία Μπριζίτ μας έχει ερωτευτεί όλους έναν προς έναν προσωπικά;

      Διαγραφή
  2. Πες 'τα, γαμώ το σπίτι τους.
    Ντρέπομαι και που μιλάω την ίδια γλώσσα μ' αυτά τα ζώα που να πνιγούν κυριολεκτικά στα βρώμικα κωλολεφτά τους και αυτοί κ αυτά τα γομάρια οι μπατσοι κ οι πολιτικάντηδες που τρέξανε σαν πουτάνες να πιάσουν τους ανθρώπους στην Χαλκιδική αλλά το παίζουν τρελλίτσα με τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τους ανθρώπους στην χαλκιδική, εαν όντως είναι οι μάγκες με τα κουμπούρια τότε καλά τους έκαναν και τους μπουζουριάσανε. Κουμπούρια ή θα έχουμε όλοι ή κανείς.

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο αλλα εισαι ασχετος κ απο γεωγραφια.η μανωλαδα με τον πυργο καμια σχεση.μορφωσου

      Διαγραφή
  3. Έχω ζήσει στον Πύργο, έχω ζήσει και στα περίχωρα του. Δυστυχώς έχεις δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... και λίγα λες, γιατί είναι η πατρίδα μου! ( Λοιπόν κάποια κυρία στην παραλία άρχιζε να βρίζει όπως εσύ.... Ο θείος μου (γείτονάς της στο Πόρτο Ράφτη) όχι μόνο την άκουγε αλλά και την ενεθάρρυνε σε αυτά που έλεγε, ότι είναι παλιάνθρωποι και ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του! Την ρώτησε αν έχει πάει ή γνωρίζει την περιοχή. Αυτή δεν την γνώριζε ούτε γεωγραφικά! ΄Ντράπηκε όταν της είπε ότι ο ίδιος ήταν Πυργιώτης... ο γείτονάς της εδώ και 20 χρόνια... ( Εύα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μισή ντροπή δική της και η μισή δική του. αν και κατα την γνώμη μου μόνο αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται κι όχι για τον τόπο αλλά για τους ανθρώπους και το ήθος τους.

      Διαγραφή
  5. Κωλογαμησάκι, παναγίτσα γαμημένη! Έλα στον Πύργο μωρή ρουφίανα, θέλουμε να σε γαμήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κωλογαμησάκι, παναγίτσα γαμημένη! Έλα στον Πύργο μωρή ρουφίανα, θέλουμε να σε γαμήσουμε" γαμημένη η αειπαρθένος παναγίτσα; απαπαπα αντίχριστε μέσα στον δεκαπενταύγουστο!!! θα σου κάνω μήνυση, θα στείλο το σχόλιο στον αντινομάρχη στην εφημερίδα και στον μητροπολίτη! Γι αυτό βρε δεν έρχεται η παναγίτσα στον Πύργο; Θέλετε να γαμήσετε και την αειπαρθένα ανώμαλοι;

      Διαγραφή
  6. Που΄τανα θα σε ξεφτιλίσω. Θα στείλω το κείμενό σου στις εφημερίδες του Πύργου να σε φτύσουμε ομαδικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγόρασε και καμιά εφημερίδα παραπάνω να 'χεις για φτύσιμο. Εγώ θα ζητήσω ποσοστά επί των πωλήσεων κι αν πιάσει να με βάζετε κάθε μέρα.

      Διαγραφή
  7. Έφαγες και την καταγγελία σου στον blogger για hate speech!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα κι εσείς φάγατε την διαπλανητική καταγγελία σας για hate life.

      Διαγραφή
  8. Α μαγκάκο της πορδής, το κείμενο έφυγε και για δικηγόρο αλλά και αντινομάρχη Ηλείας. Κατέβασέ το όσο είναι καιρός γιατί υπάρχουν και μηνύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ηλίθιε πυργιώτη! το κείμενο έφυγε για όλόκληρο τον πλανήτη μεταφρασμένο σε πέντε (ένα φάσκελο) γλώσσες.

      Διαγραφή
  9. άντε, είσαι και στο facebook!! Τυχερούλη... https://www.facebook.com/pyrgoshleiasgreece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμώσπιτε μπλόγκερ! Σε χέζουμε πατόκροφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε

      Διαγραφή
  11. Θα ρωτήσω για εσένα στα χωριά σου να μάθω ποιος είσαι. Μετά θα γελάμε μαζί σου όλοι οι Πυργιώτες. Α και πού 'σαι, διαθέτω κάτι μεροκάματα στα χασίσια, έλα να μου τα ποτίσεις. Έχω και κάτι σκατά στο βόθρο, να σου τα δώσω να τα φας σκατίαρη, μην πάνε χαμένα, μυγόφτυμα.

    Τιμή μας και καμάρι μας που γαμήσαμε τους Αφγανούς!!!!!! Γουστάρουμε μωρήηηηηηηηηηηη!!!! Το κατάλαβες; ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε πανίβλακα, με αυτό το σχόλιο απλώς προσυπογράφεις την ορθότητα του κειμένου μου.

      Διαγραφή
  12. Αυτοί είστε ρε: http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/ileia-tin-esteile-stin-entatiki-62hroni-thyma-agrioy-xylodarmoy-apo-43hrono#.UiWaPH82MfF Καμάρωσε τα γαμημένα σου μωρή καριόλα κλειτορίδα!

    Πούτσα και Ξύλο σας αξίζει ρεεεεεε!! Ρεμάλια!!

    Ουστ κάθαρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου 'χουν κλάσει τ' αρχίδια δυο τρείς.... και τα κλάνουν καλά, δεν λέω... είναι το μόνο που κάνουν καλά.

      Διαγραφή
    2. καποιος πυργιωτης στο μπουκωσε το στομα ;)

      Διαγραφή
    3. ναι, με μπούκωσε με φράουλες κι όπως τις μάσαγα του έσταζαν τα ζουμιά στην μούρη! Ρε Πυργιώτη, μικροτσουτσουνος είσαι ε;

      Διαγραφή
  14. τωρα να σου πω οτι στεναχωρηθηκα για τα σχολια ενος ανωνυμου μπλογκερ θα σου πω ψεμματα.εκτος του οτι η Μανωλαδα με τον Πυργο δεν εχουν καμια σχεση....φαντασου ποσο ασχετος εισαι ρε φιλε.Μπας κ σου γαμησε κανας Πυργιωτης την γκομενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορώ με τα σχόλια σας ρε πυργιώτες όλο το γαμήσι σκέφτεστε σαν τον πεινασμένο τα καρβέλια. Να υποθέσω ότι δεν σου σηκώνεται ή ότι δεν γυρίζει γυναίκα να σε κοιτάξει πλην της μάνας σου; Ή και τα δύο...; χαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε φίλε, απλά οι έλληνες είναι οι μεγαλύτεροι γαμιάδες του γαλαξία (τουλάχιστον) κι όταν τους τελειώσουν οι γυναίκες (αφού τις έχουν πηδήξει όλες από 10000 φορές την καθεμία ο καθένας), ψάχνουν για κάτι άλλο. Μάλιστα σε μερικές περιοχές φοβούνται τόσο πολύ μην τη "φέρουν" ο ένας τον άλλον, που έχουν καταργήσει και το σαπούνι. Έχεις πετάξει σαπούνι στο κέντρο του Πύργου, να δεις πώς κάνουν; Όλοι θα το κοιτάνε και θα ρωτάνε ποιός το πέταξε.

      Διαγραφή
    3. τι να πω; αμα το πάνω κεφάλι του άντρα είναι άδειο του μενει το κάτω για να νομίζει...

      Διαγραφή
  15. Φιλε σοβαρά τώρα γιατί τα λες αυτά? Το χωριό σου είναι καλύτερο? Σοβαρά κάποιος σου πηδηξω την γκομενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εχω καταγωγη απο τον Πυργο και διαφωνω καθετα σχεδον με ολα τα σχολια....δεν ειναι σωστο να βαζετε ταμπελες σε ανθρωπους και να καταδικαζετε....κι εσεις που ειστε απο τον πυργο και βριζετε υπαρχει κ ο διαλογος και πιο "ωραια γλωσσα"....κ για σενα που εκανες την δημοσιευση ποιος πυργιωτης σε πληγωσε τοσο πολυ και αποφασισες να κανεις κατι τετοιο και να ασχοληθεις τοσο??? ηρεμια και λιγα τα λογια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι δουλέμποροι αναρωτιούνται τι με πείραξε και τους βρίζω. Αυτό πα να πει Πυργιώτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οι πυργιωτες στην πλυωνοτητα είναι γορτηνιοι(αρκαδες).από ότι κατάλαβα πατριώτες Σου. Ίσως εξ ιδίων κρινης...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αιντάξι; σινειλθες λιγάκοι τόρα; νηόθις λοίγω καλήταιρα; το δοιμοτηκώ το αιχης βγάλοι;

      Διαγραφή
  19. Εσυ την πετρα απο την χολη την εβγαλες?

    Μονο και μονο ο κομπλεξισμος σου για εναν τοπο και τους ανθρωπους του σε εκθετει...

    Ελα κατω να γνωρισεις και σωστους ανθρωπους...δειξε μας τον πολιτισμο σου. Ανωτατε ανοητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέτρα είχα παλιά αλλά όχι στην χολή. Στο νεφρό την είχα αλλά την έβγαλα και την πέταξα στους μπάτσους.
      κατά τ' άλλα που σε τσούζουν και να σου δείξω τον πολιτισμό θα τον καταλάβεις; Οι άλλοι τόσοι και τόσοι που στον έδειξαν, κατάλαβες; Τι να καταλάβεις όρνιο! άμα καταλάβαινες θ' αυτοκτονούσες κι εσύ να ξεβρωμίζει ο τόπος.

      Διαγραφή

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails