Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

23 Φεβρουαρίου 2009

Θεός εγκληματίας, εκ της αλληλογραφίας.

EINAI ΑΠΑΤΗ!

Origins: The above-displayed photographs have been circulating on the Internet since at least 2004, usually in e-mail forwards that set them in one of several Arab/Muslim areas (e.g., Iraq, Iran, Afghanistan, Palestinian territories) and claim that the boy pictured is being punished under a harsh sharia law system that imposes a penalty grossly out of proportion to the nature of the crime (i.e., having his arm crushed under a vehicle because he stole a loaf of
Adblock
Click Here
bread).

What the photographs actually depict (according to the operator of the site that originally published them) is performers hustling money from onlookers by staging an act, one in which a subject seemingly allows himself to be run over by a heavy vehicle and then emerges unscathed. (Note the man with the microphone in the first picture, who drums up business and describes the action for observers. Also note the blanket placed under the boy's arm — not a consideration persons intent on severely punishing a lawbreaker would be likely to provide.) This a common illusion, variations of which are performed by many magicians and accomplished through a variety of means. (More than that we cannot say without running afoul of the magician's code, other than to note that information about how this type of illusion is performed is readily available to those willing to expend the effort to look for it.) That the subject is a small boy who grimaces his way through the stunt is all part of the act, intended to elicit sympathy and extra cash — despite his contorted facial expressions, the boy is not seriously hurt.

The versions of these photographs circulated via e-mail generally leave out the last pictures of the original series, which show the same boy after the conclusion of the stunt:
http://img3.imageshack.us/my.php?image=bread7small.jpg
http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushboy.asp

Βάλτε στο google "Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμ" να δεις πόσο και πως δουλεύουν κάποιοι απατεώνες στο δίκτυο... με το αζημείωτο βέβαια!!

Αν αυτό αληθεύει και δεν είναι κάποιο τρυκ τότε:
Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί, ακολουθεί σε φωτογραφικά στιγμιότυπα η θεϊκή τιμωρία αυστηρώς ακατάλληλη για ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
- Στο όνομα του θεού το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του.
Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
- Είναι αυτή η φρίκη θρησκεία ειρήνης και αγάπης;
Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.
Καιρός ο κόσμος να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του θεού. Και μην μου πει κανείς πως ο χριστιανισμός δεν έκανε τέτοια όταν μπορούσε γιατί έχω κάτι γκραβούρες... φρίκης.
1
2

3
4
5
εγώ πάντως είμαι διατεθιμένος να πολεμήσω γι αυτά τα παιδιά. Οι λοιποί ας πολεμήσουν για θεό, για σύνορα, για τα χωράφια και για τ' όνομα, εγώ θα πολεμήσω μόνο για το δικαίωμα του παιδιού στην ζωή. Και φυσικά θα συνεχίσω ν' απεχθάνομαι τον θεό σας και να το φωνάζω κιόλας. Έτσι, για να 'χουμε να λέμε... Διότι ακόμα και αν είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες, το περιστατικό δεν απέχει διόλου από την πραγματικότητα όλων των θεοκρατικών κοινωνιών.

11 σχόλια:

  1. Πάντα πίστευα ότι (ανεξαρτήτως των πραγματικών λόγων για τους οποίους συνέβη) οι Ισπανοί κονκισταδόρες δεν έκαναν και κανένα έγκλημα που ισοπέδωσαν τον «πολιτισμό» των υπανθρώπων της Νοτίου Αμερικής και σταμάτησαν έτσι τη φρίκη των θεοσεβούμενων ανθρωποθυσιών. Οι ανθρωποθυσίες των κάφρων του Μεξικού και του Περού αποτελούσαν μια διαπιστωμένα μαζική και μακραίωνη συνήθεια. Δεν διαφέρει αυτό σε τίποτα από τις διαστροφές των σημερινών ιουδαιοχριστιανομουσουλμάνων (γαμώ τον Αλλάχ σας, τον Γιαχβέ σας και όλους τους προφήτες σας).

    Πείτε με ρατσιστή, ή ό,τι άλλο θέλετε αλλά, αναρωτιέμαι αν είμαστε υποχρεωμένοι στο όνομα της (πουτσο)πολιτικής (πουτσο)ορθότητας να σεβόμαστε την όποια μαλακία πιστεύει ο κάθε διανοητικά καθυστερημένος;
    Εδώ υπάρχει ένα εξαιερτικά ενδιαφέρον σχετικό κείμενο από το αμερικανικό αθεϊστικό περιοδικό Free Inquiry:
    http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=316

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 27 Φεβρουαρίου ο γιός μου κλείνει τα οχτώ.

    Κάνει σχέδια εδώ και πολλές μέρες για το πως θα γιορτάσουμε την ημέρα εκείνη.

    Θέλει, λέει, η τούρτα να έχει το χρώμα του Ολυμπιακού... και θα καλέσει τον Ράφαελ, τον Κώστα, τον Φάμπιαν, τον Γιώργο και την Εμμανουέλα (νομίζω ότι είναι ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι).


    Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

    ...

    Οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω πολύ άσχημα που σε κάποια σημεία αυτού του πλανήτη υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε... και τιμωρούνται γι' αυτό, με αυτόν τον κτηνώδη τρόπο!

    Ειλικρινά νιώθω άσχημα.


    Ηλέκτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα αγαπητέ κλείτωρ.

    Με κατασυγκλόνησες με τις φωτογραφίες.

    Δεν μπορούμε να συνέλθουμε όλο το βράδυ.

    Ομολογώ,δεν πίστευα ότι οι θεοκρατικοί αυτοί

    νόμοι εφαρμόζονται σε παιδάκια. Η αγριάδα τους

    νόμιζα ότι χρησίμευε μόνο για φοβέρα και μέχρι

    εκεί μόνο.

    Κατανοώ και την αλήθεια της αγανάκτησης του

    Διόδοτου. έχει δίκιο σε αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ φωτογραφίες είναι παλιές, τουλάχιστον 1-2 χρόνια.
    Είμαστε σε μία εποχή σφοδρής & ανελέητης προπαγάνδας κατά των Ιρανών.
    Μην βγάζετε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα.
    Αυτό που βλέπουμε στις εικόνες είναι απάνθρωπο.
    Ας κρατήσουμε όμως κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις για τις λεζάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα κι αν οι λεζάντες αληθεύουν μόνο κατά ένα μέρος, ο ισλαμισμός δεν παύει να λειτουργεί κατά αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι γνωστό ότι μια γυναίκα που θα πέσει θύμα βιασμού σε μουσουλμανική χώρα, δεν θεωρείται θύμα αλλά εγκληματίας, μιασμένη, μοιχός κλπ. και πιθανότατα θα καταδικαστεί σε λιθοβολισμό μέχρι θανάτου (θυμηθείτε π.χ. το θέμα που είχε προκύψει πρόσφατα σε βορειοαφρικανική χώρα).

    Δεν νομίζω ότι μουσουλμανισμός έχει ανάγκη την οποιαδήποτε εχθρική προπαγάνδα για να διασυρθεί. Και βέβαια παραμένει σαφώς εγκληματικότερος και πιο διεστραμμένος από τον σημερινό χριστιανισμό (και ισόποσα εμετικός και εγκληματικός με τον μεσαιωνικό και αρχαίο χριστιανισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι να γράψουμε για την απάνθρωπη συμπεριφορά των θεοκρατικών καθεστώτων!

    Υ.Γ. Και εδώ κάποιοι ονειρεύονται ΙΡΑΝ. Να είστε βέβαιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διόδοτε, κάποτε πριν 20+ χρόνια με έλεγαν κυνικό βρίζοντας επειδή αναρωτιόμουν ακριβώς εάν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι την κάθε διαστροφή του κάθε διεστραμμένου. Τότε αποφάσισα πως ναι, όντως είμαι κυνικός όσο και αν αυτοί το θεωρούν βρισιά, για εμένα είναι τιμή διότι αυτά τα τερατώδη δεν τα κάνει κανένα άλλο ζώο στην φύση παρά μόνο το θηλαστικό άνθρωπος όταν έτσι εκ-παιδεύεται.
    Συνεπώς αγαπητή Ηλέκτρα έχεις δίκιο να νοιώθεις άσχημα που ένα άλλο σου παιδί βασανίζεται έτσι. Αν μπορούσα να έχω τον δήμιο που έδωσε την κτηνώδη παιδεία, στην Μάνα θα τον παρέδιδα να τον δικάσει. Κάνω ότι μπορώ για να τον εκθέσω αυτόν το δήμιο τον σκοταδιστή με τα πολλά (να είσαι βέβαιη) πρόσωπα.
    Συγκλονίστηκα την μέρα που γεννήθηκα nefestosas και από τότε συγκλονίζομαι κάθε στιγμή που περνάει. Σκοπός μου είναι να εκμεταλλευτώ τον δικό μου συγκλονισμό για να κλονίσω τα τέρατα.
    Ανώνυμε η ιστορία είναι πάντα παλιά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνέβη. Δύο χρόνια είναι απειροελάχιστο στον χρόνο και είναι σήμερα στην ιστορία των αιώνων. Έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω πως ο μουσουλμανισμός όντας μερικούς αιώνες νεότερος του χριστιανισμού δείχνει το εγκληματικό του πρόσωπο σαφέστερα, όπως σαφώς το ίδιο εγκληματικό πρόσωπο υπάρχει και στο σημερινό πρόσωπο του χριστιανισμού. Απλώς τα ψήγματα δημοκρατίας που έχουμε το έχουν παραγκωνίσει αυτό το εγκληματικό πρόσωπο αλλά υπάρχει και χρησιμοποιείται όπου του είναι δυνατόν και στο μέτρο που του είναι δυνατόν. Σκέψου απλώς πως ακόμα σήμερα ωθούν τους ανθρώπους σε νεκρολαγνεία και αγαμία.
    Θα μείνουν να τ’ ονειρεύονται Κουπάκια κι εγώ θα είμαι ο εφιάλτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο διάστημα που πέρασε μέχρι σήμερα αποδείχτηκε με τον πιό αναμφισβίτητο τρόπο οτι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και το σχετικό στόρυ κατασκευλάστηκαν για να δυσφημίσουν το Ιράν στα πλαίσια αντιισλαμικής εκστρατείας στον παγκόσμιο ιστό. Οι φωτογραφίες ήταν από μια "επίδειξη" "λαϊκού θεάματος" (παράνομου) σε κάποια αγορά. Το αγόρι και ο πατέρας του μετά την "επίδειξη" έβγαλαν καπέλλο για τα ψιλά των θεατών. Το αγόρι δεν έπαθε τίποτε και φυσικά δεν υπάρχει τέτοια τμωρία στο Ιράν για "ανήλικο κλέφτη ψωμιού". Φυσικά είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστώ το θρησκευτικοπατριαρχικό Ιράν ... αλλά όχι και έτσι. Η τιμωρία σου λοιπόν (Κλείτορα) είναι να βρείς τις σχετικές αποδείξεις για το στημένο ρεπορτάζ εναντίον του Ιραν και των μουσουλμώνων συλλήβδην ... αλλιώς θα το κάνω εγώ και θα χάσεις την ευκαιρία της συγνώμης και της ανάληψης των ευθυνών που σου αναλογούν. Όλα αυτά γιατί δηλώνεις αναρχικός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου μένει πλέον μόνο η συγνώμη ...
    Origins: The above-displayed photographs have been circulating on the Internet since at least 2004, usually in e-mail forwards that set them in one of several Arab/Muslim areas (e.g., Iraq, Iran, Afghanistan, Palestinian territories) and claim that the boy pictured is being punished under a harsh sharia law system that imposes a penalty grossly out of proportion to the nature of the crime (i.e., having his arm crushed under a vehicle because he stole a loaf of
    Adblock
    Click Here
    bread).

    What the photographs actually depict (according to the operator of the site that originally published them) is performers hustling money from onlookers by staging an act, one in which a subject seemingly allows himself to be run over by a heavy vehicle and then emerges unscathed. (Note the man with the microphone in the first picture, who drums up business and describes the action for observers. Also note the blanket placed under the boy's arm — not a consideration persons intent on severely punishing a lawbreaker would be likely to provide.) This a common illusion, variations of which are performed by many magicians and accomplished through a variety of means. (More than that we cannot say without running afoul of the magician's code, other than to note that information about how this type of illusion is performed is readily available to those willing to expend the effort to look for it.) That the subject is a small boy who grimaces his way through the stunt is all part of the act, intended to elicit sympathy and extra cash — despite his contorted facial expressions, the boy is not seriously hurt.

    The versions of these photographs circulated via e-mail generally leave out the last pictures of the original series, which show the same boy after the conclusion of the stunt:
    http://img3.imageshack.us/my.php?image=bread7small.jpg
    http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushboy.asp

    Βάλε στο google "Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμ" να δεις πόσο και πως δουλεύουν κάποιοι απατεώνες στο δίκτυο... με το αζημείωτο βέβαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά έκανες και το έβαλες. Έπεσα θύμα της συκοφαντίας κι απολογούμαι. Ενημερώνω και την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μεγαλύτερο και πιό ελπιδοφόρο εγχείρημα είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Εύγε και χαίρομαι που είσια δικτυακός (έστω) φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails