Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

28 Σεπτεμβρίου 2012

Μενού: Γέροντας παστίτσιος!

Δείτε τα πράγματα αλλιώς, επιτέλους ξεχάστε ό,τι κι όπως τα βλέπατε μέχρι τώρα.

Αφού λοιπόν πάρθηκαν οι αποφάσεις έπρεπε το πράγμα να οργανωθεί και στα επιμέρους διότι ως γνωστόν η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι κάποιοι εδώ που γνωρίζουμε ότι νομοθετικά ζούμε στο ελλαδιστάν (χριστιανική επαρχία του αφγανιστάν). Όταν στο φωτεινό γραφείο με την τεράστια τζαμαρία συζητούσαν τις λεπτομέρειες εκεί στας ευρώπας τέθηκε το θέμα του πως θα δοθεί η σπίθα ώστε ν’ ανάψει το φυτίλι της λαϊκής απαίτησης. Στην συζήτηση συμμετείχαν και δύο έλληνες ένας μόνιμος κάτοικος εξωτερικού εδώ και 20 χρόνια κι ένας μόνιμος κάτοικος ελλάδας αν και με τόσα πήγαινε έλα μάλλον κάτοικος του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί. Αυτός ο δεύτερος λοιπόν όταν τέθηκε το θέμα δημιουργίας της αφορμής (για την αιτία έχουμε ήδη πεί) τράβηξε από την τσάντα του ένα τεράστιο φάκελο που απέξω έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα, «2012, ισχύουσα μεταξική νομοθεσία». Τον πέταξε με ύφος πάνω στο τραπέζι λέγοντας ταυτόχρονα, «Ιδού κύριοι, αν εφαρμοστούν αυτοί οι ξεχασμένοι νόμοι τότε να η σπίθα που θα μεγαλώσει το χάσμα σε άβυσσο» ενώ ταυτόχρονα άνοιξε τον φάκελο στην επικεφαλίδα «νόμοι περί βλασφήμιας και προσβολής των θείων».

Στο επόμενο ραντεβού τους και αφού είχαν διαβάσει καλά τους απίθανους εκείνους νόμους του ελλαδιστάν απεφάνθησαν εύκολα. «πράγματι αν ενεργοποιηθούν αυτοί οι ξεχασμένοι αλλά ισχύοντες νόμοι θα γίνει μεγάλο τζέρτζελο αλλά και πάλι πρέπει να ενεργοποιηθούν αυτοβούλως από τον λαό κι όχι με άνωθεν εντολή.

Εδώ που τα λέμε δεν ήταν δύσκολο να προκληθεί σε αντίδραση το φανατισμένο ορθόδοξο ποίμνιο. Με λίγο έντεχνο σπρώξιμο σχεδόν όλο το ανα τον πλανήτη ορθόδοξο ποίμνιο κλήθηκε ασυνείδητα (ως γνήσιο ποίμνιο) να διαμαρτυρηθεί στην ελληνική αστυνομία για την υβριστική ανάγωγη και θεομπαιχτική σελίδα του γέροντα παστίτσιου η οποία βεβαίως δεν επιλέχθηκε τυχαία αλλά επειδή ακριβώς φαινόταν να, αλλά ουσιαστικά δεν καταπατούσε την μεταξική νομοθεσία! Εκεί να δείτε χαρούλες οι χριστιανοί ιεροεξεταστές, η ορθόδοξη ελληνική αστυνομία και οι αδέκαστοι εισαγγελείς με τον εσταυρωμένο επί κεφαλής! Τρελές χαρές λέμε που οι μαζικές δήθεν αυθόρμητες καταγγελίες πολιτών τους έδιναν βήμα για ενεργοποίηση του νόμου περί βλασφήμιας και προσβολής ιερών και οσίων! Ήταν τόση η χαρά τους που στον ενθουσιασμό τους επάνω ξέχασαν παραλείποντας όλους τους άλλους νόμους περί απορρήτου, ελευθερίας έκφρασης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ και σαν στραβάδια νομίζοντας ότι ακόμα ζούμε στην εποχή της χούντας του μεταξά πήγαν και συνέλαβαν τον νεαρό δημιουργό της σελίδας σίγουροι για το θεάρεστο έργο τους. Οι μοναδικοί που φρίκαραν ήταν οι δικαστές οι οποίοι καλούνται να δικάσουν και θα αναγκαστούν να αθωώσουν πράγμα που δεν θέλουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς αφού το παιχνίδι ήταν έξοχα στημένο και οργανωμένο έτσι που δεν μπορεί να υπάρξει καταδίκη τουλάχιστον όχι χωρίς να γίνουμε παγκόσμιος περίγελος.

Σχεδόν αμέσως από τις αντιδράσεις κατάλαβαν το μέγα λάθος που έκαναν και την λούμπα στην οποία έπεσαν αλλά ήταν πλέον αργά οπότε και αναγκάστηκαν ν’ αφήσουν ελεύθερο τον γέροντα παστίτσιο ορίζοντας τακτική δικάσιμο οπότε σε δέκα χρόνια θα έχουμε μια πραγματικά αστεία δίκη με μια πραγματικά λυτρωτική αθώωση αν εντωμεταξύ δεν έχουν καταργηθεί οι νόμοι οπότε ο υπόδικος δικαιούται να επιλέξει με ποιό δίκαιο θα δικασθεί.

Την ίδια ώρα όλα αυτά τα «τζιμάνια» που έτρεξαν να συλλάβουν τον “βλάσφημο” νέο αφού κατάλαβαν την λούμπα μέσα στην οποία έπεσαν κάθισαν να αξιολογήσουν την κατάσταση τραβώντας τα μαλλιά τους για την μαλακία που έκαναν αφού η αξιολόγηση απέφερε τα εξής συμπεράσματα.

1. Ήρθε στην επιφάνεια το θέμα της χουντικής αντιδημοκρατικής νομοθεσίας που ακόμα ισχύει στο ελλαδιστάν. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κακό που τους βρήκε διότι ήθελαν τους νόμους αλλά τους ήθελαν ανενεργούς και τους κρατούσαν μόνο ως ατού για να τους χρησιμοποιήσουν σε καμιά δύσκολη περίπτωση κι όχι σε γελοίες καταστάσεις όπως αυτή του παστίτσιου. Δυστυχώς όμως για αυτούς την πάτησαν με τον παστίτσιο και τώρα βγήκαν οι βρωμονόμοι στον αφρό.

2. 2. Οι αντιδράσεις ήταν και είναι τέτοιες και τόσο μεγάλες που πλέον βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση είτε να πρέπει να εφαρμόσουν τον νόμο οπότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι είτε θα πρέπει να τον καταργήσουν χάνοντας ένα ακόμα ισχυρό ατού τους.

3. Το χάσμα μεταξύ πολιτών κι εκκλησίας ανοίγει ακόμα περισσότερο αφού οι πολίτες πέρα από αδικημένοι από την ανισονομία και την χλιδή της εκκλησίας τώρα θα νοιώθουν και διωκόμενοι από αυτήν πράγμα που οι παπάδες κατάλαβαν (γρηγορότερα από τους μπατσους και τους εισαγγελείς, είναι γεγονός) αμέσως και γι αυτό ανάγκα κάνουν τις πάπιες και δηλώνουν πως ο νέος δεν έπρεπε να συλληφθεί.

4. Το θέμα πλέον από εκεί που ήταν ξεχασμένο θα φτάσει σύντομα μέχρι τα δικαστήρια της ευρώπης όπου η καταδίκη μας είναι βέβαιη κι εκτός ότι γίναμε πάλι ρεζίλι τώρα θα πρέπει να διορθωθούμε κιόλας οπότε θα πάει η χριστοπαναγία σύννεφο δίχως πια νόμο να την απαγορεύει.

5. Εκλιπούσης της μεταξικής νομοθεσίας ο χωρισμός κράτους εκκλησίας έρχεται πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα με τρόπο όχι φιλικό προς την εκκλησία (πράγμα για το οποίο τρέμουν).

6. Ο Παίσιος από κει που κόντευε να γίνει εθνικός σταρ έγινε εθνικός καραγκιόζης παγκοσμίου φήμης  και μάλιστα μη αναστρέψιμα αφού πλέον όλος ο πλανήτης ξέρει τον γέροντα παστίτσιο έναν άγιο της ελληνικής ορθοδοξίας με μούρη παστίτσιο. Ήδη ακούστηκαν από αδαείς τουρίστες σε εστιατόρια να παραγγέλνουν μια μερίδα… παΐσιο. Για τέτοια διασημότητα μιλάμε πιά!

Για το μοναδικό πράγμα που λυπάμαι απ’ όλη την ιστορία είναι για την ταλαιπωρία του νεαρού αλλά δεν την θεωρώ και τόσο μεγάλη (αφού αφέθηκε ελεύθερος) και σόρυ ρε γέροντα παστίτσιε αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Χρειαζόταν μια Ιφιγένεια κι ευχαριστούμε για την θυσία σου. Θα πιάσει τόπο να είσαι βέβαιος.

Όσο για την ερώτηση των χρυσαυγουλων στην βουλή για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, τα ζώα δεν ήξεραν τίποτα! Απλά πληροφορήθηκαν από την ασφάλεια περί της έρευνας και της επικείμενης σύλληψης κι έτρεξαν να προλάβουν στην βουλή για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ως συνηθίζουν.

Και μην ξεχνάτε: Τα καλύτερα ΕΠΟΝΤΑΙ!!!

ΥΓ. Πήγε ο Τσίπρας στον Σούλτς όπου για πρώτη φορά τον άκουσα να λέει για σεβασμό στον ευρωπαίο πολίτη που πληρώνει τις μαλακίες μας. Τσίπρα τώρα πας καλά. Την περίμενα αυτή την κωλοτούμπα και συμφωνώ. Ίσως, αν συνεχίσεις έτσι….

5 σχόλια:

  1. 21/4/1967: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ
    (Β)ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ = LOVE FOREVER

    http://hypnovatis.blogspot.de/2012/09/2141967.html

    (να ευλογήσω λίγο και τα γένια μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει αλλά κανένας (νεος-μαθητής) δεν μαθαίνει. Εκεί είναι το πρόβλημα.
    ΥΓ. θα στα ευλογήσω εγώ, αξούριστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου θυμίζει καλό θεατρικό, για Ξένια Καλογεροπούλου,
    οπότε έτσι και με καλούσε δικαστή, θα αναγκαζόμουν να εξηγήσω
    ότι θα αναγκαστώ να τον καταδικάσω, σε περίπτωση που δεν τον χαρίσει στα παιδιά
    και δεν τον προβάλει ως μέρος, τουλάχιστον ζεύγους φίλων.


    Υπογραφή :
    Ο γέροντας Σερβίτσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails