Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

7 Σεπτεμβρίου 2012

Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!!!!

Έζησα για να το δω! Τα σώματα ασφαλείας, τα σκυλιά της εξουσίας σε κρεμάλες έξω από την βουλή και το κυριότερο εθελοντικά! Πάνε να κρεμαστούν από μόνοι τους! Ω οποία γαλήνη με κυρίευσε μ’ αυτήν την εικόνα! Ω τι ευδαιμονία με κατέκλυσε βλέποντας τις εικόνες όπου τα ΜΑΤ έδερναν τα… ΜΑΤ! Ω ποια δικαίωση ένοιωσα βλέποντας στην πορεία διαμαρτυρίας των ενστόλων αγκαλιά τους νεοναζί χρυσαυγουλους μαζί με τα φασιστοειδή των ανεξάρτητων ελλήνων και τους ψευτοαριστερούς προδότες του ΣΥΡΙΖΑ! Ω τι απίθανο ξεβράκωμα είναι αυτό; Μέχρι και οι τυφλοί πιά είδαν την αλήθεια και ποιος είναι ποιος! Γι αυτό λοιπόν και γι άλλη μια φορά ανέκραξα: ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ λέμε!!! Αφού δικαστικοί, μπάτσοι και καραβανάδες σκέφτονται να κρεμαστούν τότε κάτι άρχισε να πηγαίνει καλά σ’ αυτήν την χώρα! Ζήτω και πάλι ζήτω!

Και βέβαια τώρα μένει ο… τρίτος πυλώνας της διεφθαρμένης εξουσίας και εννοώ σαφώς τους παπάδες. Όπως έχω ξαναπεί γι αυτούς έρχονται τα… «καλύτερα», απλά δεν το ξέρουν ακόμα. Στεναχωριέμαι όμως λίγο όταν βλέπω πως ακόμα και μυαλά που τα σέβομαι αδυνατούν μέσα στο γενικό χάος να δουν λίγο πέρα από την μύτη τους και θύμωσαν λέει που οι παπάδες θα συνεχίσουν στο ακέραιο να πληρώνονται από το δημόσιο. Καταλαβαίνω ότι έχετε μπερδευτεί, καταλαβαίνω ότι άκαπνοι καθώς είστε δεν μπορείτε μέσα στον αχό να δείτε πέρα από την μύτη σας και γι αυτό θα σας πως εγώ τι παίζει μιας και το πράγμα πήρε τον δρόμο του και γυρισμό δεν έχει οπότε δεν με νοιάζει κι αν καταλάβουν πλέον την λούμπα που έπεσαν. Θα τα πω πολύ περιληπτικά και δώστε βάση για να καταλάβετε τι εννοώ.

Όταν η Ε.Ε. αποφάσισε να διαλύσει το άθλιο ελλαδιστάν και να το αναδιαμορφώσει σε ευρωπαϊκή Ελλάδα ήξερε δύο πράγματα σίγουρα. Πρώτον ότι το εγχείρημα θα διαρκέσει τουλάχιστον μια δεκαετία και δευτερον ότι θα βρει αντίπαλους και συνασπισμένους τους μέχρι χθες φύλακες του ελλαδιστάν ήτοι, δικαστικούς, ένστολους, συντεχνίες, δημόσιους υπάλληλους και παπάδες. Το τι γίνεται με αυτούς δεν είναι ανάγκη να το πω, το βλέπετε! Έβαλαν από μόνοι τους την θηλιά στον λαιμό τους μα τον Δία! Όμως τι θα γίνει με τους παπάδες που μέχρι τώρα φαίνεται να την βγάζουν καθαρή; Ε λοιπόν αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο, αυτή ακριβώς είναι η λούμπα που στήθηκε και που έπεσαν μέσα της οικειοθελώς (κι αυτοί) και μες την τρελή χαρά. Με λίγα λόγια επειδή ακριβώς πρόκειται για θρησκεία και η λογική περιττεύει, το ζητούμενο ήταν ο διαχωρισμός εκκλησίας κράτους να μην επιβληθεί (όπως επιβλήθηκαν όλα τ’ άλλα στους υπόλοιπους) αλλά να γίνει παλλαϊκό αίτημα. Και πως θα γίνει αυτό;

Είναι πολύ απλό! Έπρεπε να στηθεί έτσι το πράγμα ώστε όταν όλοι οι άλλοι θα υποφέρουν οι παπάδες όχι μόνο να μην χάσουν αλλά αντιθέτως να περνάνε καλύτερα και από πρίν με σκοπό να αποκοπούν περαιτέρω από την κοινωνία, να φανεί επιτέλους ότι είναι ΟΙ κυρίως εχθροί της κοινωνίας που κοιτάζουν μόνο το δικό τους στομάχι. Σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Σαμαρά καθότι ως πιστό ποίμνιο (εντελώς προβλέψιμος δηλαδή) βοήθησε μέσα στην τύφλα της πίστης του ώστε να μην γίνει ορατός ο λάκκος με τ’ αγγούρια αλλά αντιθέτως να σπρώξει μέσα τους… ποιμένες νομίζοντας ότι τους βοηθάει. Σκοπός λοιπόν ήταν το ποίμνιο ταλαιπωρημένο καθώς είναι και βελάζοντας που δεν έχει να πληρώσει τα διακοποδάνεια της περασμένης δεκαετίας να βλέπει τους ποιμένες του, τους αρχιμανδρίτες του να περνούν καλά και καλύτερα από πριν ώστε από μόνο του να στραφεί εναντίον τους και κανείς να μην μπορεί να πει πως η Ε.Ε. τα έβαλε με τον… θεό του ελλαδιστάν.

Και ω του θαύματος της λογικής και της ψυχολογίας των μαζών το κόλπο έπιασε! Οι παπάδες έμειναν στην απέξω συνεχίζοντας να παίρνουν τους μισθούς τους (για τους οποίους δεν προσφέρουν καμιά εργασία) και συν τοις άλλοις θα αποδεσμευτεί λίαν συντόμως και τμήμα της εκκλησιαστικής περιουσίας προς… αξιοποίηση ώστε να γίνουν παραπάνω πλούσιοι διότι ως γνωστόν ο βήχας ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται ούτε και από βελάζον ποίμνιο. Έμμεσο δε καλό τούτων είναι ότι με αυτόν τον τρόπο και οι όποιες αντιδράσεις των υπολοίπων εξουσιών δεν θα γίνονται με τις ευλογίες των παπάδων οπότε οι γραικοί-ρωμιοι μουζαχεντιν στερούνται και του ηθικού φρονήματος «για του χριστού την πίστη την αγία» αφού βλέπουν ότι και ο χριστός και οι παπάδες του τους έχουν γραμμένους αρκεί να περνάνε καλά αυτοί. Και μην μου πεί κανείς πως τα ζώα δεν θ’ αντιδράσουν! Όσο πιστό κι αν είναι το ποίμνιο σε τούτο τον κόσμο κουμάντο στην τελική κάνει το στομάχι και αυτό είναι δεδομένο κι όχι δοξασία.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι λίγος (πολύ λίγος) χρόνος ώστε να δείξει το πράγμα και τότε έρχεται η συντέλεια των κηφήνων. Πως; Ένα πρώτο δείγμα είδαμε αμέσως μετά την ανακοίνωση του θεοσεβούμενου Σαμαρά ότι οι παπάδες θα συνεχίσουν να πληρώνονται κοπροσκυλιάζοντας. Μόλις λοιπόν έγινε η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό ευθύς αμέσως ήρθε το τηλεγράφημα (μέιλ) από τας ευρώπας {μα καλά κι αυτοί, έτοιμο το είχαν; Χαχαχαχα ούτε μια βδομάδα καθυστέρηση έτσι για τα μάτια του κόσμου;} πως οκ αφού είστε τόσο θεοσεβούμενοι και θέλετε να πληρώνετε παπάδες τότε ετοιμαστείτε για εξαήμερη εργασία κατά τάς γραφάς! Έξι ημέρες θα εργάζεστε και την έβδομη θα δοξάζετε τον θεό, κατά τας γραφάς! Οι δε αντιδράσεις εκ του ποιμνίου ήδη ήταν τέτοιες που ήδη ανάγκασαν (δεν έχει ξαναγίνει λέμε) το υπουργείο θρησκευμάτων και την σύνοδο να δώσουν στην δημοσιότητα το επίσημο (χωρίς τα αφορολόγητα έξτρα δηλαδή, γάμους κηδείες κλπ κλπ) μισθολόγιο των παπάδων αφού η πτώση στον λάκκο πόνεσε κι έπρεπε κάπως να την ιάσουν αλλά έλα μου που έτσι τα κάνουν χειρότερα!

Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως ήδη είπα αρκετά για όσους μπορούν να καταλάβουν. Τα υπόλοιπα εν καιρώ. Εδώ είμαστε! Και μη ξεχνάτε! ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

ΥΓ. προς Τσίπρα: ούτε ο Ρομπάι δεν ήρθε να σε δεί; Μα κανείς δεν θέλει να σε δει; Χαχαχαχα ‘Οχι μην βγείς να δεις αν βρέχει! Απλώς σε φτύνουν κι εσένα και την σοβιετία σου!

20 σχόλια:

  1. "σατανικό μυαλό" ή "θηλυκό μυαλό, που γεννάει" ;;;
    μπαααα, απλή λογική και καθαρό μυαλό !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το ΥΓ ήταν το πλέον άσχετο... Δεν έφαγες από την αριστερά κι είπες να το βάλεις στο άσχετο...
    Πάντως θυμίζω ότι οι ιερείς κλπ είχαν σχετικές μειώσεις στη μισθοδοσία τους. Απλά αυτές ήταν υπερβολικά μικρότερες από εκείνες άλλων τομέων και δυσανάλογα τα ποσά τους (πριν και μετά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείμε ίσως να έχεις δίκιο! Βεβαίως δεν έφαγα ούτε από την αριστερά ούτε από την δεξιά ούτε από το κέντρο ούτε από κανέναν και ούτε σκέφτηκα να φάω ούτε θέλω να φάω κι απεχθάνομαι όσους έφαγαν τ΄ρωνε ή θέλουν να φάνε. Και βέβαια για όσους έφαγαν τρώνε ή θέλουν να φάνε το υστερόγραφο σαφώς φαντάζει άσχετο.

      Διαγραφή
    2. Ελα που θα μου πεις ότι τρώω κιόλας. Μήπως φταίω και για την κοινωνική κρίση;

      Διαγραφή
    3. αφού η κοινωνία είναι το σύνολο των πολιτών τότε για την όποια κοινωνική κρίση φταίμε όλοι, ο καθείς και οι ευθύνες του. Δυστυχώς στην νεοελληνική κοινωνία των ανάδελφων ποιμνιοποιημένων ραγιάδων μαζανθρώπων η έννοια της προσωπικής ευθύνης είναι άγνωστη και γι αυτό πάντα φταίνε μόνο οι άλλοι ή ο άλλος και ποτέ και για τίποτα εμείς ή εγώ.

      Διαγραφή
    4. Ναι μεν έχεις δίκιο στο γενικό πλαίσιο, αλλά ο επιμερισμός είναι η δύσκολη υπόθεση για΄τι πρέπει να αποδίδονται ποσοστά (άλλο το 10% ευθύνης κι άλλο το 90%).

      Διαγραφή
    5. μην πας κατευθείαν στον επιμερισμό. Όπως δεν γίνεται να καταλάβεις ανώτερα μαθηματικά αν δεν ξέρεις προπαίδεια έτσι και ο καταμερισμός των ευθυνών και των ποινών (δικαιοσύνη) γίνεται ακατανόητος αν πρώτα δεν αναγνωρίσουμε ο καθένας τις ευθύνες του. Ας κρίνουμε λοιπόν πρώτα τους εαυτούς μας και μετά θα έρθει ως αποτέλεσμα και ο επιμερισμός και τότε θα αποκτήσουμε και δικαιοσύνη σ' αυτήν την ΄χωρα.

      Διαγραφή
  3. Βρε μην να είναι συμβολισμός "Ραβδούχον Εσώτερον Κρέμ" ; (...κρέμασε το μπάτσο που έχεις μέσα σου ;).

    Εμπρός στον τρις των
    που απάγχωσε ο Θηλέας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποφυγήν παρεξήγησης, ο Θηλέας είναι ημίθεος που δίδαξε ότι το σύμπαν κάθεται στο σβέρκο μίας ανώτερης οντότητας, η οποία κωδικοποιεί τις πάσης φύσεως εκφάνσεις και δη πνευματικές εκδηλώσεις, με ναυτικούς και λοιπούς -πολλάκις συμβολικούς- κόμπους.

      Ο Αρακλής, που δίδαξε το πνευματικό σταυροπόδι, άλλος ημίθεος αυτός, είχε αποφανθεί, ότι άμα πιείς δυνατό φραπέ με σθένος και καθήκον, τότε μπορείς να ψιλο-κρεμαστείς και για λόγους συμβολισμού, του μεγάάάλου αράγματος.

      Δεν ξέρω. Να είναι του Αρακλή ; Μπα, του Θηλέα θα είναι.

      Διαγραφή
    2. περί κόμιξ πρόκειται; ενδιαφέρον ακούγεται...

      Διαγραφή
    3. Φωτόπουλος Press : Το "και μετά θα κάάάθεσαι" στα αρχαία, ένα πράμα.
      - Που πάνε αυτοί οι 3 του Θηλέα, στον τρι-κάναπε ;
      - Αυτοί κάάάθονταν

      Χεχεχχεχ

      Διαγραφή
  4. Μα είναι προφανές πως πρόκειται για σύναξη-τελετή φραπεδομασόνων.Οι θηλιές συμβολίζουν τον Ωροβόρο Κόφι(εδώ στην φραπεδική,τρίωρη,μορφή του),τα τρία Σώματα το τρισυπόστατο του(καφές,ζάχαρη,νερό),η βία,που αυτά τα σώματα ασκούν,το απαραίτητο χτύπημα για την δημιουργία του και ο πάγος,απλός ή Άρειος,που καθίσταται αναγκαίος μετά το χτύπημα,είναι αυτός που επιφέρει την αρμονία-ειρήνη-συμμόρφωση,μεταξύ πιστών-πιστωτών και απίστων-απίστωτων.Ο φραπές είναι ο σύγχρονος μέλανας ζωμός των Ελλήνων Spareτιατών(εκ του spare time).Έχετε δεί εσείς κανένα μαυριδερό να πίνει φραπέ?Όλο κάτι τσάγια πίνουν!Μήπως είναι μεταμφιεσμένοι,όπως οΠήτερ Σέλλερς,πράκτορες του Σίτυ του Λονδίνου?ΑΓΓΛΟΠΑΚΙΣΤΑΝΕ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φραπεδομασόνοι και όχι ευθύνη "ανώτερης δύναμης" ;
      Εγώ θα έλεγα ότι θυμίζει, πως τα συγκεκριμένα έκτροπα στα οποία φτάσαμε, τα κάνουν οι Εβραίοι.
      Λες και έχουν βάλει τη Γερμανία να αυτοκτονεί την εικόνα της.

      Επιχείρημα :
      Ποιός θα ξαναπιεί μπύρα λιτροπότηρο με βραστό λουκάνικο, για χρόνια ;
      Αλλά τη νηστεία του, θα την διαλαλήσει και για "υγεία στάσεως" (ζωής).

      Συμπέρασμα :
      Δεν έχω ακόμα αποδείξεις, αλλά έχω σοβαρές μεταφυσικές ενδείξεις.


      Περιπουσθένης

      Διαγραφή
    2. Το κλαΡήνο σαν λαλήσει θα γενούμε όλοι ίσοι.Του Έλληνα ο τράχηλος(της μίτρας του μητροπολίτη)ευρώ δεν υπομένει!

      Διαγραφή
  5. Μάλλον "παγερή ευθύτητα" ανώτερης δύναμης(του Πάγου).Φραπές με γάλα(γαλαξίας-αγορές) και πάγο(πλανήτες-κεφάλαια).Την εντροπία,στην οποία φτάσαμε,την κάνουν οι άλλοι Εβραίοι,οι Αλευραίοι.Στους φούρνους τους αυτοκτονούν τα σκαρτοποιήματα,αφού τα κόψουν σε ομόλογες φέτες.Δεν έχω αποδείξεις,έχω,όμως,ταμειακή. Απλυσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το στόμα σου και στου θεού (τους) το αυτί!

    Υπάρχει ισχυρή δόση λογικής στο επιχείρημά σου, αν και δε συμμερίζομαι απόλυτα την αισιοδοξία σου για το πόσο γρήγορα θα μεταστραφεί η κοινή γνώμη κατά των παπάδων και θα σπάσουν τα δεσμά.

    GUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πόσο γρήγορα είναι ανάλογο της πενίας κι αντιστρόφως ανάλογο των οικονομικών της εκκλησίας. Όσο η φτώχεια αυξάνεται για το ποίμνιο ενώ ταυτόχρονα η εκκλησία θα χρειάζεται όλο και περισσότερα (εκ του ποιμνίου βέβαια) τότε τόσο πιό γρήγορα θα επέλθει το ζητούμενο.

      Διαγραφή
  7. Κλείτωρ, γελιέσαι, αν πιστεύεις, ότι οι κάποιοι Ευρωπαίοι σωτήρες θέλουν να βάλλουν τάξη στην αταξία του χάους που δημιούργησαν οι ντόπιοι καιο ξένοι καιροσκόποι. Όσον αφορά για την ευθύνη των μόνιμων θυμάτων των Ελλήνων και πάλι πεύτεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Η δεξιόστροφη οπτική σου δεν σ' επιτρέπει να ξεχωρίσεις τα θύματα από τους θύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ποιός γελάστηκε και το ποιός γελιέται φάνηκε πιά αγαπητέ. Κατά πρώτον, εγώ δεν είπα (έγραψα) πουθενά ότι οι ευρωπαίοι "θέλουν". Αν διαβάσεις προσεκτικά έγραψα "αποφάσισαν" και όχι "θέλουν". Διότι δεν θέλουν! Αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων μιας και είμαστε στο ίδιο τραίνο και δεν μπορεί το τελευταίο βαγόνι λόγω βλαβών να προκαλεί κίνδυνο εκτροχιασμού ολόκληρης της Ε.Ε. οπότε ανάγκα θα επισκευαστεί ή (κατά Τσίπρα) θα πρέπει ν' αποκοπεί σε αχρηστία. Η διαφορά λοιπόν μεταξύ του "αποφάσισαν" που έγραψα και του "θέλουν" που κατάλαβες είναι αβυσσαλέα. Το γιατί ενώ γράφω πως "αποφάσισαν" εσύ κατάλαβες "θέλουν" είναι δικό σου πρόβλημα, αν και τόσο κοινό που έχω ασχοληθεί πολλάκις μ’ αυτό και στο μπλογκ.
      Κατά δεύτερον, εγώ έχω προ πολλού βαρεθεί ν’ ακούω αυτά τα περί "μόνιμων θυμάτων", εσύ πότε θα βαρεθείς να νοιώθεις μονίμως θύμα έστω κι αν είσαι ο θύτης; Είμαι της γνώμης λοιπόν ότι θύτες είναι όλοι όσοι επί σχεδόν 40 χρόνια ψήφιζαν λαγούς με πετραχήλια, πούλαγαν την ψήφο τους για μια θεσούλα στο δημόσιο, δεν πλήρωναν κανενός είδους φόρο, εισέπρατταν (κατά συρροή) συντάξεις νεκρών, δούλευαν μόνο με μαύρο χρήμα και φακελάκια κι έπαιρναν μέχρι κι επίδομα πλυσίματος χεριών κλπ κλπ! Θύματα λοιπόν κατά την γνώμη μου είναι κατά κύριο λόγο μόνο κάτι λίγοι-ελάχιστοι που είτε λόγω φτώχειας είτε λόγω ήθους (υπάρχουν και κάποιοι που απλά δεν μπόρεσαν αλλά αυτούς τους μετράω στους θύτες, αποτυχημένοι θύτες) δεν συμμετείχαν σ’ όλο αυτό το συνονθύλευμα ραγιαδισμού.

      Τρίτον, η οπτική μου ως αναρχικού είναι ελευθερη να κοιτάζει προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς κωλύματα! Κοιτάζω ελεύθερα δεξιά αριστερά κέντρο πάνω κάτω οριζοντίως καθέτως πίσω μπρός λοξά κι ευθεία και γενικώς προς όλες τις κατευθύνσεις ανευ ορίων επειδή μπορώ και μπορώ επειδή είμαι αναρχικός. Οι παρωπίδες λοιπόν μακριά από εμένα και μην μου λέτε "μην κοιτάζεις εκεί" γιατί τσατίζομαι άτσαλα!
      {δεν σου θέτω θέμα περί ιστορικού τέλους των εννοιών αριστεράς και δεξιάς διότι αν το είχες αντιληφθεί (το θέμα) δεν θα το έθετες έτσι…κρίμα όμως διότι μαζί με το τέλος των εννοιών της αριστεράς-κέντρου-δεξιάς παίρνουμε δώρο και την αρχή του τέλους των εθνών-κρατών αλλά αυτή την συζήτηση ίσως την κάνουμε στα γεράματα όμως θα την κάνουν τα παιδιά μας σίγουρα}

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails