Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

26 Αυγούστου 2012

θα τρίζουν τα κόκκαλα στους τάφους ρεεεε! (περί κορινθίων)

Δεν φτάνει που στοιβάζουμε ανθρώπους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κακή κακώς βγήκε τώρα και αυτός ο ανεκδιήγητος βλαχοδήμαρχος Κορίνθου και τους έκοψε λέει το ΝΕΡΟ! Ναι το ΝΕΡΟ! Να πεθάνουν από την δίψα! Αν μπορούσε ο φασίστας θα τους έκοβε και τον αέρα δηλαδή! Σας ξέρω καλά καθάρματα Κορίνθιοι! Σας ξέρω πολύ καλά τι φασισταριά είστε! Τόσα και τόσα χρόνια που είχατε τους μετανάστες με τον βούρδουλα στα χωράφια σας δεμένους σαν τα ζώα ήταν καλά ε; τώρα που τους μαζεύουν θα σας λείψουν οι δούλοι ε καθάρματα;

Αλλά το να παίζουν οι χρυσαυγίτες στις συγκεντρώσεις τους Ρασούλη και Ξυλούρη ξεπερνάει κάθε όριο! Είναι ο ορισμός της ιεροσυλίας να βγαίνει το σκουπίδι ο βουλευτής τους αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας ο Παππάς να ζητάει την θανατική ποινή με… μουσική υπόκρουση Ξυλούρη και Ρασούλη!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!! Αλήθεια γιατί δεν παίζουν τα δικά τους τραγούδια; Εκείνες τις άναρθες κραυγές, τις άμουσες συνθέσεις σαν γρατζουνίσματα τσουγκράνας σε μπετόν αρμέ;  

Κι όμως υπάρχει ελπίδα!

Με μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Ναταλία Ρασούλη, δηλώνει πως απαγορεύει από την Χρυσή Αυγή σε συγκεντρώσεις της να χρησιμοποιεί τραγούδια του πατέρα της.

Αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν η μουσική υπόκρουση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Κόρνιθο για τους μετανάστες, με το τραγούδι του Μανώλη Ρασούλη, «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ», στην οποία συγκέντρωση συμμετείχε και το εν λόγω κόμμα.

Αναλυτικά η Ναταλία Ρασούλη έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:

«Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν, και σε συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ», Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης. Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ» από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική».

Αχ Ναταλία! όαση είσαι μέσα στην έρημο! Μια φωτογραφία σου χίλιες λέξεις! ΦΩΣ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΛΠΙΔΑ! Πραγματικά τιμάς τ’ όνομα του πατέρα σου! ΕΥΓΕ!!!

natalia-rasouli

5 σχόλια:

  1. Κι όμως τελικά για να μιλήσουν οι καλλιτέχνες (Ακόμα και ο Αγγελάκας με αφορμή τον Κοστόπουλο ή ο Τσακνής για την ρατσίστρια αθλήτρια) φτάσαμε στο σημείο να έχουμε φασίστες στη Βουλή... Δυσυτχώς, όταν έπρεπε να μιλήσουν σώπαιναν και τραγουδούσαν στους μνηστήρες ηρωικά άσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχεις άδικο αλλά από την άλλη κι όταν κάποιοι μίλαγαν για τους κινδύνους της ρητορικής μίσους (βλέπε παρατηρητήριο του ελσίνκι για παράδειγμα) οι περισσότεροι αδιαφορούσαν και αρκετοί (δήθεν αριστεροί) χλεύαζαν.
    ΥΓ. σε μερικές μέρες πρέπει να επιστρέψω Αθήνα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά διότι μ' αυτά και μ' αυτά μάλλον φέτος η Αθήνα θα είναι ένα παιχνίδι με την υπομονή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΙΚΟΡΕΜΠΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 'ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ'-ΠΥΡΗΝΑΣ(ΕΛΙΩΝ) ΚΟΡΙΝΘΟΥ.Στα πλαίσια της δράσης-μέριμνας της οργάνωσης μας υπέρ του κορινθιακού λαού,αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας υπο την επωνυμία 'what's fup'.Παραδίδουμε την διαχείριση των δικτύων,λογαριασμών και συσκευών,στον δοκιμαζόμενο(θέλει αλάτι)κορινθιακό λαό!Ο κάθε ελληνοκορίνθιος πολίτης,πλημμυρίζοντας απο ιερή αγανάκτηση,βλέποντας κάθε πατριδοφυγάδα(όπως φοροφυγάδας) αλλοεθνή να συνδιαλέγεται ελευθέρως εντός και επί των ιερών χωμάτων(ξερών γηπέδων)και τσιμέντων της πόλεως,θα μπορεί,αναφωνώντας 'what?',να του ρίχνει fupες και να του αποσπά το κινήτο το οποίο,ιστορικά και dnaκα,του ανήκει.ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλοί εξεγερμένοι ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλοί εξεγερμένοι κι ένας ο μαλάκας! μου το γέμισες μπαρουφολογία φασίστα αλλά τ' αφήνω για να θαυμάζουμε... τ' "αντεπιχειρήματά" σας φασιστάκια.

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails