Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

9 Μαΐου 2012

Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος, σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.

 

Shit%20For%20DinnerΕίναι απλό! Δεν υπάρχει κανείς να κυβερνήσει! Η εικόνα του ένλογου ψηφοφόρου μπορεί να παρομοιαστεί μ’ έναν καλεσμένο σε δείπνο όπου του σερβίρονται 35 διαφορετικά πιάτα όλα όμως με σκατά κι αυτός πρέπει οπωσδήποτε να φάει ένα από αυτά διότι κάτι άλλο δεν υπάρχει! Βέβαια αν τελικά φάει θα διαλέξει αυτά που βρωμάνε λιγότερο αλλά το γεγονός θα είναι ότι τελικά έφαγε σκατά.

Επειδή το θέμα είναι μεγάλο εγώ μακριά και ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση έχω, θα τα θέσω επιγραμματικά κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

-ΠΑΣΟΚ ΝΔ κατακρημνίστηκαν και ορθώς. Βρωμάγανε ανυπόφορα πιά!

-ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν πήρε εντολή να κυβερνήσει αλλά ούτε θέλει ούτε μπορεί. Βρίσκονται σε πανικό, έχουν χεστεί επάνω τους και μόνο με την ιδέα πως θα πρέπει να κυβερνήσουν. Πάνω στον πανικό τους δε, λένε και κάνουν πράγματα μέχρι που κι ο τελευταίος ηλίθιος αυτής της χώρας να γελάσει, μέχρι και το παρδαλό κατσίκι δηλαδή! Μέχρι δηλώσεις μετανοίας ζήτησε!

-ΔΗΜΑΡ, χέζε ψηλά κι αγνάντευε! Κυριολεκτικά!

-ΛάΟΣ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Έσκασε το αυγό και φάνηκε το τερατάκι. Μην το βλέπετε έτσι, άμα μεγαλώσει είναι πολύ χειρότερο! Φυσικά εγώ και μερικοί άλλοι συνεχίζουμε να είμαστε οι μαλάκες που φωνάζουμε χρόνια τώρα πως πρέπει-έπρεπε να είναι παράνομα τέτοιου είδους τέρατα. Διαπραγματευτείτε τώρα την δημοκρατία και τ’ ανθρώπινα δικαιώματα με τα τέρατα και συνεχίστε να επιμένετε πως είμαι μαλάκας, στο ελλαδιστάν ζούμε…!

- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είκοσι χρόνια βασανίζονται να πάρουν 3% κι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι φταίει κι αντί απάντησης όταν τους ρωτάς σου λένε «έχουμε υπομονή»! Ε, και τα γαϊδούρια επίσης.

-ΚΚΕ το εξημερωμένο σταλινικό τερατάκι τώρα βρήκε κι αυτό όμοια παρέα με τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. Το πιθανότερο, στην επόμενη βουλή να δούμε και τερατομαχίες. ‘Ηταν μπουρδέλο και θα γίνει αρένα εκεί μέσα. Απόδειξη πως για τίποτε καλύτερο δεν είμαστε άξιοι.

-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που κανονικά θα έπρεπε να λέγονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. Ένα ακόμα μάτσο ηλιθίων οι κλασσικοί πιά ελληναράδες τώρα και σε κόμμα! Στόχο έχουν να ζήσουμε καναν αιώνα τρώγοντας βρούβες -αλλά δεν το ξέρουν. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα απολύτως κι απλώς αντιδρούν ακολουθώντας τις επιταγές του στομαχιού τους και της τσέπης τους με μπόλικη σάλτσα εθνικοφροσύνης και πίστης είς τον έναν θεόν για όλα τα μελλούμενα. Περί συμπερασμάτων και του τι μέλλει γενέσθαι μην τους πείτε, δεν ξέρουν. έχει ο θεός... Το μόνο που ξέρουν είναι ότι τους έπεσε η χοληστερίνη πράγμα ανεπίτρεπτο για σαρκοφάγα ζώα και οι παπάδες κατσίκια δεν μοιράζουν.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα! Πάμε πάλι για εκλογές; Πάλι καλεσμένοι σε… δείπνο θα είμαστε; Λοιπόν, η απάντηση βρίσκεται σ’ εκείνο το 35% που προτιμήσαμε να μείνουμε πάλι νηστικοί και απείχαμε των εκλογών! Όταν αποφασίσετε ω ψηφοφόρα κομματόσκυλα (διότι σ’ αυτές τις εκλογές μόνο αυτοί ψήφισαν) να μαγειρέψετε κανα φαΐ της προκοπής αντί για σκατά ελάτε να συζητήσουμε. Αν πάλι σκοπεύετε να συνεχίσετε με τα σκατά δικαίωμά σας αλλά φάτε τα μόνοι σας. Και μην κοιτάτε που το λέμε ακόμα ευγενικά και είμαστε ήσυχοι. Είναι επειδή έχουμε παιδεία, αλλά μην το παρατραβάτε διότι μιλάμε για τουλάχιστον 35% και είναι πολύ! Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να διαλυθείτε ησύχως όλα τα κόμματα και τα κομματάκια και ν’ αφήσετε όλους εμάς (τους κατ’ εσάς μαλάκες) να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μ’ εσάς στην κουζίνα χορτάσαμε σκατά.

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ορισμένα σκατά αποδείχθηκαν. Τα άλλα φαγητά παραγγέλθηκαν, αλλά ακόμα δεν είδαμε τι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε θα δούμε την παραγγελία απλά διότι ο μάγειρας είναι εν τέλη υδαραυλικός!

      Διαγραφή
  2. Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «δηλώσεις μετανοίας» από τους Σαμαροβενιζέλους. Κατά τη γνώμη μου τούς έφερε απλώς αντιμέτωπους με την υποκρισία τους και έτσι απολαύσαμε το μεγαλύτερο ξεμπρόστιασμα της μεταπολίτευσης.
    Βέβαια και οι συριζαίοι έχουν αλαζονικό ύφος τραπεζικής μεγαλοστελεχάρας, γιάπηδων και «επιτυχημένων». Τώρα όμως που ήρθε η ώρα της αλήθειας, τί θα κάνουν; Θα συγκρουστούν με τα μεγάλα φοροφυγάδικα και ξεπλυματικά συμφέροντα, όπως με την Εκκλησία Α.Ε., την οποία επανειλημμένα έχουν γλείψει; Μας περιμένει πολύ γέλιο…

    Πάντως η Ιωάννα Κοντούλη (των οικολόγων πράσινων) είναι πραγματικά γοητευτική γυναίκα, χαλαρή, πηγαία, αληθινή, φυσιολογική, καθόλου σφιγμένη σαν τις ανοργασμικές σκύλες τύπου Μπακογιάννη, Διαμαντοπούλου, Κεφαλογιάννη κλπ. Ομολογώ ότι εξαιτίας της, για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα στον πειρασμό να πάω να ψηφίσω.
    Αλλά υπερίσχυσε η φωνή της λογικής -και της συνειδητής εκλογικής αποχής- και τώρα χαίρομαι που είμαστε πρώτο «κόμμα» με 35%.

    Θ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ομολογώ κι εγώ ότι δευτερη φορά στην ζωή μου σκέφτηκα να ψηφίσω κι ακόμα το μετανοιώνω. Περί δηλώσεων μετάνοιας όπως και να τις ονομάσουμε το γεγονός δεν αλλάζει.

      Διαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails