Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

17 Αυγούστου 2011

Ανασκό(λο)πηση

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι βλέποντας πως το Ελλαδιστάν τελείωσε κι άρχισε το ζητούμενο να είναι η Ελλάδα, βλέποντας πως ο λόγος τους πια δεν περνάει, βλέποντας πως πιά δεν μπορούν να έχουν ούτε χίτες ούτε ΜΑΥδες για να τους ξαμολάνε νύχτα στα χωριά να σφάζουν κόσμο, βλέποντας πως η προπαγάνδα τους πάει από το κακό στο χειρότερο, βλέποντας πως χάνουν την εξουσία ζωής και θανάτου μας, βλέποντας πως η καταραμένη δημοκρατία αντί να περιορίζεται όλο και ζητά ν' αυξάνεται, βλέποντας πως πλέον το ζητούμενο είναι ο δυτικός πολιτισμός και όχι το βυζάντιο, βλέποντας όλα αυτά κι άλλα πολλά αποφάσισαν ν' αλλάξουν τακτική και να κάνουν για μια ακόμα φορά αυτό που πάντα έκαναν. Να μας διχάσουν και είτε να περάσει το δικό τους είτε να οδηγηθούμε σ' άλλον έναν εμφύλιο μπας και παραμείνουμε χώρα δοσίλογων. Ας τα πάρω όμως με την σειρά.

Επεισόδιο πρώτο: Ο χουντικός πάπαρδος πρώην χωροφύλακας, δηλωμένος κομμουνιστοφάγος,  αυτό το απόβρασμα της κοινωνίας, η βδέλλα η ντυμένη στα χρυσά, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος Λενής θα πάει λέει να επισκεφτεί τον άλλον όμοιό του εκείνο το κάθαρμα τον Ντερτιλή στις φυλακές. Έγραψε μάλιστα κι επιστολή προς το υπουργείο όπου εκθειάζει τον δολοφόνο σαν παράδειγμα προς μίμηση. 

Επεισόδιο δεύτερο: Ο Δήμαρχος Γλυφάδας σε αγαστή συνεργασία με τον εκεί πάπαρδο μητροπολίτη αποφάσισαν και διέταξαν την καταπάτηση αναδασωτέας περιοχής στον Υμηττό για να γίνει νεκροταφείο. Αφού λοιπόν αποφάσισαν και διέταξαν πήγαν εκεί έφραξαν τον χώρο στήσανε στα γρήγορα και μια προκάτ εκκλησία παράχωσαν στα γρήγορα κι οκτώ πτώματα (νεομάρτυρες της ορθοδοξίας μάλλον οι αποθανόντες) και θεώρησαν πως αφού αυτοί είναι η εξουσία το πράγμα τελείωσε. αντέδρασε λέει το υπουργείο και θα τα κατεδαφίσει όλα αλλά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου αν δεν το δω με τα μάτια μου. Διότι ο ναΐσκος που τοποθετήθηκε με άδεια της ναοδομίας (μην ξεχνάμε πως η εκκλησία έχει την δική της… πολεοδομία που την λένε ναοδομία κι είναι υπεράνω των νόμων κι εκτός ελέγχου του κράτους) αλλά και οι ενταφιασμένοι είναι ασύνηθες κι εκτός ηθών του ελλαδιστάν να γκρεμιστούν και να μετακινηθούν. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που ισχύσει ο νόμος και η λογική και τελικά κατεδαφιστεί το νεκροταφείο η πράξη δημάρχου και μητροπολίτη δίνει το στίγμα των προθέσεων και του τρόπου αντίληψης των πραγμάτων. Κοτζαμπάσηδες με όλη την σημασία της λέξης.

Επεισόδιο τρίτο: Από το όλον δεν θα μπορούσε να λείπει κι ο έτερος πάπαρδος ο Άνθιμος Διονύσιος Ρούσας ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απαειλεί ευθέως πως θα μαζέψει 50 πούλμαν φανατισμένο ποίμνιο φασιστών και θα πάει να κάνει γυαλιά καρφιά έναν ραδιοφωνικό σταθμό επειδή λέει τον έχουν μακεδόνες. Ενώ οι έλληνες που έχουν ραδιοφωνικούς σταθμούς στα πέρατα του κόσμου που κι ελληνικά μιλάνε και αναμεταδώσεις ελληνικών καναλιών κάνουν και γλέντια διοργανώνουν και παρελάσεις κι εθνικές γιορτές, αυτούς όλους εκεί στα πέρατα του κόσμου σε χώρες ξένες μακρυνές κανείς δεν τους πειράζει και κανείς δεν τους πείραξε. Μόνο εδώ στο ελλαδιστάν κατα τον Ρούσα οι άνθρωποι δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα παρ' εκτός αν το εγκρίνει η αυτού μεγαλειότης του  ο… Ρούσας! Ποιός;! Ο Ρούσας!!! Αυτός ο γλοιώδης φασίστας τραγόπαπας! Θαυμάστε θράσος που έχει το υποκείμενο… (για πλήρη ενημέρωση επί του θέματος διαβάστε εδώ)

Επεισόδιο τέταρτο: Και μέσα σ' όλα αυτά κι αφού κανόνισε με το παπαδοπαίδι τον Βενιζέλο να μην πληρώσει τίποτα η εκκλησία για το χρέος ούτε να μειωθούν οι μισθοί των παπάδων αλλά ούτε να μειωθούν οι παπάδες και κυρίως να μην γίνει θέμα εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας, δηλαδή με λίγα λόγια η εκκλησία στην απ' έξω και λουσμένη στα χρυσά όπως πάντα, βγαίνει λοιπόν και ο αρχιπάπαρδος ο Ιερώνυμος Ιωάννης Λιάπης να δηλώσει πως «H Ευρώπη μάς θέλει αιχμάλωτους για να μας βοηθήσει». Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή μας λέει πως η Ε.Ε. άλλη σκοτούρα δεν έχει από το πως να αιχμαλωτίσει εμάς τους… ελεύθερους για να μας βοηθήσει μετά εμάς τους… αυτάρκεις. Ονειρεύεται βυζάντιο κι αυτός με την αφεντομουτσουνάρα του ελέω θεού αυτοκράτορα και κατα τ' άλλα φταίμε όλοι εκτός από την εκκλησία η οποία κατά τα λεγόμενά του για το μοναδικό πράγμα που φταίει είναι πως  "Η Εκκλησία έκανε λιγότερα από όσα μπορούσε"! Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Μάζεψε όλο το χρήμα μάζεψε όλη την γη αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε εμφύλιο πόλεμο προκειμένου να ξαναγίνουμε βυζάντιο ή έστω μέρος της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας του Νταβούτογλου. Παλιά τους τέχνη κόσκινο αρκεί να μην χάσουν τα λεφτά και την εξουσία οι αιώνιοι προδότες δοσίλογοι.

Συμπέρασμα: και μετά απ' όλα αυτά τα επεισόδια της βυζαντινής… λάμψης έρχομαι τώρα εγώ κι αναρωτιέμαι. Μα καλά ένας (1) εισαγγελέας δεν υπάρχει σ' αυτή την χώρα; ένας (1) εισαγγελέας που να μην είναι φασίστας και να προασπίσει το σύνταγμα και τους νόμους της ελλάδας δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα; ΕΝΑΣ! Δηλαδή τι ακριβώς περιμένουν οι εισαγγελείς για να εμφανιστούν από την αταραξία τους; τι περιμένουν; Να κατέβει ο Άνθιμος με 50 πούλμαν σχιζοφρενών καλογέρων να σκοτώνουν κόσμο με γυαλιά και καρφιά; Να κάνει χούντα ο Αμβρόσιος με τον Ντερτιλή πρωθυπουργό; Τι ακριβώς περιμένουν οι εισαγγελείς για να επέμβουν; Να έχουμε νεκρούς; Γιατί δεν μπουζουριάζουν στο διπλανό του Ντερτιλή κελί και τον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο αφού τόσο τους αρέσει η παρέα του; Γιατί δεν συμμαζεύουν τον Ιερώνυμο να τον υποχρεώσουν να περιοριστεί στις ψαλμωδίες του; Γιατί δεν δικάζουν τον δήμαρχο και τον μητροπολίτη Γλυφάδας όπως θα έκαναν για κάθε υπήκοο αυτής της χώρας; Γιατί κυρίες και κύριοι εισαγγελείς αδρανείτε; Που το πάτε το πράγμα;  

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Οι εισαγγελείς είναι πολύ απασχολημένοι με παραδικαστικά θέματα. Μην τους ενοχλείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ.

    ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ???? ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α παναθεμά σε θα με πνίξεις πρωινιάτικο, μου κάθισε η ντομάτα στον λαιμό. Δηλαδή το να γράφω πως δεν υπάρχει ούτε ένας δημοκρατης εισαγγελέας, πως σπρώχνουν την κοινωνία στ’ άκρα σε αγαστη σιωπηλή συμφωνία με όλα τα υπόλοιπα αποβράσματα εσύ το θεωρείς επίκληση; Ή εγώ δεν ήμουν αρκετά κατανοητός ή εσύ αντιδράς στο άκουσμα λέξεων και μόνο. Κλείτωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails