Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

Τώρα που φορέσαμε όλοι μάσκες θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο καθενός.

3 Δεκεμβρίου 2010

Το Απόλυτο Αντίμετρο!

Φτάνει πια με τις αμπελοφιλοσοφίες μου ας κάνουμε ένα σοβαρό διάλειμμα! Σήμερα έχω την τιμή να παρουσιάσω μια φορά κι εγώ κάτι σοβαρό που μας απασχολεί όλους και αφορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την πεμπτουσία της επιστήμης στους ψεκασμούς που καθημερινά μας κάνουν. Το θαύμα των θαυμάτων και μην τυχόν και δεν το πάρετε στα σοβαρά διότι θα έρθει στον ύπνο σας ο Λιακόπουλος να σας τιμωρήσει. Ιδού το θαύμα…

Το Απόλυτο Αντίμετρο στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ μας.

Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).

Έχει ακτίνα δράσεως 20 χλμ. και ένα ανά νομό είναι το ελάχιστο. Με τρία σε τρίγωνο ανά νομό έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Η πρωτεύουσα του νομού να περικλείεται στο τρίγωνο. Χρειάζεται να ακουμπά στο χώμα. Επίσης το στηρίζετε με τρία σχοινάκια από κάπου για να μην πέσει απο τον αέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι πολύ κέφι , μεράκι και λίγα εργαλεία. Όσο για το κόστος στοιχίζει όσο ένα καλό γεύμα τεσσάρων ατόμων σε καλό εστιατόριο.

Τα CB τα εφεύρε ο Don Croft ΕΔΩ σας παρατίθενται οι οδηγίες των Bali Gifters ΕΔΩ

Οι οδηγίες αφορούν ένα χαμηλού κόστους CB το όποιο θα καθαρίσει τα chemtrails και θα αποκαταστήσει την υγεία των ουρανών σας. Επίσης θα αποκαταστήσει την φυσιολογική βροχόπτωση στο μέρος σας και το ήπιο φυσιολογικό κλίμα. Οι βροχοπτώσεις πλέον είναι φυσιολογικές και όχι καταρρακτώδεις, οι οποίες παρασύρουν το χώμα. Εξουδετερώνει την ραδιενέργεια σε μεγάλη απόσταση. Εάν γίνει πυρηνική έκρηξη οπουδήποτε στον πλανήτη και είστε κοντά, θα ακούσετε έναν πολύ ισχυρό ξερό κρότο. Θα παρατηρήσετε επίσης την απίστευτη ευφορία που νοιώθουν τα ζώα κοντά του. Αυτά ισχυρίζεται ο εφευρέτης του. Σε σας εναπόκειται να τα κρίνετε.

© Ion Maggos  η αντιγραφή και η αναπαραγωγή επιτρέπεται ΜΟΝΟ αν συνοδεύεται με σύνδεσμο και με αυτή την σημείωση.

Υποτίθεται ότι ο αναγνώστης έχει κάποια πείρα κατασκευής των TB η Tower Busters ΕΔΩ υποσχεθεί πλήρεις οδηγίες για να φτιάξετε ένα CB. Αυτό είναι ένας πλήρης οδηγός που εξηγεί πολύ σωστά την κατασκευή των χημικών νεφοδιαλυτών.  Chemtrails ΕΔΩ

Είναι μικροί οργονίτες *** στο μέγεθος cookies τα όποια εξουδετερώνουν την κακή συνιστώσα της ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να τοποθετηθούν στο έδαφος κοντά στις κεραίες, η ακόμη και 100 μέτρα μακριά. Αυτό ισχύει για την εξοχή. Το καλύτερο είναι 3 η 7 κομμάτια περιμετρικά..

Συμφωνα με τον Don Croft. Οι χάλκινοι σωλήνες είναι η κυρία επιλογή στην κατασκευή των CB. Όμως η πείρα έδειξε ότι το αλουμίνιο δουλεύει εξ ισου καλά και είναι σημαντικά φθηνότερο. Τέσσερα αλουμινένια CB στοιχίζουν όσο ένα χάλκινο.

Φτιάξει το δικό σου  Chembuster Μόνος σου….

Το Απόλυτο Αντίμετρο Στο Ψέκασμα Των Ουρανών (κλικ για περισσότερη επιστημονική πληροφόρηση)

Βεβαίως υπάρχει και άλλη μέθοδος αντιμέτρων αλλά στοιχίζει ακριβότερα και είναι κάπως πρωτόγονη συγκριτικά, θα ομορφύνει όμως τον κήπο περισσότερο. Ιδού:

01

7 σχόλια:

  1. Πάντως εδώ που τα λέμε είχα κάποιες Ενοχλήσεις. Φυσικά όλη αυτή η ενημέρωση με βεβαίωσε για την ορθότητα των φοβιών μου. Ο ψεκασμός ευθύνεται για όλα. Αφού ο Βενιζέλος με το ζόρι δεν έβαλε τα γέλια στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούφ! Ησύχασα τώρα... Και καλά, να πάρω 3-4 εκεί χάμω να ξεμπερδεύω με chemtrails και πυρηνικά και τα γατιά μου να κυκλοφορούν μαστουρωμένα μες την τρελλή χαρά, αλλά μήπως χαλάσει τα λουλούδια μου; Γιατί δε λέει τίποτα ο κατασκευαστής γι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα διαφωνήσω με αυτό το αντίμετρο γιατί είναι λύση "καταστολής". Εγώ θα προτιμούσα λύση "πρόληψης". Και μια ωραία ιδέα (για λύση πρόληψης) είναι η μέθοδος που προτείνεις εσύ στο τέλος της ανάρτησής σου. Μόνο που το όπλα θα πρέπει να είναι στραμένα προς τα κατα τόπους εθνικά κοινοβούλια (ή όπως αλλιώς ονομάζονται σε κάθε τόπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και έλεγα τι να τα κάνω τα παλιά αλουμίνια που μου περίσσεψαν απο τις μπαλκονόπορτες... Μπράβο ρε Κλείτορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα το διαβασει κανας φωστήρας δημόσιος υπάλληλος και θα παραγγείλει μερικά δις στην σιεμενς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Βεβαίως υπάρχει και άλλη μέθοδος αντιμέτρων αλλά στοιχίζει ακριβότερα και είναι κάπως πρωτόγονη συγκριτικά, θα ομορφύνει όμως τον κήπο περισσότερο.» LOL, φίλε, LOL...

    Αυτά (και διάφορα παρελκόμενα) τα είχαμε συζητήσει πέρυσι εδώ: Διαγόρας ο Μήλιος » Ένα ιστολόγιο… πραγματικό εύρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα Θυμάσαι φίλε μια συζήτηση που είχαμε για τα παρελκόμενα; Διαγραφή άπαξ σου λέω κι ησυχάζεις γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας για να μην πω πως θα σε καταραστούν οι Ελ! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις. Διαβάζεις ένα διαδικτυακό προσωπικό ημερολόγιο του οποίου η ανάγνωση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Βαριέμαι τ' ανούσια μπλα μπλα και δαγκώνω όταν μου χαλάνε την ησυχία. Θα μπορούσα να έχω κλείσει τον σχολιασμό αλλά ακόμα νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που όντως έχουν κάτι να πουν κι εύχομαι να είσαι ένας από αυτούς αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες και γι αυτό σου λέω: Για να μην σε φάει η μαρμάγκα σκέψου δυο φορές πριν σχολιάσεις, σαν να δίνεις εξετάσεις. Αλλιώς άστο καλύτερα!

Αναγνώστες

Η Ιδιοφυΐα του Πλήθους

Υπάρχει αρκετή προδοσία, μίσος, βία, παραλογισμός στο μέσο άνθρωπο για να προμηθεύσει οποιοδήποτε στρατό, οποιαδήποτε μέρα. Kαι οι καλύτεροι στο φόνο είναι αυτοί που κηρύττουν εναντίον του. Kαι οι καλύτεροι στο μίσος είναι αυτοί που κηρύττουν αγάπη. Kαι οι καλύτεροι στον πόλεμο είναι τελικά αυτοί που κηρύττουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν θεό, χρειάζονται θεό. Eκείνοι που κηρύττουν ειρήνη, δεν έχουν ειρήνη. Eκείνοι που κηρύττουν αγάπη, δεν έχουν αγάπη.

Προσοχή στους κήρυκες, προσοχή στους γνώστες, προσοχή σε αυτούς που όλο διαβάζουν βιβλία, προσοχή σε αυτούς που είτε απεχθάνονται τη φτώχεια, είτε είναι περήφανοι γι' αυτήν, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να επαινέσουν γιατί θέλουν επαίνους για αντάλλαγμα, προσοχή σε αυτούς που βιάζονται να κρίνουν, φοβούνται αυτά που δεν ξέρουν, προσοχή σε αυτούς που ψάχνουν συνεχώς πλήθη γιατί δεν είναι τίποτα μόνοι τους, προσοχή στο μέσο άνδρα και τη μέση γυναίκα, η αγάπη τους είναι μέτρια, ψάχνει το μέτριο. Αλλά υπάρχει ιδιοφυΐα στο μίσος τους, υπάρχει αρκετή ιδιοφυΐα στο μίσος τους για να σας σκοτώσει, να σκοτώσει τον καθένα. Δεν θέλουν μοναξιά, δεν καταλαβαίνουν τη μοναξιά, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν οτιδήποτε διαφέρει από το δικό τους. Μη βρισκόμενοι σε θέση να δημιουργήσουν έργα τέχνης, δεν θα καταλάβουν την τέχνη, θα εξετάσουν την αποτυχία τους, ως δημιουργών, μόνο ως αποτυχία του κόσμου. Mη βρισκόμενοι σε θέση να αγαπήσουν πλήρως, θα πιστέψουν ότι και η αγάπη σας είναι ελλιπής και τότε θα σας μισήσουν και το μίσος τους, θα είναι τέλειο... Σαν ένα λαμπερό διαμάντι, σαν ένα μαχαίρι, σαν ένα βουνό, σαν μια τίγρη. Όπως το κώνειο. Η καλύτερη τέχνη τους...

Tσαρλς Μπουκόφσκι

Related Posts with Thumbnails